Χριστοδουλόπουλος: «Παίζουμε κόντρα σε ένα κατεστημένο. Μην ρίχνετε στάχτη στον κόσμο. Οι Παναθηναϊκοί δεν είναι πρόβατα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΣ.
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.



«Πριν σας μεταφέρω τις σκέψεις μου, να ξεκαθαρίσω ότι στη ζωή μου ποτέ δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες, είτε ατομικές είτε ομαδικές. Για άλλο ένα παιχνίδι φταίμε εμείς, αλλά δεν γίνεται συνέχεια να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.


Όπως με τον ΠΑΟΚ, που δεν μας έδωσε πέναλτι και το ξέρω γιατί ήμουν στη φάση, έτσι και τώρα. Έβαλαν ένα γκολ οφσάιντ, για το οποίο λένε ότι ήταν δύσκολο να το δεις αλλά δεν ξέρω γιατί σε άλλες χώρες οι επόπτες πάτα τα βλέπουν αυτά. Μετά να μην σου δίνουν πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο 1-0 και να χάνεις την ευκαιρία. Από το καλοκαίρι που έγινε το σκάνδαλο δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Όπως είπα, δεν αποποιούμαι τις ευθύνες, αλλά νομίζω ότι δεν άλλαξε τίποτα. Παίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα, παίζουμε μόνοι μας. Προσπαθούμε κόντρα σε όλα τα κατεστημένα.

Ο κόσμος έχει τα δικά του στην πολιτική ζωή, μην τον φορτώνεται με άλλα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα και αν γίνει κάτι κακό θα λέτε δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία. Συνεχίζουμε και δεν το λέω για να ρίξω στάχτη στα μάτια ή νερό στο κρασί. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό πάμε στον έναν βαθμό και όσο ζούμε ελπίζουμε. Επαναλαμβάνω, μην νομίζετε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πρόβατα»

Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΕΣ????? ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ??? ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΙ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΛΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!!! 3-4 ΓΚΟΛ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΜΑΤΣ!!!!! ΕΔΩ ΑΝΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΛΕΟΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΜΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πιστευω να αφησουν την ομαδα να παιξει, οσο μπορει στο ντερμπυ και φοβαμαι απιστευτες διαιτησιες μεχρι και τα play off, αλλα και στα 
     play off για να βγει ο παοκ στο champion league. ας κερδισουμε ομως στο ντερμπυ και βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου