O ΚΑΡΑ ο ΛΑΖΑΡΟΣ και ο ..Ούγγρος


Ο πρώτος της φωτογραφίας είναι γνωστός και έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Παναθηναικό. Είναι από τους λίγους ανθρώπους στο ποδοσφαιρικό τμήμα που φέρει αυτές τις παραστάσεις και έχει σημαδέψει με την παρουσία του τμήμα. Ο δεύτερος ήρθε ως μεγάλο ταλέντο και πέρυσι ενώ πάλι ήταν τρομερά άτυχος γιατι έχασε την προετοιμασία έκανε τρομερή χρονιά και μαζί με τον Σισέ ήταν οι δύο καλύτεροι μας παίχτες.Τον τρίτο ρε παιδιά..τον.. Ούγγρο κοντεύω να ξεχάσω οτι τον πήραμε..Δε μπορώ να καταλάβω τι
φταίει με αυτό το παλικάρι.Ήμουν από αυτούς που είχανε καθίσει να δούνε τα παιχνίδια με την εθνική του και πραγματικά ήμουν σίγουρος, όπως νομίζω και οι περισσότεροι, οτι άνετα θα έπιανε στον Παναθηναικό ..Δυστυχώς το παιδί είναι τραυματίας σχεδόν όλη τη χρονιά έχοντας προλάβει να παίξει μόνο ως αλλαγή χωρίς ποτέ να βρει ρυθμό αγώνων και να προσαρμοστεί στην ομάδα.

ΛΥΣΕΙΣ λοιπον ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ στον Παναθηναικό και είναι και ποιοτικές.

Φέτος ο Γιώργος υπολογίζεται περισσότερο από τον πάγκο.Όμως έτσι όπως έχουνε γίνει τα πράμματα τώρα με Κουίνσι και Λέτο απών με Ζέκα ψιλοντεφορμέ είναι ευκαιρία για τον Καρα να πάρει ματς .Ας θυμηθούμε πως ήταν από τους λίγους που στην Αθήνα πήγε να γυρίσει το ματς με την Μακάμπι μόνος του..Στην Εθνικη αυτός με τον Κατσουρ και με Τζιόλη ή Μάκο είναι το κέντρο και οι ίδιοι είναι που περάσανε πρώτοι στο Euro με αυτά τα αποτελέσματα..Ο Κάρα μαζί με τον Κατσουρ και τον Σιμάο ή τον Βιτόλο δεν είναι καλοί για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ξάνθης, ή του Εργοτέλη μετέπειτα..? 

Πάμε παρακάτω ..Ο Λάζαρος προπερσι αλλά και πέρυσι απέδειξε τι πάστα ποδοσφαιριστή είναι αφού σήκωσε στις πλάτες του όλο τον Παναθηναικό..ΦΕΤΟΣ θα το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ γιατι είναι παιχταράς , έτσι απλά..

Και πάμε και στον Ρούντολφ. Προσωπικά αν το παλικάρι είναι καλά αποκλείω να μη βάλει κάποια γκολ και να βοηθήσει την ομάδα..Ψηφίστηκε καλύτερος Ούγγρος ποδοσφαιριστής αγοράστηκε από την Τζένοα με πάνω από 5 εκ ..τυχαίος δεν είναι ! Καλείται να το αποδείξει..

Σχόλια