O Γιάννης Σερέτης μας γράφει για τον παρεξηγημένο Βαγγέλη Μαρινάκη. Το Gazzetta μπαίνει στον σωστό δρόμο της γαυρο-αντικειμενικής ενημέρωσης.

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ GAZZETTA.


Όσο και να μην ήθελα ,δε γινόταν να μην κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στο τρομερό άρθρο του Γιάννη Σερέτη που μας εξηγεί μέσα σε 10 παραγράφους γιατί ο εξυγιαντής του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ,Βαγγέλης Μαρινάκης ,έχει παρεξηγηθεί και επισημαίνει πως όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί και περιστατικά σαν αυτά με τις διώξεις προς τον Φερέϊρα και την μη τιμωρία του Τοροσίδη για τα μπινελίκια στους διαιτητές ,δε γίνεται να έχουν καμία σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιρόφιλο.

Προσπαθεί να μας πείσει πως ο κόσμος έχει πέσει στον επικοινωνιακό πόλεμο της 18ης Μαρτίου και ο πρόεδρος του γαύρου έχει παρεξηγηθεί στον χείριστο βαθμό. Άλλωστε τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ,όταν μετά απο
κάθε γκέλα του γαύρου φέτος ,οι διαιτητές που σφύριζαν τα συγκεκριμένα ματς έχουν εξαφανιστεί; (πχ.Κύρκος ,Κωνσταντινέας) Τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν τα ..προφητικά πρωτοσέλιδα του Γαύρου (απο τον οποίο έφυγε το νο2 της εφημερίδας ,για να πάρει πόστο στην ΠΑΕ) σχετικά με τα επεισόδια στην Λιβαδειά και την δίωξη στον Φερέϊρα ,με τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Ή μήπως πιστεύετε πως θα ασκούσε ποτέ πιέσεις στα αρμόδια όργανα ώστε να μην προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και τιμωρήσουν τον Τοροσίδη ενόψει των κρίσιμων ματς του πρωταθλήματος; Προφανώς και δεν θα μπερδευόταν στα πόδια κάποιας αρχής ..ο κ.Μαρινάκης μην ξεχνάτε πως ασχολείται μόνο με την ομάδα του.

Βέβαια ο Γιάννης Σερέτης είπε να προχωρήσει λίγο παραπέρα την σκέψη του και αφού μας διαχώρισε την συμπεριφορά του στο ντέρμπι της ντροπής με τα διαιτητικά λάθη ,"άφησε στην άκρη τις κουβέντες του Μπέου για την προστασία του Καλόπουλου". Έτσι κι αλλιώς ,πιστεύει κανείς νορμάλ άνθρωπος πως ο Μαρινάκης θα έστηνε το ματς του Καραισκάκη ώστε να μην αφήσει καμία πιθανότητα να χάσει το πρωτάθλημα στον πρώτο χρόνο της προεδρίας του;

Ο Γιάννης Σερέτης λοιπόν μπαίνει σήμερα στο πάνθεον ,αφού το Gazzetta όπως σας είχαμε γράψει πριν 2 μέρες ,μπαίνει σε νέα εποχή που θα σηματοδοτείται με τα άρθρα-ύμνους για αυτόν τον άγιο άνθρωπο που είχαμε την τύχη να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και να το καθαρίσει απο την παράγκα του Πατέρα που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο για 1 ολόκληρο χρόνο!

Ας απολαύσουμε λοιπόν την νέα πορεία αυτού του site και να συγχαρούμε τον Μαρινάκη που παρά την αποτυχημένη περυσινή του προσπάθεια να φιμώσει blogs/sites ,κατάφερε και φίμωσε το νο1 αθλητικό site στην Ελλάδα.

ΥΣ: Διαβάστε εδώ το άρθρο.

ΥΣ2: Το μόνο σοβαρό πράγμα που γράφεται μέσα στο σημερινό κείμενο του Γιάννη Σερέτη ,είναι αυτό περί δημιουργία επικίνδυνου κλίματος ενόψει 18ης Μαρτίου. Και δεν αναφέρομαι στα αγωνιστικά ,αλλά στα εξωαγωνιστικά και σε πιθανά χοντρά επεισόδια με την αστυνομία. Δεν χρειάζεται δα και πολύ σκέψη για να σκεφτεί κανείς ένα τέτοιο σενάριο .. 

Σχόλια

  1. Φίλε το Γκαζζέττα πάντα έτσι ήτανε... Κάποιοι φίλοι της ομάδας όμως να θαυμάσουν αυτούς τους παναθηναϊκόφρωνες δημοσιογράφους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου