Ακόμη να τιμωρηθεί απο την ΕΠΟ ο Μέλμπεργκ για την αποβολή του στο φιλικό με την Ίντερ. Στις ορέξεις του Μαρινάκη χορεύει η ΕΠΟ!


ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ UEFA ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ.



"21 Αυγούστου 2011. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποβάλλεται στο διεθνές φιλικό του Ολυμπιακού με την Ίντερ. Έχοντας ως παραδείγμα του Σαλπιγγίδη του Παναθηναϊκού προ τετραετίας και του Ριέρα του Πανιωνίου, όλοι στην Ελλάδα ήξεραν ότι οι κόκκινες σε διεθνή φιλικά προσμετρώνται κανονικά και εκτίονται στο πρώτο χρονικά παιχνίδι εγχώριας διοργάνωσης. Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού ήταν με την Ξάνθη. Ο Μέλμπεργκ όχι απλά έπαιξε, αλλά σκόραρε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού (αν και κάποιοι το πιστώνουν στον Τζιμπούρ)! Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν της είχε κοινοποιηθεί το φύλλο αγώνα του Ιντερ – Γαύρος και επομένως ο
Μέλμπεργκ καλώς αγωνίστηκε. Την ίδια στιγμή το φύλλο αγώνα είχε ταξιδέψει προς Ελλάδα σύμφωνα με την UEFA. Συμπληρώνονται σήμερα έξι μήνες. Το φύλλο αγώνα ακόμα δεν έχει φανεί… "

http://matigarrida.wordpress.com/2012/02/20/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%86%CE%BF/

Να θυμησουμε τι εγινε το 2008

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ο Γαύρος ηττήθηκε (1-0) καθαρά από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο», ωστόσο ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε καλύτερη ομάδα... εκτός γηπέδου, όπου και ανακατανεμήθηκαν οι βαθμοί της νίκης. Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του αυστριακού ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς Ρόμαν Βάλνερ. Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να κόψει στη μέση το καρπούζι διατάζοντας την επανάληψη του ματς βάσει του άρθρου 5 του Πειθαρχικού Κώδικα. Ηρθε όμως η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και καταδίκασε την Καλαμαριά βάση του άρθρου 23 του ΚΑΠ για αντικανονική συμμετοχή του Βάλνερ κατακυρώνοντας στα χαρτιά τον αγώνα με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού και αφαιρώντας επιπλέον έναν βαθμό από την Καλαμαριά. Τις εφέσεις που κατέθεσαν κατά της πρωτόδικης απόφασης και οι δύο εμπλεκόμενες ΠΑΕ, εκδίκασαν ο πρόεδρος Εφετών κ. Νίκος Λεοντής και οι δικηγόροι κκ. Ευάγγελος Χαλής και Βασίλης Μπαλαφούτης, οι οποίοι εξαφάνισαν ομόφωνα τόσο τη νίκη της Καλαμαριάς, όσο και την πρωτοβάθμια απόφαση της δικαστικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για επανάληψη του αγώνα. Το παράδοξο είναι ότι σύμφωνα με την απόφαση του... εφετείου της ΕΠΟ θεωρείται αντικανονική η συμμετοχή του Βάλνερ, στον οποίο είχε εκδοθεί δελτίο από την ΕΠΟ, ενώ είχε αποσταλεί καθυστερημένα το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή, το οποίο είναι και το μόνο επίσημο έγγραφο στο οποίο φαίνονται όλες οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί κάποιος.


http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=187265

ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ!

Σχόλια