Τρίφυλλα Υστερόγραφα Vol.3


13 Τρίφυλλα Υστερόγραφα σχολιάζοντας την εβδομάδα που μας πέρασε.
Συνοπτικά και Ουσιαστικά ..
Απο την δική μου μεριά ..


ΥΣ.1
Τα τελευταία χρόνια γκρινιάζαμε πως η Γλυφάδα είναι μακριά για να την γεμίζουμε και πως δεν είναι γήπεδο που μπορεί να γίνει έδρα. Βέβαια κοροιδεύαμε τους εαυτούς μας ,αφού δεν την γεμίζαμε ούτε σε τελικούς που κρινόντουσαν πρωταθλήματα ,αλλά και σε αυτό το γήπεδο έχουμε δημιουργήσει μερικές απο τις πιο καυτές ατμόσφαιρες.
Οι Αεκτζήδες λοιπόν κατάφεραν ,αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς απο τον ..2007.


ΥΣ.2
Το βόλλευ αντρών του Παναθηναϊκού πέφτει στην Α2.
Κι όμως ο κόσμος μας συνεχίζει να είναι απαθής. Και αναρωτιέμαι τι να έφταιγε και είχε κάποτε αυτό το τμήμα τόση υποστήριξη. Το κλειστό του Τάφου; Η γενιά των ρομαντικών του 2000; Οι ανεξάρτητοι και ο αποκλεισμός απο την μπάλα;
Μόδα μέχρι να ξαναγίνει ..για κάποιους!


ΥΣ.3
Κάποτε ο Βλάσης Σταθοκοστόπουλος "φώναζε" να "ανοίξει" ο ερασιτέχνης τις πόρτες του.
Απο πιο παλιά το ίδιο λέγανε στους Γιαννακόπουλους και κάποιοι οπαδοί. Οι πόρτες τελικά "ανοίξανε" ,το κόστος εγγραφής έπεσε και τα αποτελέσματα τον μόνον που δικαιώνουν είναι τον Θανάση Γιαννακόπουλο ,που υποστήριζε πως δεν θα μπει κανένας. Μπήκαν και γράφτηκαν αυτοί που πραγματικά θέλανε ,αλλά ο αριθμός είναι με το ζόρι τριψήφιος ..


ΥΣ.4
Αυτό που γίνεται στο τμήμα του ποδοσφαίρου εντός και εκτός δεν έχει προηγούμενο. 
Και θέλω να αναφερθώ στο εντός που έχει και μεγαλύτερη αξία ,αφού ο Φερέιρα όχι μόνο δεν μπόρεσε να κάνει τις μεταγραφές που θέλει το καλοκαίρι ,όχι μόνο δεν του ενίσχυσαν το ρόστερ που έκανε μπαμ ότι είχε αδυναμίες ,αλλά τον τελευταίο μήνα αναγκάζεται να βγάζει ενδεκάδες ανάγκης ελέω τραυματισμών και ελλιπέστατου ρόστερ. Και παρόλα αυτά ,έχει την ομάδα πρώτη. Μαγκιά του και κατόρθωμα του!


ΥΣ.5
Και με βάση το παραπάνω κατόρθωμα του Φερέϊρα ,πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους μας αλλά και στους ίδιους τους α-μέτοχους πως σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος ,κανένας Τζίγγερ-Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλος (Πατέρας δεν θα μπει και στον κόπο και Πολέμη δεν τον συγκαταλέγω αφού ήταν ο μόνος που είχε διάθεση να βάλει λεφτά στο πολυμετοχικό σχήμα) ή οποιοσδήποτε άλλος μικρομέτοχος δεν θα πρέπει να πιστωθεί μερίδιο της επιτυχίας. Η ενδεχόμενη επιτυχία ανήκει στην ομάδα και τον κόσμο.

ΥΣ.6
Τώρα που ανέφερα Τζίγγερ και Βγενόπουλο ..αλήθεια ,οι Άραβες που είναι; Μήπως εν τέλει ξενέρωσαν με τα της Ελλάδας και θα έρθει ο Τσάκας να μας ανακοινώσει την απόσυρση τους;
5 μήνες έχει κρατήσει αυτό το παραμύθι και ο Τζίγγερ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μια χαρά προσπάθησαν να το συντηρήσουν.

ΥΣ.7
Kαι επειδή το χα γράψει και πριν κάνα μήνα στο blog. Μετά την παρακάτω δήλωση του Κακλαμάνη ,μου δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά κατά το πόσο θα ήθελε να φύγει απο τον Παναθηναϊκό ο Βαρδινογιάννη. Κι ας έχει την άδεια με το ιντερνετικό στοίχημα να τον περιμένει. 
Ποιος έδωσε τις διαβεβαιώσεις ότι το γήπεδο θα γίνει στον Βοτανικό;


ΥΣ.8
Έβλεπα χθες το μπάσκετ ..αλήθεια ,οι γαύροι πότε επιτέλους θα το γεμίσουν το Σεφ; Ούτε χθες το καταφέρανε. Και αν είχαν την δικαιολογία με το Σύνταγμα και τα όσα συνέβησαν ,να θυμίσω πως ούτε πέρυσι σε κάποιο τελικό κατάφεραν να το γεμίσουν. Και είναι το άτιμο 12.000 θέσεις ..μπορεί να λέω και πολλές.

ΥΣ.9
Πάντως παράπονο δεν πρέπει να είχαν χθες απο την διαιτησία. 11 βολές παραπάνω βάρεσαν ,που χτυπιούνται κάθε χρόνο. Τι να το κάνεις βέβαια όταν χάνουν τις μισές στα κρίσιμα σημεία απο το τρέμουλο .Για ένα ..νούμερο παπουτσιού δεν πήγαμε χθες το ματς στην παράταση.

YΣ.10
Όσον αφορά την μεγαλύτερη απογοήτευση του Συλλόγου για φέτος ,για μένα είναι με διαφορά το πόλο. Ένα τμήμα που όλοι μας πιστέψαμε πως με την ενίσχυση που δέχθηκε ,θα χτύπαγε στα ίσια παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος αλλά και την Χίο. Τίποτα απο τα δύο δεν συνέβη και όπως φαίνεται θα δώσουμε μεγάλη μάχη μπας και μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ίσως και εμάς οι προσδοκίες μας ήταν ξαφνικά πολύ υψηλές .Όπως και να χει απογοήτευση ..


ΥΣ.11
Αυτό που γίνεται φέτος στο μπάσκετ γυναικών ,ας μην κρυβόμαστε πως "φταίει" σε μεγάλο ποσοστό πως είναι πλέον το μοναδικό τμήμα που αγωνίζεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Όπως και να χει η παρουσία του κόσμου βοηθάει σημαντικά την ομάδα (αφού πλέον βοηθάνε και οι ώρες που ορίζονται τα παιχνίδια) που δείχνει ικανή να πλασαριστεί στις 4 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.


ΥΣ.12
Αυτό που γίνεται με το μπάσκετ αντρών τα τελευταία χρόνια δεν έχει προηγούμενο και δεν θα σταματήσει να έχει όσο απαρτίζεται απο τα ίδια άτομα. Και μιλάω για την εμπιστοσύνη που έχει ο κόσμος σε αυτήν την ομάδα. 300 άτομα βγήκαν χθες απο την μπάλα και πήγαν να αποθεώσουν τους παίκτες του Ζοτς. Επειδή σεβάστηκαν την προσπάθεια που κάνανε..και ας χάσανε. Αυτό είναι και το σημαντικότερο που έχει καταφέρει αυτό το τμήμα.


ΥΣ.13
Το 8ο πρωτάθλημα λοιπόν στο βόλλευ γυναικών ,μάλλον δεν θα έρθει ποτέ.
Ευτυχώς είχαμε την τύχη να απολαύσουμε την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει ποτέ απο αυτόν τον χώρο και να απολαύσουμε μεγάλες παίκτριες να φοράνε την φανέλα μας. Ελπίζω η σημερινή ήττα να αποτελέσει κίνητρο ώστε απο του χρόνου να είμαστε σε θέση να πάρουμε πίσω την κούπα και όχι να αποτελέσει αφορμή για να διαλυθεί το τμήμα.

Σχόλια