Δύο παίκτες παίξανε πουστιά στον Ζοτς και όπου τους πετυχαίνει τους αφανίζει!


Με αφορμή αυτό το άρθρο να θυμίσω πως εκτός την αφλογιστία που πιάνει τον Σπανούλη κόντρα σε εμάς ,υπάρχει ακόμη ένα περιστατικό πρώην παίκτη μας που όποτε έπιανε την μπάλα σε μεταξύ μας παιχνίδι τελείωνε το ματς σε πολύ χαμηλές πτήσεις. Και αναφέρομαι στον Γιάκα Λάκοβιτς.

Τι κοινό έχουν Σπανούλης και Λάκοβιτς; Ότι ο Ζοτς ούτε που θέλει να
ακούει το όνομα τους ,εξαιτίας της πουστιάς που του παίξανε και οι δύο ,ξεχνώντας και γράφοντας στα @@ τους τον άνθρωπο που τους ανέδειξε και τους έκανε παίκτες πρώτης γραμμής.

Οπότε σε αντίθεση με όσους πιστεύουν πως ο Σπανούλης ,απλά τα χάνει όταν παίζει εναντίον μας και η ανάγκη που νιώθει να παίξει καταλυτικό ρόλο ,τον ρίχνει στην μετριότητα ,να πως πως οι μέτριες του εμφανίσεις έχουν άμεση σχέση με τις επίσης μέτριες εμφανίσεις του Λάκοβιτς στα μεταξύ μας παιχνίδια. Και αυτό οφείλεται στις εξειδικευμένες αμυντικές μεθόδους που εφαρμόζει ο Ζοτς απέναντι σε αυτούς τους δύο παίκτες. Και πάντα πετυχαίνουν! Θυμάστε ειδικά τα πρώτα ματς που παίξανε Γιάκα και Σπανούλης εναντίον μας; Ο ένας άποντος -νομίζω- και ο άλλος κάτω απο 5 πόντους(;). Για αυτό και χθες το τόσο πάθος του Σπανούλη. Αλλά χάθηκε μέσα στα μαρκαρίσματα της αρμάδας του Ζοτς ..

Σχόλια