Ένα Χρόνο Μετά

panathinaiki-idea.blogspot.com



Λοιπόν... πολύ καιρό σκεφτόμουν να γράψω ένα τέτοιο post μαζέυοντας όλα τα... "ευτράπελα" που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στον χώρο του ποδοσφαίρου! Κάθε εβδομάδα γινόταν και κάτι καινούργιο και έλεγα άσε να τελειώσει η σεζόν να τα παραθέσουμε όλα μαζί! Ο κόμπος όμως πλέον έφτασε στο χτένι και δεν περιμένω ούτε καν τον αγώνα το απόγευμα στο Ηράκλειο! Λίγο πολύ γνωστά όλα τα παρακάτω αλλά καλό είναι να υπάρχουν μαζεμένα και να διαβαστούν! Πολύ περιληπτικά ας ξετυλίξουμε το κουβάρι από πέρυσι και μετά πάμε πιο αναλυτικά στα φετινά όργια που δεν έχουν προηγούμενο...

Όταν ανέλαβε ο Μαρινάκης δεν ξέραμε τι καπνό φουμάρει. Φίλος του Πατέρα ακούγαμε δεξιά και αριστερά... ε αυτό μπορεί να είναι και
καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο σίγουρα σκεφτόμασταν όλοι μέσα μας! Που να ξέραμε! Υποψιαστήκαμε όταν άρχισε την κλάψα από την 1η αγωνιστική στο Καυτατζόγλειο. Μετά το παλικαρίσιο διπλό μας στο Χαριλάου και την τραγική διαιτησία του Δαλούκα στο β' ημίχρονο γελάσαμε και τον θεωρήσαμε γραφικό όταν έλεγε για εγκλήματα κατά της Ελλάδος (τότε δεν είχε ευθυξία καμία super league, αλλά τι λέω, ξέχασα ποιος ήταν πρόεδρός της)! Λίγους μήνες αργότερα το κουβάρι ξετυλίχθηκε:


Τον άγγιξε κανείς? Όχι!

ΟΛΑ τα παιχνίδια που έδινε στην επαρχία ήταν ΦΙΛΙΚΑ και πέρναγε ξεκούραστα! Το έβλεπαν όλοι αλλά όσοι το λέγαμε χαρακτηριζόμασταν ως γραφικοί! Είχε προλάβει άλλωστε να περάσει μέσα από τους ΑΡΔ στον πολύ κόσμο ότι η ομάδα του ήταν Μπαρτσελόνα και Γκαλάκτικος! Το ότι δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη σε ντέρμπι απέναντι στις 2-3 ομάδες που δεν του άνοιξαν τα πόδια δεν παραξένεψε προφανώς κανέναν!

Στις 19 Φεβρουαρίου (χριστέ μου αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος και τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα χειρότερα αντί να καθαρίσουν) έχουμε τα γνωστά στο τηγάνι, ας μην επεκταθώ! Η τιμωρία? Μια αγωνιστική και συγγνώμη από ΕΠΟ και super league που κλήθηκε ο Μαρινάκης σε απολογία για το επεισόδιο με τον Γάλλο γαμιά του! Η κλήση μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως "απαράδεκτη"!

Μέσα σε όλα αυτά εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κάθε λογής γκοτζάκι!

Φτάνουμε στο σκάνδαλο του καλοκαιριού! Προς μεγάλη μας έκπληξη του ασκείται ποινική δίωξη! Μην ρωτήσετε πότε κλήθηκε να καταθέσει... ΠΟΤΕ!!! Περνάει το καλοκαίρι και εννοείται δεν έχει αλλάξει τίποτα! Και ξεκινάει το φετινό παραλλήρημα...


  •  Ανεβοκατεβάζει όποιες ομάδες γουστάρει και ρίχνει στα τάρταρα τον Ηρακλή για ένα χαρτί του ΙΚΑ (έπρεπε κάπως να τιμωρηθεί για την περσινή νίκη του στην πρεμιέρα) κρατώντας τον φίλο του τον Μπροθρύλο που βαθμολογικά είχε φάει φούντο και ήταν και μπλεγμένος για τα στημένα! Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να κρατήσει τον Πηλαδάκη που ήταν ο μεγάλος εχθρός του κολλητού του του Αχιλλέα και όλη την χρονιά άλλωστε η διαιτησία την ΑΕΛ την πήγε γαμιώντας!



