Tίποτα δεν είναι τυχαίο ..


Η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέβηκε χθες απο το -και καλά- ανεξάρτητο και αντί-(ό,τι θέλετε βάλτε) blog fimotro.

Διαβάστε την συγκεκριμένη ανάρτηση και θα σας αναφέρω απλά 2-3 τυχαία πράγματα και ύστερα μπορείτε να κάνετε τους συσχετισμούς μόνοι σας.

1. Το συγκεκριμένο blog κάνει διαφήμιση στην εφημερίδα Γαύρος ,η οποία εφημερίδα ελέγχεται απο τον Μαρινάκη (χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσληψη του Καραπαπά) και διαφημίζεται στην Real News του Ν.Χατζηνικολάου ,όπου το site του (enikos) διαφημίζεται στην κορυφή του fimotro και διατηρεί (ο Χατζηνικολάου) πολύ καλές σχέσεις με τον Μαρινάκη (μέχρι και για νέο κανάλι ακούστηκε πως θα συνεργαζόντουσαν). Σας τα πα λίγο ανακατεμένα ,αλλά ο συσχετισμός και η κατάληξη πως Γαύρος-fimotro-Mαρινάκης είναι ίδια φωνή δεν αλλάζει.

2. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο
Πατέρας θα κάνει επανεμφάνιση (προσωπικά δεν δίνω πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο) στα διοικητικά της ΠΑΕ και πολλοί το πάνε παραπέρα ,λέγοντας πως αυτήν την εμφάνιση θα την κάνει παρέα με κάποιες επιστολές που καίνε τον Τζίγγερ.

3. Η υπόθεση για τα στημένα ξανάρχισε σήμερα ,όπου ξεκίνησε η επανεξέταση των μαρτύρων και οσονούπω ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις όντας ένας απο τους 65 ανθώπους που τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Τώρα αυτά μπορεί να μην έχουν καμία σχέση ,μπορεί και να έχουν ..πάντως -για μένα- η συγκεκριμένη ανάρτηση μόνο τυχαία δεν είναι στο χρονικό σημείο που γίνεται.

ΥΣ: Ότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν βάλανε φράγκο όσο καιρό ήταν ο Πατέρας στην προεδρία ,είναι μικρές λεπτομέρειες βέβαια ,οπότε διαβάστε ως έχει την προπαγάνδα τους. Συμφέρει -φαίνεται- και τους Βαρδινογιάννηδες και τον Μαρινάκη.

Σχόλια

  1. όπως ήταν σε απόλυτη συνεργασία με τον πράκτωρα, έτσι είναι και τώρα με τον μπουχέσα οι βαρδινάκηδες.
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. assassin green13/12/12 3:29 μ.μ.

    τους εχει πονεση τοσο πολυ ο πατερας που η προπαγανδα και το ψεμα παει συννεφο.αλλα ετσι ειναι.παρτε τωρα τις επιχειρησεις σας τα καραβια σας τα καναλια σας και τις κολοτραπεζες σας και βαλτετες εκει που ξερετε.οι καρκινοοικογενεια σας και τα φιλαρακια σας οι απογονοι μετρανε μερες.ερχοντε αλλες μερες καλητερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου