Kαλά ρε σεις. Απο πότε είναι αυτή η φωτογραφία;


Τα όσα έχουν να κάνουν με τον Τίτο Βασιλόπουλο στην ουσία για μένα δεν έχουν και πολύ ουσία να σχολιαστούν ,πόσο μάλλον μετά το κατηγορηματικό του όχι σχετικά με την ενασχόληση του στην ΠΑΕ. Αν και να σημειώσω πως βρίσκω απόλυτα λογικές και συμφωνώ με το σκεπτικό του να μην θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο ωραίο να πρέπει να βάζεις φράγκα και το μυαλό σου να είναι ,αν θα σε στήσουν διαιτητές και αντίπαλοι παράγοντες ή αν θα σου σπάσουν το γήπεδο και θα σε γαμωσταυρίζουν μετά απο μια αποτυχημένη σαιζόν (μετά απο ΜΙΑ ,όχι μετά απο συνεχόμενες! Για να μην μπερδεύονται κάποιοι με τις αντιδράσεις για τον Τζίγγερ.

Αλλά ρε μάγκες κάτι άλλο που μου έκανε τρομερή εντύπωση ..αυτή η φωτογραφία του Βασιλόπουλου με τον Βαρδή απο πότε είναι;; Γιατί ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα
χρόνια έχει να δώσει το παρόν ο Βαρδής σε αγώνα του Παναθηναϊκού. Βασικά είχα την εντύπωση πως τελευταίο του ματς που είχε δώσει το παρόν στο γήπεδο ήταν αυτό με την Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ ,το 1999. Αλλά βλέποντας τις καρέκλες στην φωτογραφία ,αν δεν κάνω κάποιο λάθος ,πρέπει το συγκεκριμένο ντοκουμέντο (γιατί για ντοκουμέντο πρόκειται..) να είναι απο το γήπεδο της Λεωφόρου ,απο 2000 και μετά.

Άκυρη απορία ,το ξέρω. Αλλά μου έκανε εντύπωση ,όποιος έχει απάντηση ας μου δώσει και μένα τα φώτα του.

Σχόλια

  1. Καθόλου άκυρη η απορία σου αδερφέ... και γω την ίδια ακριβώς είχα όταν την είδα στον Γαρρή. Με τη διαφορά ότι νόμιζα ότι η τελευταία φορά που πήγε γήπεδο ήταν όταν είχε μουστάκι, αρχές δεκαετίας του '80!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου