Παναθηναϊκός-Γαύρος 2-3: Τους χαρίσαμε το Κύπελλο...


Σε ένα ματς που προηγηθήκαμε δύο φορές στα σετ και στο tie break ήμασταν μπροστά μέχρι τα μισά του ,καταφέραμε και χάσαμε το κύπελλο και το δώσαμε στον γαύρο. Άρα πλέον η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο ,αφού τα κορίτσια μας μετά απο τόσα χρόνια επιτυχιών και κυπέλλων ,φέτος δεν καταφέρανε να κατακτήσουν κάτι.

Βέβαια ,επειδή στους αγώνες δεν παίζουμε μόνοι και επειδή δεν είναι κατακριτέο να παραδέχεσαι κάποια πράγματα ,οι παίκτριες του γαύρου παίξανε με πάθος και είχαν την κατάλληλη ψυχολογία στα κομβικά σημεία του αγώνα. Αν και συγκριτικά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει διαφορά αγωνιστικού επιπέδου όπως με την ομάδα της άεκ ,σίγουρα τα φετινά αποτελέσματα δείχνουν ότι ήταν καλύτερη σαν ομάδα απο εμάς.

Όμως αν θέλουμε τώρα να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο ,πρέπει να τονίσουμε πως αν η ομάδα δουλευτεί το καλοκαίρι και εκμεταλλευτούν σωστά τα 150.000€ που θα δώσει στο τμήμα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και με την επιστροφή του Πιστιόλη που ξέρει απέξω το τμήμα ,το τμήμα του χρόνου μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά και να μας χαρίσει για ακόμη μια φορά επιτυχίες.

Φέτος ,έκλεισε ένας άκρως πετυχημένος κύκλος αυτού του τμήματος. Νέες και ταλαντούχες παίκτριες υπάρχουν ,οπότε γιατί με τις σωστές κινήσεις να μην μιλάμε για δημιουργία νέας αυτοκρατορίας;

ΥΣ: Η ατμόσφαιρα στο κλειστό ήταν πολύ καλή. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ματς με τον γαύρο μπορούν να γίνουν και με τα δύο χρώματα στις κερκίδες. Οργάνωση απο την αστυνομία χρειάζεται. Αν δεν θέλουν να γίνουν επεισόδια ,δεν θα γίνουν. Απλά πράγματα.. Κι ας ήταν 20-30 άτομα απο κάθε πλευρά..

Σχόλια

  1. Δίκιο έχεις άλλωστε η ομάδα φτιάχτηκε λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου χωρίς ουσιαστικά προετοιμασία και με ξένες απο την διαλυμένη Κερατέα.Ειδικά αυτή η διαφορά φάνηκε στα πλει-οφ όπου καταλήξαμε τέταρτοι αφού χάσαμε απο δύο φορές απο ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ηρακλή Κηφισιάς.
    Το καλό είναι ότι υπάρχει χρόνος υπάρχει η χορηγία απο τον Θανάση οπότε πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη.
    Υ.Γ. Όσον αφορά τον Πιστιόλη οι σχέσεις με τους οργανωμένους ήταν τεταμένες,ελπίζω να κάτσουν κάτω να μιλήσουν και να τα βρούνε για να μην έχουμε και εκεί προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου