Σχετικά με τα 500.000€ του Θόδωρου Βασιλάκη


Επειδή το ντέρμπι της Κυριακής προέχει ,την άποψη μου για την σημερινή ανέλπιστη κίνηση του Θόδωρου Βασιλάκη και τα 500.000€ που δάνεισε στην ΠΑΕ θα την γράψω απο Δευτέρα.

Πάντως ,απο αυτήν την εβδομάδα σχηματίζονται κάποια νέα δεδομένα και οι ρόλοι του καθένα μέσα στην ΠΑΕ γίνονται πιο διακριτοί. Για μένα όσοι βάζουν λεφτά στην ΠΑΕ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (χωρίς να την ζημιώνουν μακροπρόθεσμα) ,σημαίνει και ενδιαφέρον τους για ενασχόληση με τα κοινά της ομάδας. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Όπως και όσοι μέτοχοι δεν έχουν βάλει το ποσοστό τους ,σημαίνει κάτι αντίστοιχο.

Επίσης σημαίνει πολλά η κοινή γραμμή όσων έχουν δώσει λεφτά στην ΠΑΕ (Βγενόπουλος-Πολέμης-Βασιλάκης). Δηλαδή ούτε επιδιώκουν οι νυν μέτοχοι να αυξήσουν το ποσοστό τους ,ούτε οι μη μέτοχοι να εισχωρήσουν στην ΠΑΕ. Και αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με το θέμα της ΓΗΠΕΛ που έχει θίξει ο Βγενόπουλος ,καθώς μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών ισοδυναμεί με μεγαλύτερες μελλοντικές ευθύνες σε πιθανά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Άρα έτσι και βοηθάνε την ΠΑΕ και διασφαλίζουν την θέση τους.

Τέλος ,να σημειώσω πως το δάνειο του Βασιλάκη εκτός ότι είναι άτοκο ,έχει σκοπό να αποπληρωθεί απο την ΠΑΕ μέσα στην επόμενη διετία. Βέβαια ,θα ήθελα να βγουν προς τα έξω και οι υπόλοιποι όροι για να έχουμε μια σαφή εικόνα ,αλλά το δεδομένο για μένα είναι αυτό: Όσοι θέλουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ το δηλώνουν έμπρακτα και με λεφτά.

Τα υπόλοιπα απο βδομάδα ..

ΥΣ: Θέλω να πιστεύω πως αυτά τα ποσά δείχνουν την διάθεση και ότι αν οι εξελίξεις τα φέρουν έτσι και Βγενόπουλος και σία ηγηθεί της ΠΑΕ ,τα ποσά θα είναι σαφώς μεγαλύτερα.

ΥΣ2: Αφράγκοβιτς και απατεώνα τον φώναζαν τον Βγενόπουλο ,αλλά απο το 2008 ,έχει βάλει κοντά στα 25-30 εκατομμύρια ευρώ. Για να έχει το 10%..

Σχόλια


  1. Βγενόπουλος στην τελευταία ΓΣ: «Σήμερα το απόγευμα εάν θέλει ας βάλει μια εγγυητική δική του για τις
    υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ και εγώ βάζω μια δική μου για 15 εκατ. Ξεκάθαρα
    πράγματα».
    Απλά πράγματα. Ας δώσει την εγγυητική ο φίλος του κόκα-λη να τον ξεφτιλίσει τον ρίψασπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια ουδείς έχει πει οτι "δεν βάζω λεφτά λόγω ΓΗΠΕΛ". Μόνο ο Βγενόπουλος που τη θυμήθηκε ξαφνικά φέτος. Εγώ πάντως, φαντάζομαι οτι αποφεύγουν να αυξήσουν το ποσοστό τους όπως ο διάολος το λιβάνι γιατί αυτό δημιουργεί και οικονομικές υποχρεώσεις.
    ΥΓ: Δεν μπορεί να περνά στο ντούκου οτι ακόμα χρωστάμε λεφτά σε Ζιλμπέρτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και άλλους βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Outsider

    Φυσικά και αυτό έχουνε πει έστω και άτυπα , και ιδίως ο Βγενόπουλος .Ποιος λογικός άνθρωπος θα θέλει να επενδύσει σε μια ομάδα , η οποία πιθανόν να του αδειάσει το πορτοφόλι , λόγω ζημιών που προκάλεσε ο προηγούμενος δυνατός άνδρας του συλλόγου ;
    Για ποιο λόγο ο εντολοδόχος του Βαρδινογιάννη , πήρε εντολή να μην απαντήσει σε ερωτήσεις , για την καυτή πατάτα της θυγατρικής στο πρόσφατο Δ.Σ .
    Αν οι κύριοι, αυτοί δεν ήθελαν να ασχοληθούν , δεν θα ασχολούνταν . 
    Πρώτον , ο Πολέμης , θα έλεγε όχι πέρυσι στην συμμετοχή του στην διοικούσα επιτροπή . Επίσης αν δεν ήθελε να ασχοληθεί , δεν θα πήγαινε διαρκώς στο ΟΑΚΑ . 
    Δεύτερον , ο Βγενόπουλος , πολύ απλά θα μπορούσε μετά την 'απολογία' για την τότε άτακτη φυγή που έκανε , με την οποία ΔΙΑΦΩΝΩ έτσι για την ιστορία , να πει τέλος ο Παναθηναικός για εμένα σε διοικητικό πλαίσιο , για αυτούς τους Χ λόγους που παρέθεσε τότε . Δεν μπορούσε να το κάνει άνετα ; Ανετότατα θα έλεγα εγώ . 
    Και η ιστορία γράφει λοιπόν . 
    Ο ένας αυτοειπώθηκε ως εγγυητής του μέλλοντος .
    Ο άλλος , έχει δεχτεί την στάμπα του ρίψασπι και του αναξιόπιστου - που έλεγε και ο Γιάννης το καλοκαίρι του 2010 , φυσικά ο Τσάκας είναι πιο σοβαρός συνομιλητής για τον Γιάννη μας - .
    Η λογική έλεγε ότι λεφτά πια θα έβαζε ο εγγυητής και όχι ο αναξιόπιστος . Σωστά ; 
    Άλλα βλέπω εγώ όμως . 
    Τα λεφτά πια στον Παναθηναικό , μπαίνουν από αυτούς που ληδορήθηκαν για τα όποια ολισθήματα  έκαναν ΣΙΓΟΥΡΑ κατά το παρελθόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι, λέω πολύ απλά οτι δε θέλουνε να αυξήσουνε το ποσοστό τους γιατί δεν μπορούνε να συντηρήσουνε το μαγαζί που λέγεται Παναθηναϊκός. Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε οτι ο Τζίγγερ, ορθότατα, κατα πάγια απαίτησή ΜΑΣ (εννοείται και εμου) δεν βάζει χρήματα. Απο 'κει και έπειτα, αυτά είναι τα χρήματα που ονειρευόμασταν στον Παναθηναϊκό;; φραγκοδίφραγεκα και δανεικά; 
    Τον Βγενόπουλο, φυσικά και δεν θα τον εκθειάσω που κάνει τη χάρη να βάζει το ποσοστό του και μόνο. Αυτός έταζε δεκάδες εκατομυρια και πάντοτε είχε μια δικαιολογία να μην αποκτά τις μετοχές. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το "Μαιο θα την πάρω με ΑΜΚ". Φυσικά τότε δεν υπήρχε καμια ΓΗΠΕΛ, όπως και σε όλες τις "κρουσεις" για αγορά. Και φυσικά όσο δεν απαντά στο Σαμαρά όπως είχε υποσχεθεί, να το βουλώσει...
    Ο Πολέμης, αυτός που έλεγε ότι πρέπει να μπουν 40 εκατομύρια -κι εγω λεω να μπουν 100- μας κάνει και αυτός τη χάρη ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΓΗΠΕΛ ΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, να βάζει το ποσοστό του 1.5 % και να δανείζει την ΠΑΕ.
    Όσον αφορά το Βασιλάκη, μεγάλο παιδί είναι, θα έλεγε οτι κωλύεται να βάλει χρήματα λόγω ΓΗΠΕΛ, και σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε εγώ κι εσύ να υποθέτουμε γιατι δεν το κάνει..
    Πάντως ο Τζίγγερ είχε προτείνει ξεκάθαρη λύση και το βουλώσανε. Να του μεταβιβαστεί η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να μην έχει καμιά εμπλοκή μαζί της... http://prasinanea.gr/categories/stadium/article1388745.ece?service=print

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  δεν έχω την αντοχή να διαβάσω όλη την αναπαραγωγή του σοροπιαστού που παραθέτεις αλλά για το θέμα του γηπεδικού λες ένα μεγάλο ψέμα(μεταξύ πολλών άλλων).
    ο μαριάννας γιός έχει πει πολλές ανοησίες όμως υπογραφή για τις ποινικές ευθύνες της παε έναντι των βωβομπομπολέων δεν βάζει.
    απο τις αποζημιώσεις έχει σκοπό να βάλει χέρι στον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμένω με ανυπομονησία να μου βρείς δηλώσεις ή νύξεις άλλων μετόχων για τη ΓΗΠΕΛ. Στο φινάλε πάντως Το παραδέχεσαι.. Θέλεις να βάλει λεφτά το Βαρδινογιάννης. Δηλαδή μας κάνει τη χάρη ο Βγενόπουλος που απλά βάζει το ποσοστό του; Αυτο ήτανε το όραμά μας για εκτόξευξη; έρανοι με δανεικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Outsider  
    Πρώτα από όλα ο κύριος Βασιλάκης , δεν μετοχοποίησε τα λεφτά που έβαλε , προφανώς ξέροντας τις παγίδες που κρύβονται από πίσω . Για ποιον λόγο άλλωστε να μην μετοχοποιούσε τα λεφτά που έβαλε ; Ο Πολέμης επίσης μια από τα ίδια . Τέλος ο κύριος Ξυλάς , εξέφρασε την ακόλουθη άποψη για τα θέμα της θυγατρικής :«Παρακολουθώ εδώ και λίγες εβδομάδες την προσπάθεια που κάνει ο κ. Α. Βγενόπουλος, μόνος του προς το παρόν, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού και θλίβομαι διότι αντιλαμβάνομαι τον επικοινωνιακό πόλεμο που υφίσταται. Επειδή θέλω να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός και δίκαιος, θεωρώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης με τη στάση που τηρεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν συνεισφέρει ώστε να βρεθεί μια αξιοπρεπής διάδοχη κατάσταση, κάτι που χρειάζεται η ομάδα μας σήμερα περισσότερο από ποτέ. ''Θέλεις μήπως και άλλα για να πειστείς ; Αν θες να καταλάβεις δηλαδή τι συμβαίνει που πολύ αμφιβάλλω .Μπα δεν θέλω να βάλει λεφτά ο Βαρδινογιάννης .Να δείξει ότι φοράει παντελόνια έστω και την ύστατη στιγμή θέλω , αλλιώς επαληθεύει αυτό που το προσάπτουν πολλοί οπαδοί , σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζει . Γιατί τέτοια στάση μόνον ένα εχθρός μια κατάστασης θα είχε και όχι κάποιος που θέλει να απεμπλακεί και βοηθήσει στην βιωσιμότητα του σωματείου .Η οικονομική κατάσταση στην χώρα , δεν είναι ίδια με το 2008 .Θες δεν θες να το καταλάβεις , τα λεφτά που θέλανε να βάλουνε τότε , δεν έχουνε σχέση μετα τωρινά .Εκτός και να είσαι εκτός της Ελληνικής πραγματικότητας , οπότε δικαιολογείσαι εν μέρει .Άλλωστε ο Βγενόπουλος το παραδέχθηκε πρόσφατα : «Είμαι εδώ, όχι τόσο δυνατός όσο το 2008. Κανείς δεν είναι. Αλλά είμαι εδώ και στα δύσκολα παλεύω και ακόμα και η ήττα δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να χάνεις χωρίς να κατεβαίνεις στο γήπεδο.Υ.Γ: Εγώ παραθέτω στοιχεία που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την άποψή μου ( βλέπε δηλώσεις Ξυλά , Βγενόπουλου ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Outsider  
    Πρώτα από όλα ο κύριος Βασιλάκης , δεν μετοχοποίησε τα λεφτά που έβαλε , προφανώς ξέροντας τις παγίδες που κρύβονται από πίσω . Για ποιον λόγο άλλωστε να μην μετοχοποιούσε τα λεφτά που έβαλε ; Ο Πολέμης επίσης μια από τα ίδια . Τέλος ο κύριος Ξυλάς , εξέφρασε την ακόλουθη άποψη για τα θέμα της θυγατρικής :
    «Παρακολουθώ εδώ και λίγες εβδομάδες την προσπάθεια που κάνει ο κ. Α. Βγενόπουλος, μόνος του προς το παρόν, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού και θλίβομαι διότι αντιλαμβάνομαι τον επικοινωνιακό πόλεμο που υφίσταται. Επειδή θέλω να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός και δίκαιος, θεωρώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης με τη στάση που τηρεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν συνεισφέρει ώστε να βρεθεί μια αξιοπρεπής διάδοχη κατάσταση, κάτι που χρειάζεται η ομάδα μας σήμερα περισσότερο από ποτέ. ''

    Θέλεις μήπως και άλλα για να πειστείς ; Αν θες να καταλάβεις δηλαδή τι συμβαίνει που πολύ αμφιβάλλω .Μπα δεν θέλω να βάλει λεφτά ο Βαρδινογιάννης .Να δείξει ότι φοράει παντελόνια έστω και την ύστατη στιγμή θέλω , αλλιώς επαληθεύει αυτό που το προσάπτουν πολλοί οπαδοί , σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζει . Γιατί τέτοια στάση μόνον ένα εχθρός μια κατάστασης θα είχε και όχι κάποιος που θέλει να απεμπλακεί και βοηθήσει στην βιωσιμότητα του σωματείου .Η οικονομική κατάσταση στην χώρα , δεν είναι ίδια με το 2008 .Θες δεν θες να το καταλάβεις , τα λεφτά που θέλανε να βάλουνε τότε , δεν έχουνε σχέση μετα τωρινά .Εκτός και να είσαι εκτός της Ελληνικής πραγματικότητας , οπότε δικαιολογείσαι εν μέρει .Άλλωστε ο Βγενόπουλος το παραδέχθηκε πρόσφατα :

