Τρίφυλλα Υστερόγραφα Vol.5


13 Πράσινα Υστερόγραφα σχολιάζοντας την εβδομάδα που μας πέρασε..
YΣ.1
Να ξεκινήσουμε με τα καλά ,μιας και τα του ποδοσφαίρου μας γαμήσανε.
Πρώτη κούπα για το μπάσκετ φέτος ,πρώτη και για τον Σύλλογο.
Το απαισιόδοξο σενάριο να μην πανηγυρίσουμε άλλη κούπα ,το αισιόδοξο να κατακτήσουμε άλλες 3-4. Το ρεαλιστικό; Να γευτούμε επιτυχίες μόνο απο το τμήμα μπάσκετ. Περάσανε πολλά χρόνια απο τότε που κατακτήσαμε κούπα μόνο απο ένα τμήμα..

ΥΣ.2
Τελικά ο Σάρας στα 36 του είναι τελειωμένος παίκτης ή όχι; Μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα ή όχι; Έχει κορεστεί ή όχι; Εν τέλει είναι καλή μεταγραφή ρε παιδιά;

ΥΣ.3
Πάντως τέτοια άμυνα όπως αυτή του πρώτου δεκάλεπτου καιρό έχω να δω σε μεγάλο παιχνίδι της ομάδας. Pressing συνεχές και ψηλά θέλει πνευμόνια. Η ομάδα τα είχε για δέκα λεπτά ,το εφάρμοσε ξανά στο τέταρτο δεκάλεπτο ,αλλά το πρώτο ήταν απο τα πιο ιδανικά ξεκινήματα.

ΥΣ.4
Αν το μπάσκετ το καλοκαίρι δεν καταστραφεί ,όπως έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι φήμες ,τότε ο Ζοτς έχει την ευκαιρία του να χτίσει νέα ομάδα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Καλάθης,Καϊμακόγλου,Βουγιούκας,Περπέρογλου θα μπορούν να αποτελούν την βάση ..

ΥΣ.5
Για το ποιος κέρδισε την κερκίδα ,φαντάζομαι δεν θα δυσκολεύτηκε κανείς να το καταλάβει. Τι κι αν βρισκόμασταν πίσω 10 πόντους ,τι μπροστά ,η κερκίδα στάθηκε στο ύψος της και τους πήρε στην φωνή χαλαρά. Φαίνεται η κακή παρουσία μας στον τελικό του 2009 μας έκανε καλό.

ΥΣ.6
Πάμε τώρα και στην πονεμένη ιστορία του ποδοσφαίρου. Όλοι ξενερώσαμε ρε μάγκες ,αλλά αυτό το συναίσθημα που με κυρίευε ήταν "γιατί ρε πούστη μου να μην διεκδικήσω την κούπα απο τον γαύρο την Κυριακή;" Πως και πως το περιμέναμε αυτό το ματς και καταφέραμε να χάσουμε τόσο ώστε να μην μπορούμε να τους παίξουμε για την κούπα..

ΥΣ.7
Βέβαια να πω την αμαρτία μου ,ο Τζίγγερ με έχει γαλουχίσει έτσι που δεν καταλαβαίνω πλέον απο γκέλες και πίκρες στην μπάλα. Η τετραετία 2004-2008 με έχει μάθει να περιμένω τα χειρότερα ,οπότε τα δάκρυα πλέον είναι πολυτέλεια..

ΥΣ.8
Πάντως ό,τι και να ναι ,την Κυριακή παίζουμε ντέρμπι με τον Γαύρο και αυτό απο μόνο του αρκεί για να γεμίσουμε το γήπεδο και να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη. Και να μην έρθει ,για ευθύνες θα πρέπει να κοιτάξουμε προς Εκάλη μεριά.  Το να βρίσουμε ποδοσφαιριστές δεν θα χει νόημα κανένα. Αυτοί φεύγουν ,άλλοι δεν παίρνουν τον ίδιο δρόμο..

ΥΣ.9
Αυτός ο Κουίνσι ρε μαλάκες τι έχει πάθει; Δεν τρέχει ,δεν μαρκάρει ,χάνει τις μπάλες και στα @@ του. Τι έχει γίνει; Γιατί εδώ και 2 μήνες παίζει έτσι ..όχι στα τελευταία παιχνίδια. Επειδή δεν τον πληρώνουν ,προτιμάει να κάνει τον περιπατητή; Ειδικά την Κυριακή η ..απουσία του προκαλούσε!! Και το μυαλουδάκι μου ,λίγο κακοπροαίρετος να είμαι ,μπορεί να πάει και αλλού..

ΥΣ.10
Το σημερινό πρωτοσέλιδο πάντως της Derby μου θύμισε εκείνο μετά την ήττα απο τον γαύρο στο ΟΑΚΑ ,το 2010. Όταν είχαμε πάρει το double..

YΣ.11
Στον Κεντρικό τι ήταν πάλι αυτό που έγινε; Όλοι έχουν την όρεξη να περάσουν βόλτα; Αεκτζήδες ,Γαύροι και τώρα ματατζίδες.. ποιος έδωσε τις εντολές ,γιατί τις έδωσε και τι καταφέραν ,το ξέρουμε όλοι πολύ καλά..

ΥΣ.12
Στο βόλλευ καταφέραμε και φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ,αλλά ένας άγραφος νόμος της ζωής λέει πως όταν κάτι πάει στραβά ,όλα πάνε στραβά. Μια φορά η ομάδα έπαιζε παθιασμένα και αποτελεσματικά και χάσαμε το ματς απο ..τον προπονητή μας. Συμβαίνουν αυτά.. αλλά εδώ πέφτουμε στην Α2 ,οπότε αυτά είναι πταίσματα. 

ΥΣ.13
Για τα διοικητικά ένα σχόλιο έχω να κάνω και μην το πάρετε σαν πρόβλεψη. Ο Βγενόπουλος με τον Πολέμη τα βάλανε τελικά τα λεφτά. Προφανώς δεν τα έχουν για πέταμα και προφανώς θέλουν την ΠΑΕ. Τώρα το τι θα γίνει μακάρι να το ξέραμε ..











Σχόλια

  1. Να προσθέσω όσον αφορά τον σύλλογο και τους τίτλους τον Νοέμβριο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην πυγμαχία και πριν απο λίγες ημέρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο με τον Κώστα Πουλιο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου