Όταν ο Παναθηναϊκός ήταν στους 8 και πήγαινε για ημιτελικά τον βάζανε και έπαιζε 3 αγώνες την εβδομάδα. Τώρα ,διευκολύνουν τον γαύρο απο τους 32 και τον Όφη για να παίξει ξεκούραστος με εμάς!! Ανέβαλαν το ματς Κυπέλλου με τον Όφη!!

Το 2003 ο Παναθηναϊκός έφτανε στα προημιτελικά του Ουέφα και είχε σοβαρό πλεονέκτημα να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης δοξάζοντας την Ελλάδα. Η τότε ΕΠΑΕ και ΕΠΟ κλείνανε τα αυτιά τους στα αιτήματα της ΠΑΕ μας για διευκόλυνση προγράμματος ,ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γινόταν. Αντί για αυτό οι διοργανώτριες αρχές μας είχαν φτιάξει ένα ..light πρόγραμμα 3 αγώνων την εβδομάδα. Ακόμη κι όταν δεν παίζαμε uefa είχαμε να αγωνιστούμε για το Κύπελλο ,το οποίο και θυσιάσαμε για να μην χάσουμε έδαφος σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που επιζητούσε η ΕΠΑΕ και ο Κόκκαλης ,κάνοντας γκέλες πριν την Ριζούπολη.


Kαι φέτος που ο γαύρος παίζει στο Europa League και έχει βάσιμες ελπίδες να φτάσει στους 8 ,η ΕΠΟ και η superklika τον διευκολύνουν είτε έμμεσα ,είτε άμεσα με αναβολές. Πριν 2 εβδομάδες μετατέθηκε κατά 1 εβδομάδα το πρόγραμμα της superklikas και εντελώς τυχαία ο γαύρος θα ερχόταν στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει κάνει λίγες μέρες πριν συνεχή ταξίδια. Τώρα ,έρχεται η σειρά της ΕΠΟ να αναβάλλει το ματς Κυπέλλου με τον Όφη ,ώστε να μην κουραστούν οι παίκτες του Μαρινάκη.
Προφανώς τώρα ο Ολυμπιακός δοξάζει την Ελλάδα με την πορεία του. Ασχέτως αν σε εμάς δεν έχει γίνει ποτέ μια διευκόλυνση ,παρόλο τις πολλαπλάσιες πορείες που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.
Το 2009 που παίζαμε στους 16 του champions league θυμάστε να μας είχαν μεταθέσει τον αγώνα με τον Πανσεραϊκό επειδή παίζαμε τα ματς με την Βιγιαρεάλ;
Το 2010 με την Ρόμα και την Λιέγη έγινε κάτι αντίστοιχο;

+ ότι ο Όφη θα μας παίξει χαλαρούς στο Γεντί Κουλέ. Όλα τα κανονίζει ο Πρόεδρος!

Σχόλια

  1. Ερωτηση: ποιος "Προεδρος" τα κανονιζει?
    Διαιτησια με Αεκ, ντου μπατσων στο συνδεσμο, αναβολη αγωνα του οφη..
    Πως θα γινει να ΜΗΝ γινουν επεισοδια την κυριακη?
    Ποιον βολευουν τα επεισοδια της Κυριακης και μια κατ'επεκταση τιμωρια 4-6 αγωνιστικων?
    οταν το πρωταθλημα εχει τελειωσει (απο το καλοκαιρι)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. assassin green13/12/12 3:28 μ.μ.

    τα πραγματα ειναι απλα και οφθαλμοφανες!σε πολλες περιπτωσης.οταν απαρτιζεσαι απο ασχετους-ανοικανους-και γαυροωφειλετες-μεσα σε μια π.α.ε αυτα παθενεις και χειροτερα.καλα να παθουμε γιατη ευθηνη εχουμε και εμεις σαν οπαδοι.δεν κανουμε τα αυτονητα.οταν τιν πεφτουνε στον κεντρικο ολο το συστημα[μπατσοι-γαυροι-χανουμια και ο καθε τυχαρπαστος] παει να πει οτι εισαι απροστατευτος.οσο για τιν ομαδα το μονο που εχω να πω ειναι το εξεις.ΚΡΙΜΑ.αυτοι που φταινε πρεπει να πληροσουνε.και για τιν ανοικανοτητα και για τιν ασχετοσηνη.οσο για τους γαυροωφειλετες?τα συμπερασματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου