O Σουλτάν έρχεται σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ή αλλιώς ...όρεξη να έχετε να δουλευόμαστε!


Σύντομα λέει στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος που φιλοξενούσανε δηλώσεις του τα ΜΜΕ ,του πρίγκιπα Σουλτάν που μας τον είχαν για 2 μήνες στα πρωτοσέλιδα και ερχόταν στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Basem Al Hayajneh λοιπόν ,όσο καιρό κάποιοι μιλούσαν ,κάποιοι δούλευαν και θα έρθουν στην Ελλάδα.

Προσωπικά πιο πολύ για την καυλάντα ανεβάζω την συγκεκριμένη ατάκα που ανέβασε στο facebook του ,ο εν λόγω τύπος ,αφού όποιος ακόμη πιστεύει σε πρίγκιπες και πετροδολλάρια μετά απο όλα αυτά που έχουν γίνει ,πρέπει να του αρέσουν τα παραμύθια.

Εντύπωση πάντως μου κάνει που κανένα ΜΜΕ και κανένας ..αποκλειστικός δεν το έπαιξε σαν θέμα. Φαίνεται πως τσούξαν κάποιοι κώλοι τον τελευταίο καιρό..

Σχόλια

  1. Τι ειδησάρα έβγαλες έτσι στα ψιλά χαχχα !! Κανείς δε το πήρε χαμπάρι..Πάω στοίχημα οτι όλοι θα το δούνε και σιγά σιγά θα αρχίσουν τα τηλέφωνα στον Μπασέμ ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Synodinostheodoros13/12/12 3:30 μ.μ.

    ΚΑΛΑ Ο ΤΣΑΚΑΣ ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ.

    ΑΛΛΑ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 4 ΜΥΡΙΑ...ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ...ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Εγώ αρχικά και ως έναν βαθμό ήλπιζα να είναι η αλήθεια..Πλεον δε περιμένω τίποτα ..Και αααν λέμε γίνει κάτι τότε και σαφέστατα θα χαρώ..Πλεον η ιστορία η συγκεκριμένη με τον Σουλτάν όπως έχει εξελιχθεί μόνο για πλάκα είναι πάντως..Δε νομίζω οτι έχει σχέση με τα λεφτά Βγενο Πολέμη αυτό με τον Σουλτάν το βρίσκω άλλοο  φρούτο..

    Από την άλλη ο Πολέμης 250 χιλιάρικα και τα άλλα με δάνειο ..Μιλάμε πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον..Τέσπα ας κερδίσουμε το ντέρμπι τώρα και βλέπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μεγάλε κουμάντο στην τσέπη του Πολέμη θα κάνουμε ; 
    Τόσα θέλησε να βάλει , τόσα έβαλε .
    Ο Πολέμης και ο Βγενόπουλος , φοράνε παντελόνια και το απέδειξαν όταν έθεσαν ως κύριο μέλημα την πληρωμή των παικτών της ομάδας ,  πηγαίνουν συχνά στο γήπεδο και στηρίζουν την τωρινή διοίκηση του συλλόγου .
    Ευθύνες για το ότι πολλοί Έλληνες , δεν επενδύουν στον σύλλογο μας , αναζήτησέ τες στον κύριο Γιάννη Βαρδινογιάννη , που έτρεχε τόσα χρόνια το γηπεδικό , και σήμερα εν έτη 2012 δεν γνωρίζουμε αν η ΠΑΕ θα φάει μηνύσεις γι' αυτό το ζήτημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Synodinostheodoros13/12/12 3:30 μ.μ.

    TI EIΠΕ ο «Mr. Manos» ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
    «Έχω κάνει πρόταση στον κ. Βαρδινογιάννη για 4ετη διαχείριση της ΠΑΕ και στις 30/11 επανήλθα με σαφέστερη και καλύτερη προσφορά. Είναι σε καλό σημείο. Επισημαίνω ότι σε κάθε περίπτωση φεύγω εφόσον έρθει αξιόπιστος επενδυτής…» τόνισε ο «Mr. Manos», με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να επισημαίνει: «Διευκρινίστε σας παρακαλώ για την πρότασή σας. Πόσα χρήματα θα βάλετε εσείς και οι σύμμαχοί σας;». «Τέσσερα εκατ. ευρώ έχω μαζέψει…» ήταν η απάντηση του Μαυροκουκουλάκη, την ώρα που κατευθυνόταν και πάλι προς τη θέση του, με τον Mr. MIG να του διευκρινίζει «Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γόντικα και να του πείτε για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων…».
    «Εγώ θα σκεφτώ πως θα το κάνω..» ήταν η απάντηση, εντούτοις είναι αμφίβολο, αν υπάρχει διάθεση από την πλευρά Μαυροκουκουλάκη να «ενεργοποιήσει» την πρότασή του και πολύ περισσότερο τα λεφτά που έχει πει ότι έχει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σου απαντήσω απλά επειδή μου απευθύνεις τον λόγο γιατι την έχω
    βαρεθεί αυτή την ιστορία..Πρώτα από όλα όπως κάνουμε κουμάντο στη τζέπη
    του Τζίγγερ , των Γιαννακόπουλων και του όποιου μετόχου με την ίδια
    λογική κάνουμε και κουμάντο στη τζέπη του Πολέμη . Ή θα μου το
    απαγορεύσεις μήπως ? Ή θα κάνουμε κουμάντο κατά επιλογή μετοχικής
    αρεσκείας ? Αυτά αλλού.



     Αυτό πάλι με τα παντελόνια βρείτε καμία άλλη ατάκα να λέτε..Όλοι
    παντελόνια φοράνε το πόσο τα  τιμάνε είναι το ζητούμενο . Από εκεί και
    έπειτα θέτω και εγώ θέμα για πληρωμή των παικτών της ομάδας..Μόνο που με
    200 χιλιάρικα φίλε ούτε τον Μαυρία δε πληρώνεις όχι το σύνολο των
    παικτών της ομάδας..Αντε γιατι κοροιδευόμαστε μεταξύ μας μου
    φαίνεται..μας κοροιδεύουνε που μας κοροιδεύουνε όλοι αυτοί..Από το να
    θέτουνε λοιπόν θέμα να πληρωθούν οι παίκτες ας βάλουνε τα 10 και πλεον
    εκατομμύρια που τους οφείλουνται και μετά να τους τιμήσουμε όλοι μαζί.



    Δε σε είδα να σχολιάζεις όμως σε προήγουμενο θέμα που ανέβηκε από μένα
    σχετικά με τον Βγενόπουλο και τον Πολέμη( και πιάστηκες τώρα σε μια
    αποστροφή του λόγου μου σε άσχετο θέμα ) στο οποίο έγραψα που ήταν ο
    Βγενόπουλος πέρυσι;Στήριζε τη διοίκηση του συλλόγου? Στήριξε τον
    Παναθηναικό στη λαίλαπα Μαρινάκη ? Κράτησε τον Σισέ ? Ή είχε αποχωρήσει
    αηδιασμένος ? Αστα λοιπόν αυτά . Και να μη τα πολυλογώ διάβασε εδώ πέρα
    την άποψη μου εφόσον σε ενδιαφέρει .
    http://panathinaikos-press.blogspot.com/2012/03/blog-post_14.html 

    "Μέτοχοι που φοβούνται την σκιά τους ,το ντέρμπι και το μέλλον.."



    Κανονικά δεν έπρεπε να σου απαντήσω καθόλου γιατι αυτό το θέμα έχει
    υπεραναλυθεί ..αυτό που πρέπει να μας απασχολεί από σήμερα μέχρι τη
    Κυριακή είναι το πως θα κερδίσουμε τον γαύρο και ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. prasinoskoyfis13/12/12 3:31 μ.μ.

    Λόγω του ότι συγκεκριμένα και ελάχιστα τουλουμπάκια πηδάνε από BLOG και SITE γιατί τρώνε τα σκαμπιλάκια τους , ας μάθουν πως το παραμύθι του ινζογκουντ είναι απολαυστικό για παιδάκια νεογέννητα μόνον.

    Οι τσέπες του καθ' ενός είναι δικές τους αλλά η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.!!

    Γι' αυτό όπως μας τα "παίρνουν" έτσι θα κρίνουμε και τις τσέπες τους.!!! 

    Ο βγενό έχει 10,85 % και πλήρωσε τα 1,7 όσο και το ποσοστό του επιτρέπει.
    Ο Πολέμης πλήρωσε 250 όσο και το ποσοστό του 1,6% 
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΠΑΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 54,7 % ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΚΟ ??

    Ξέχασα..... περιμένει τον Τσάκα και τον Σουλτάν μπίν μερεμέτ του τσάκα την τσαπού. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8.  Ωστέ έτσι ε..Μη μου λες για το παρελθόν.Δηλαδή οτι η ομάδα έφτασε να χρωστάει 10 εκατομμύρια και βάλε στους παίκτες και να μη μπορεί να τους πληρώνει δεν έχει σημασία έτσι ε ? Αυτό είναι που έχει σημασία γιατι τα φρύδια τα είχανε ξεχάσει μια ολόκληρη χρονιά πέρυσι όπως και τα φράγκα.Αλλά σε αυτά δε θέλεις να μου απαντήσεις . Γιατι άραγε απαντάς σε οτι σε συμφέρει και επιλεκτικά ; Άσε λοιπόν φίλε που δεν υποστηρίζεις μετόχους γιατι αυτό ακριβώς κάνεις σε αυτά τα σχόλια σου . Η απάντηση μου είναι αναλυτική στο άρθρο που σου έδειξα σε όλα , έχεις την δική σου άποψη και τέλος, διαφωνούμε ριζικά.

     Χειροκρότα λοιπόν αυτούς που φέρανε τον Παναθηναικό στο σημερινό χάλι επειδή διάλεξαν να βάλουν λεφτά στο παρά πέντε πριν μας βγάλει η Ουεφα από την Ευρώπη. Αν σου αρκεί αυτό κ μόνο και δεν εξετάζεις τι κάνανε οι ίδιοι πέρυσι τι θα κάνουνε στο μέλλον και τα λοιπά. Σε μένα δεν αρκεί να έχω μικρομετόχους που να βάζουνε 200 χιλιάρικα και να κάνουνε τις ταμειακές διευκολύνσεις όποτε αυτοί επιλέγουνε να βάζουνε λεφτά άλλοτε να λένε δε θα ξαναασχοληθούνε με την ομάδα και κτλ. Εγώ έχω διαφορετικές προσδοκίες και απαιτήσεις τις οποίες ο ιδιος ο Βγενόπουλος έχει φροντίσει να δημιουργήσει .

     Οι Γιαννακόπουλοι ποτέ δε δήλωσαν όλα αυτά που έχει δηλώσει ο Βγενόπουλος και σε καμία περίπτωση δε μπαίνουνε στο ίδιο τσουβάλι με τον Βγενόπουλο. Οι Γιαννακόπουλοι έχουνε 40 χρόνια προσφοράς στην ομάδα και 300 εκατομμύρια ευρώ παρακαταθήκη εμένα αυτά μου φτάνουνε..Ούτε βέβαια οι Γιαννακόπουλοι φωνάζουνε οτι είναι η μοναδική λύση όπως φωνάζει ο Βγενόπουλος. Ε λοιπόν από την " μοναδική λύση " περιμένω να βγάλει το φίδι από την τρύπα που κατά μεγάλη ευθύνη άλλωστε ο ίδιος δημιούργησε.

     Δηλαδή τι να μην εξετάζω ούτε το μέλλον ούτε το παρελθόν ωραία τότε μπράβο που βάλανε τα 2 εκατομμύρια σε έναν Παναθηναικό που έχει φτάσει να χρωστάει 15 εκατομμύρια και έχει ακόμα μεγάλο άνοιγμα. , σωθήκαμε λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτον όταν θα απαντάς σε εμένα , θα σχολιάζεις αυτά που λέω εγώ . 
    Γιατί αυτή την φράση σου δεν την κατάλαβα , να λέΜΕ άλλες δικαιολογίες . Ποιοι να λέμε δεν το κατάλαβα καλά ; 
    Πάμε παρακάτω . Συνήγορος του Βγενόπουλου και του Πολέμη δεν είμαι .
    Κανείς δεν αγιοποίησε κανέναν μέτοχο .
    Λάθη στο παρελθόν σαφώς και γίνανε .
    Και τι να λέει αυτό ; 
    ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !
    ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ; 
    ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ; ΝΑΙ !
    Μην μου λες για το παρελθόν .
    Γιατί τότε τεράστιες ευθύνες πέφτουν ΚΑΙ αλλού .
    Ο Πολέμης έβαλε λεφτά . Μαγκιά του . Τόσα ήθελε να βάλει . Μικρομέτοχος είναι και όχι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ! Καταλαβαίνεις την διαφορά ή μήπως όχι ;
    Από τους Γιαννακόπουλους , ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , γιατί δεν απαιτείς να βάλουνε λεφτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι με την ΓΗΠΕΛ,κανείς άλλωστε δεν θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά εφόσον δεν ξεκαθαρίσει το γηπεδικό. Για αυτό και ο Πολέμης τις επιπλέον 750.000 δεν θέλει να τις μετοχοποιήσει,ενώ σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος της AEGEAN Θόδωρος Βασιλάκης έδωσε 500.000 άτοκα. Ίσως και για αυτό ο Αλαφούζος το σκέφτεται αν και τις προηγούμενες ημέρες ήταν σίγουρο ότι θα καταθέσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.
    Στο χέρι του Βαρδινογιάννη είναι να λύσει τον γόρδιο δεσμό,αυτό που δεσμέυτηκε προφορικώς ας το κάνει και γραπτώς ούτως ώστε να τελειώνει και αυτό το ζήτημα γιατί έχει κουράσει τον κόσμο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου