Tι έγινε με τα επεισόδια στην Λιβαδειά.




Μιλάμε για ωμή πρόκληση της Αστυνομίας και προβοκάτσια εναντίον του κόσμου του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε ειρηνικά μέχρι τη Λιβαδειά, απλά και μόνο για να δει την ομάδα του!

Η πρόκληση ξεκίνησε τη προηγούμενη μέρα, με τη μπούκα στο Κεντρικό και τις προσαγωγές 200 ατόμων χωρίς κανέναν απολύτως λόγο στη ΓΑΔΑ για… εξακρίβωση (;)

Για ποιον λόγο “κύριοι”; Έκαναν τίποτα τα παιδιά; Πείραξαν κανέναν; Ή μήπως βρήκατε τίποτα στον Σύνδεσμο; Τίποτα δεν βρήκατε, και η ταλαιπωρία αυτή είχε μόνο έναν σκοπό… όσοι ταξιδέψουν στη Λιβαδειά να πάνε εξοργισμένοι και φορτωμένοι, έτοιμοι να εκραγούν! Ούτε όμως έτσι τα καταφέρατε…
χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε την σουβλακόπολη χωρίς να γίνει το παραμικρό!
Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε και την επομένη στο γήπεδο, όπου η πλαϊνή θύρα (η 6) ήταν πάρα πολύ μικρή για να μας χωρέσει όλους. Μία ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι ήταν ήδη τίγκα, με χιλιάδες κόσμου που είχαν εισιτήρια ακόμα εκτός! Κάπου εκεί αρχίζει η φαρσοκωμωδία: Ανοίγουν τη κεντρική θύρα (κάτω από τα δημοσιογραφικά) και τη διπλανή της (αριστερά), και μας αφήνουν εκεί με την υπόσχεση ότι θα δούμε από κει το παιχνίδι! Όμως μετά από λίγο (και με την ώρα να έχει πάει ήδη 7-7:15) αλλάζουν γνώμη και αποφασίζουν να αφήσουν κενή την κεντρική θύρα για αδιευκρίνιστους λόγους… εμείς χωρίς προβλήματα υπακούμε και την αδειάζουμε πηγαίνοντας πιο αριστερά, όμως λόγω υπερφόρτωσης της 6 αυτή ξαναγεμίζει!

Με το παιχνίδι να έχει πια αρχίσει, εμείς δεν δημιουργούμε κανένα απολύτως πρόβλημα… όλη η
κεντρική θύρα έχει γεμίσει από ήρεμους Παναθηναϊκούς, και χωρίς να ενοχλούμε κανέναν δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να φωνάζουμε για την ομάδα μας!

Σαν να τσίμπισε κάτι τον υπεύθυνο, διατάζει ξανά την εκκένωση της κεντρικής θύρας, με το ζόρι αυτή τη φορά! Με τα λόγια και με πούστικα σπρωξιματάκια στην αρχή, με τη βία στη συνέχεια! Κυρίως 3-4 μπάτσοι ήταν απαράδεκτοι και βαρούσαν αδιακρίτως μέχρι και γυναίκες, με έναν από αυτούς να πετά στη πουστιά -χαμηλά- το δακρυγόνο! Το οποίο το πέταξε όταν όλα σχεδόν είχαν τελειώσει και είχαμε “τοποθετηθεί” εκεί που θέλανε. Φαίνεται ξεκάθαρα και στη φωτογραφία αυτό:


Πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχαμε όλοι δείξει ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, για το καλό της ομάδας και μόνο! Είμασταν τόσοι πολλοί, και τόσο καλοί, που οι συγκεκριμένοι μπάτσοι δεν είχαν καμία τύχη… άνετα τους πέρναμε αμπαλάζ μεχρι την Αθήνα για σουβενίρ!!!

ΥΓ. Πού ήταν ο Τεντζέρης ως υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας; Πού ήταν η ΠΑΕ να προστατέψει τον κόσμο της και την ομάδα από τα προμελετημένα “επεισόδια”; Οι μόνοι που το έκαναν και κατάφεραν να μη γίνουν χειρότερα έκτροπα από το εξαγριωμένο πλήθος, ήταν οι επικεφαλείς των συνδέσμων που με υπεράνθρωπες προσπάθειες απέτρεψαν τη γενίκευση των επεισοδίων και τη σίγουρη τιμωρία! Ένα μπράβο για την ωριμότητά τους τους αξίζει, όπως και στον Νικόλα Βασιλαρά που ήταν εκεί και δεν φοβήθηκε να μπει στη μάχη ζητώντας εξηγήσεις από τον επικεφαλή για τη προβοκατόρικη συμπεριφορά τους!!

http://panathamou.wordpress.com/2012/02/05/%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9/

Σχόλια

  1. ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΑΜΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΟΥΒΛΑΚΟΥΠΟΛΗ????? ΓΙΑΤΙ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΛΟΛΙΚΟ??? ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΙΝΑΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ!!ACAB.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου