Η φωνή θα απογειώσει τους παίκτες, όχι τα επεισόδια

Aioniapistos.gr


Ένας φίλος του Παναθηναϊκού μάς έστειλε την γνώμη του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο "σκέψης" της πράσινης εξέδρας:

Αντιλαμβάνομαι τον θυμό πολλών φίλων του Παναθηναϊκού που θέλουν να δώσουν το παρών στο ντέρμπι με σκοπό να βγάλουν από μέσα τους τα εσώψυχά τους και όποιον πάρει ο χάρος. Εγώ, λοιπόν, δεν θα σας χαϊδέψω τα αυτιά.

Θα είναι τεράστιο λάθος να βάλουμε την ομάδα, τώρα που φαίνονται κάποιες
αχτίδες φωτός στα διοικητικά, σε περιπέτειες.

Το συζήτησα και με αρκετούς φίλους που μου έστειλαν μηνύματα στο facebook και στο twitter: "Θα δεις τι θα γίνει...", "Θα κάνουμε, θα ράνουμε...".

Τόσα χρόνια στο γήπεδο έχω καταλάβει ότι δύναμη σε μια ομάδα δίνουν οι φωνές και όχι τα... επεισόδια. Όποιος θέλει το αντιλαμβάνεται, όποιος δεν θέλει δεν μπορώ να του αλλάξω μυαλά.

Ένα ΟΑΚΑ με 60.000 φίλους του Τριφυλλιού που φωνάζουν υπέρ της ομάδας του, είναι βέβαιο ότι θα δώσει φτερά στους ποδοσφαιριστές και θα κομπλάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ένα ΟΑΚΑ με επεισόδια το μόνο που θα κάνει είναι να εξυπηρετήσει τα σχέδια των αντιπάλων. Δεν θα ξεκινήσει το ματς ή θα διακοπεί το ματς και θα τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός.

Θέλω να σας δώσω κάποια παραδείγματα για ν' αντιληφθείτε για τι μιλάμε:

Ριζούπολη 2003

Εάν κάποιος θεωρεί ότι όσα συνέβησαν στην Ριζούπολη είναι ο κανόνας για να κερδίσεις ένα ντέρμπι, προφανώς λησμονεί δύο πράγματα.

Πρώτον ότι το συγκεκριμένο ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ και δεύτερον ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να βγει από τα αποδυτήρια, εάν δεν άλλαζαν οι συνθήκες του αγώνα.

Σήμερα δεν θα γινόταν ποτέ αυτό το ματς και θα μηδενίζονταν ο Ολυμπιακός.

Συμφωνώ ότι λόγω του κλίματος, η πλάστιγγα έγυρε αποφασιστικά στο μέρος του Ολυμπιακού, αλλά επαναλαμβάνω τι αυτό το ματς ΣΗΜΕΡΑ δεν θα ξεκίναγε ποτέ.

Συλλαλητήριο 13 Απριλίου 2008

Εάν θεωρήσουμε ότι η συγκεκριμένη ημέρα, ήταν η μεγαλύτερη έκφραση της παναθηναϊκής κοινωνίας για τις διοικητικές εξελίξεις και ένας από τους λόγους των μεγάλων αλλαγών στην ΠΑΕ, σας θυμίζω ότι εκείνη την ημέρα δεν άνοιξε ρουθούνι.

Κόντρα στις Κασσάνδρες και σε όσους στοιχημάτιζαν ότι θα καιγόταν η Αθήνα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έγραψαν... ιστορία, χωρίς να μετακινηθεί ούτε... κάδος στη Λεωφόρος Αλεξάνδρας.

Δεν ξέρω εάν όλα αυτά, θα κάνουν κάποιους να το δουν αλλιώς, αλλά επειδή θεωρώ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού υποψιασμένους, ένα τελευταίο θα τους πω: "Ας σκεφτούν ποιους βολεύουν τα επεισόδια;"

Τον Παναθηναϊκό, πάντως, ΟΧΙ!

http://aioniapistos.gr/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BA-%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AD/%CE%B7-%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1.html

Σχόλια