     «Είμαι εδώ, όχι τόσο δυνατός όσο το 2008. Κανείς δεν είναι. Αλλά είμαι εδώ και στα δύσκολα παλεύω και ακόμα και η ήττα δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να χάνεις χωρίς να κατεβαίνεις στο γήπεδο.Υ.Γ: Εγώ παραθέτω στοιχεία που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την άποψή μου ( βλέπε δηλώσεις Ξυλά , Βγενόπουλου ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε τις εντυπώσεις και αντέκρουσε αφ'ου τα κατονομάσεις ένα προς ένα τα ψέματά μου. Τι να υπογράψει; αυτός πρώτος αρχικά είπε, μεταβιβάστε μου τη ΓΗΠΕΛ. Άλλοι κιοτέψανε. Τελικά πότε ο Βγενόπουλος θα αντικρούσει τα ψεύδη του Σαμαρά;; Μάλλον το μήνα δίχως Σάββατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10.  το είπε αλλα δεν το κάνει.
    στη ΓΣ δεν εξουσιοδότησε καντον δικηγόρο του γι αυτό το θέμα. ο σαμαράς της γηπελ έγινε λουμίδης αλλά έλειπε κι αυτός απο τη ΓΣ.
    αυτά τα παραμμύθια οτι και καλά αναλαμβάνει αλλά χωρίς υπογραφές να πάει να τα κάνει σε τίποτα ιθαγενείς.
    απορώ αν έχει μείνει έστω κι ένας άνθρωπος να στηρίζει τον στηρίζει χωρίς να έχει συμφέρον προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπε απο το Σεπτέμβριο πρώτος να του μεταβιβασθεί η ΓΗΠΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το είπ αλλά δεν υπογράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  χωρίς την υπογραφή του είναι σαν να μην το είπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έγινε μεγάλε , έβαλα δύσκολα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Outsider  
    Πρώτα από όλα ο κύριος Βασιλάκης , δεν μετοχοποίησε τα λεφτά που έβαλε , προφανώς ξέροντας τις παγίδες που κρύβονται από πίσω . Για ποιον λόγο άλλωστε να μην μετοχοποιούσε τα λεφτά που έβαλε ; Ο Πολέμης επίσης μια από τα ίδια . Τέλος ο κύριος Ξυλάς , εξέφρασε την ακόλουθη άποψη για τα θέμα της θυγατρικής :«Παρακολουθώ εδώ και λίγες εβδομάδες την προσπάθεια που κάνει ο κ. Α. Βγενόπουλος, μόνος του προς το παρόν, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού και θλίβομαι διότι αντιλαμβάνομαι τον επικοινωνιακό πόλεμο που υφίσταται. Επειδή θέλω να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός και δίκαιος, θεωρώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης με τη στάση που τηρεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν συνεισφέρει ώστε να βρεθεί μια αξιοπρεπής διάδοχη κατάσταση, κάτι που χρειάζεται η ομάδα μας σήμερα περισσότερο από ποτέ. ''Θέλεις μήπως και άλλα για να πειστείς ; Αν θες να καταλάβεις δηλαδή τι συμβαίνει που πολύ αμφιβάλλω .Μπα δεν θέλω να βάλει λεφτά ο Βαρδινογιάννης .Να δείξει ότι φοράει παντελόνια έστω και την ύστατη στιγμή θέλω , αλλιώς επαληθεύει αυτό που το προσάπτουν πολλοί οπαδοί , σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζει . Γιατί τέτοια στάση μόνον ένα εχθρός μια κατάστασης θα είχε και όχι κάποιος που θέλει να απεμπλακεί και βοηθήσει στην βιωσιμότητα του σωματείου .Η οικονομική κατάσταση στην χώρα , δεν είναι ίδια με το 2008 .Θες δεν θες να το καταλάβεις , τα λεφτά που θέλανε να βάλουνε τότε , δεν έχουνε σχέση μετα τωρινά .Εκτός και να είσαι εκτός της Ελληνικής πραγματικότητας , οπότε δικαιολογείσαι εν μέρει .Άλλωστε ο Βγενόπουλος το παραδέχθηκε πρόσφατα : «Είμαι εδώ, όχι τόσο δυνατός όσο το 2008. Κανείς δεν είναι. Αλλά είμαι εδώ και στα δύσκολα παλεύω και ακόμα και η ήττα δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να χάνεις χωρίς να κατεβαίνεις στο γήπεδο.Υ.Γ: Εγώ παραθέτω στοιχεία που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την άποψή μου ( βλέπε δηλώσεις Ξυλά , Βγενόπουλου ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου