Να παρέμβει ΤΩΡΑ εισαγγελέας


Newspao.gr


Ακόμη το ντέρμπι δεν έχει γίνει, ωστόσο οι δημοσιογράφοι της γνωστής γαυροφυλλάδας SportDay έχουν αρχίσει την προπαγάνδα και δυναμιτίζουν το κλίμα, προεξοφλώντας “πόλεμο¨στο ΟΑΚΑ.
Καταρχάς, κύριε Σαμπράκο, Ριζούπολη ήταν ΜΙΑ και δε θα ξαναγίνει! Και δε θα ξαναγίνει, διότι, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν είναι ούτε πρόβατα, ούτε αλήτες, ούτε δολοφόνοι.

Επιπλέον, δεν υπάρχει περίπτωση ο
σημερινός αστυνομικός διευθυντής σε λίγα χρόνια να αναλάβει υπεύθυνος ασφαλείας Παναθηναϊκού (βλ. Τσιρώνη). Οπότε κόψτε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ, σταματήστε να προκαλείτε και μην κάνετε τον κόπο να προπαγανδίζετε!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ: Καλά η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγδα και η Αστυνομία. Όλά είναι υπό την ομπρέλα του ΚατΜαρ. Αλλά η δικαιοσύνη; Κύριε εισαγγελέα, έπρεπε να έχετε επέμβει ήδη αυτεπάγγελτα για τέτοια δημοσιεύματα

“Ελπίζω κι εύχομαι από τώρα και στο εξής η κοινωνία του ποδοσφαίρου και η διοίκηση του αθλήματος και του κράτους να δώσουν στην προετοιμασία αυτού του ντέρμπι τη σημασία που του πρέπει. Διότι μία σειρά από σαφείς ενδείξεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι το κυριακάτικο ντέρμπι έχει υψηλότατο βαθμό επικινδυνότητας. Κι αν δεν λειτουργήσει η διοίκηση του κράτους, αναγκάζοντας και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναλάβει τις ευθύνες της στην πρόληψη, το βράδυ της Κυριακής μπορεί να αποδειχθεί ένα από τα πιο μαύρα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οσοι ζουν εντός του Παναθηναϊκού και όσοι τον παρατηρούν στενά έχουν αντιληφθεί εδώ και αρκετό καιρό το μέγεθος του κινδύνου για άνευ προηγουμένου επεισόδια στο τερέν του ΟΑΚΑ. Τώρα που στα απωθημένα για τα «περσινά» έχουν προστεθεί, εκτός των απωθημένων που έχει δημιουργήσει η κρίση, η πίεση της οργής για την κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου και η απογοήτευση για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, ο κίνδυνος έχει μεγαλώσει πιο πολύ από ποτέ. Βάζει και η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το χεράκι της με όσα κάνει ή δεν κάνει στην υπόθεση αυτή, της προετοιμασίας του παιχνιδιού, και κάπως έτσι στήνεται ένα σκηνικό τεράστιου κινδύνου για έκτροπα.
Μέχρι και πριν από μερικές ημέρες στον… παναθηναϊκό αέρα έπιανες το «αν δεν νικήσουμε, δεν τελειώνει το ντέρμπι». Από χθες, που δεν αρκεί στον ΠΑΟ η νίκη για να ξαναγίνει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η ατμόσφαιρα μυρίζει «δεν τελειώνει καν το ματς» κίνδυνο.
Ποιος μπορεί να το προλάβει όλο αυτό που πηγαίνει να συμβεί; Αν είναι δυνατή η πρόληψη, αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν υπάρξει αληθινή και ουσιαστική συνεργασία της Αστυνομίας με τη διοίκηση της ΠΑΕ υπό το βλέμμα της γενικής γραμματείας Αθλητισμού. Διαφορετικά, πάμε χαμένοι κι ας επέστρεψε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο wannabe Σαρκοζί Χρυσοχοΐδης. Στην πραγματικότητα εδώ πρέπει να συσταθεί υπηρεσία προστασίας του ποδοσφαιριστή, δηλαδή όλης της αποστολής του Ολυμπιακού και των διαιτητών, διότι διαφορετικά το ΟΑΚΑ θα ξεπεράσει το Καραϊσκάκη, τη Ριζούπολη, την Τούμπα και οποιοδήποτε άλλο ιστορικό, για τέτοιους λόγους, τερέν της χώρας.
Η ευθύνη όλων μας, ως μικροκοινωνία του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου, είναι τεράστια, διότι αυτό που από στόμα σε στόμα και από πληκτρολόγιο σε πληκτρολόγιο διαδίδεται ότι θα συμβεί είναι ικανό να κάνει τεράστια ποδοσφαιρική, αθλητική και κοινωνική ζημιά. Το βράδυ της Κυριακής θα είναι πολύ αργά για δάκρυα, όπως είπε, επειδή του είπαν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στην πραγματικότητα είναι ήδη αργά, αλλά τουλάχιστον δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

http://www.newspao.gr/2012/03/pics.html

Σχόλια