  •  Περιμένουμε ακόμα την κόκκινη του Μέλμπεργκ να φτάσει στην ΕΠΟ! Ε λίγη υπομονή ακόμα, μόνο 6 μήνες έχουν περάσει άλλωστε! Ποιος ξέρει, μπορεί να εμφανιστεί την τελευταία αγωνιστική αν ο γαύρος είναι βαθμολογικά αδιάφορος (είτε έτσι... είτε αλλιώς)!



  •  Ενώ όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη είναι εναντίον του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2 ομάδες λιγότερες, εκείνος αποφασίζει και διατάζει βγάζοντας ανακοινώσεις μόνος του ως πρόεδρος super league να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του! Βλέπετε ο Παναθηναϊκός ήταν σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση εκείνη την περίοδο με τους δύο σερί αποκλεισμούς από την Ευρώπη και δεν υπήρχε καλύτερη ευκαιρία από το να αρχίσει από νωρίς τις γκέλες και στο πρωτάθλημα.



  •  Ο Παναθηναϊκός πάει καλύτερα του αναμενομένου και παρά τα διαιτητικά όργια (πχ αποβολή Βιτόλο στην Ξάνη) κερνάει 3άρες δεξιά και αριστερά, την ίδια ώρα που η αρμάδα του Βαγγέλα δεν μπορεί να κερδίσει στο λυώμενο ούτε τα παραρτήματά της (ΟΦΗ) και γελάει η κόσμος με την σχολή τερματοφυλάκων που υπάρχει στον Πειραιά! Όλο το σκηνικό αυτό πρέπει να ανατραπεί και η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ είναι ο καλύτερος τρόπος! Τι πιο πειστικό άλλωστε από τις 22 τελικές στο ντέρμπι! Ναι αυτό ήταν αρκετό για τα πρόβατα για να ξαναπούν ύστερα από 3 μήνες ότι έχουν το πάνω χέρι!



  •  Έλα όμως που εξακολουθούν να μην μπορούν να κερδίσουν τους δορυφόρους τους και η πούτσα από τον Περόνε στην Τρίπολη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις! Στο -5 η διαφορά και επιστρατεύεται ο Σάββας ο κερατάς και έχουμε ντου στο καμαράκι του Κύρκου!



  •  Τα διαιτητικά όργια συνεχίζονται με σφαγή του Παναιτωλικού στο Καραισκάκη και μη καταλογισμό πέναλτι σε προφανή ανατροπή του Ζεκά στην Νέα Σμύρνη (η ομάδα - και ο Κατσούρ - είχε τ' αρχίδια όμως και πήρε το διπλό)!



  •  Εν τω μεταξύ Λεβαδειακός, Κέρκυρα και Δράμα (στο λυώμενο) έχουν ανοίξει τα μπουτάκια τους και τρώνε από 5 γκολ ο καθένας στο ημίχρονο ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση των λιμανίσιων (όπως λέει και η πρασινοφρουφρου γιατί το όνομα του... επενδυτή κάνει τζιζζζ)!



  •  Και πάμε στο μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ όλων των εποχών! Ο gay μια βδομάδα πριν έχει γκελάρει με την Δόξα. Ο ΠΑΟ ταξιδεύει στα Γιάννενα. Ο αγωνιστικός χώρος επικίνδυνος ακόμα και με παγοπέδιλα! Άνωθεν εντολή να γίνει το παιχνίδι! Δεν θα παρουσιαζόταν ξανά άλλη τέτοια ευκαιρία για απώλεια βαθμών και τραυματισμό πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών μας! Ο Κλέιτον βγάζει όμως την πούτσα του την βραζιλιανικη και πυροβολεί στο στόμα τον Βαγγέλη! Ούτε στην τάπα του Στόγιαν τέτοια καύλα!!!


  •  Ο Γόντιξ πολύ σωστά λέει για τα φιλικά του Ολυμπιακού και η super league βγάζει ανακοίνωση για να καταδικάσει τα όσα είπε ο παλαίμαχος πετοσφαιριστής! Για τα σκάνδαλα του καλοκαιριού προφανώς δεν θα είδε και δεν θα άκουσε!



  •  Σε παιχνίδι κυπέλλου ο ποδοσφαιριστής Βασιλείου του Θρασύβουλου δέχεται επίθεση από μπράβους του Μαρινάκη και τον τραμπουκίζουν! Ναι ξέρω... το διαβάσατε πρώτο θέμα σε όλες τις αντικειμενικές φυλλάδες!



  •  Ο gay τον πίνει στην Ξάνθη. Κλαψομουνιάζουν για δήθεν πέναλτι στον Τοροβλάκα (ακριβώς ίδιο δεν είχε δοθεί στον Βύντρα στο Αγρίνιο) και εδώ γίνεται το απίστευτο! Ενώ όλες οι ομάδες γκρινιάζουν στον Βασσάρα για την διαιτησία από την 1η αγωνιστική... ξαφνικά βρέθηκε να γκρινιάζει ο ΠΟΥΣΤΗΣ (άνευ λόγου βέβαια) και εν μία νυκτί αντικαθίσταται από τον γνωστό και μη εξαιρεταίο Δούρο (σφαγή στην Λεωφόρο το 2004, ακυρωμένο γκολ Λαγωνικάκη στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον ΟΣΦΠ το 2003 παραμονές Ριζούπολης, με 9 παίκτες το 2000 στο Χαριλάου στο κύπελλο με άδικες αποβολές Κόλα και Μίκλαντ κτλ κτλ κτλ)! Όλως τυχαίως την επόμενη αγωνιστική ο Εργοτέλης τελειώνει με 9 παίκτες στο Καραϊσκάκη και ακυρώνεται καθαρό γκολ του Τοτσέ με την Δράμα!



  •  Μετά από μέρες κυκλοφορεί βίντεο με τον mr. fair play και τον κουραδόμαγκα Μανιάτη να βρίζουν τον επόπτη! Φυσικά κανείς δεν τους κάλεσε για απολογία (ο Ντρογκμπά για κάτι πολύ πιο απλό κάποτε έφαγε 3 αγωνιστικές τιμωρία στο Τσου Λου), ενώ η τύχη του εικονολήπτη αγνοείται!



  •  Ο Κωνσταντινέας από αγαπημένο τους παιδί και διεθνής διαιτητής ξαφνικά γίνεται αποπαίδι, σπάει ο φούρνος του και ένα πρωί θυμούνται πως δεν ήξερε αγγλικά και τον βγάζουν και από διεθνή διαιτητή!



  •  Ο επενδυτής Βαγγέλας επιστρατεύει το μεγαλύτερο τσιράκι του εν ονόματι Κωνσταντίνος Καραπαπάς για Διευθυντή Επικοινωνίας! Στο μισθολόγιο ήταν από πριν ο συγκεκριμένος... απλά τώρα δικαιολογεί και επίσημα τα 15 χιλιάρικα που τσεπώνει για να ταΐζει την κοιλιά του!



  •  Ο Λεβαδειακός από το φθινόπωρο δίνει παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και ξαφνικά αναβάλλεται το παιχνίδι του που ήταν προγραμματισμένο 3 μέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Καιρός για ξεκούραση προφανώς!



  •  Μπάτσοι καμικάζι στην Λιβαδειά προκαλούν επεισόδια προκειμένου να τιμωρηθεί η ομάδα! Τα κατάφεραν!



  •  Πρωτοφανές φακέλωμα των οπαδών μας με μαζικές προσαγωγές και απαγόρευση μετακινήσεων (ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ)!



  •  Περνάνε από την Τούμπα με σβηστές μηχανές, ο Ανδρόνικος γράφει για τις βόλτες του αγκαλιά με Βούλγαρους στην Θεσσαλονίκη, ο κερατάς εξυμνεί τον Βρύζα, ο ΠΑΟΚ περνάει αέρα από την Κρήτη (είναι γνωστό πλέον το ερωτικό τριγωνάκι τους) και ο ΟΣΦΠ βγάζει συγχαρητήρια ανακοίνωση για τα... παλικάρια του Ούντινε! Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αντί να αντιδράσουν, στην επίσημη ιστοσελίδα τους βρίζουν τον Παναθηναϊκό και λένε ότι αγχώθηκαμε επειδή μας ψαλίδισε την διαφορά ο γαύρος!



  •  Η διοργανώτρια αρχή βάζει Παρασκευή το παιχνίδι τους με την ΑΕΚ για να πάνε ξεκούραστοι στην Μόσχα (από πότε έχουμε να δούμε άραγε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος Παρασκευή βράδυ?). Απλά ας θυμηθούμε την στάση της ΕΠΑΕ το 2003 παραμονές του αγώνα με την Πόρτο (για τους 8 και όχι για τους 32)!



  •  Τον τελευταίο μήνα μέσα από πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Μαρινάκη γίνεται ανελέητος πόλεμος σε Χάντζο και Γερουλάνο. Αποτέλεσμα? Λίγες μέρες αργότερα ο ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο ξυλοκοπημένος και ο άλλος δηλώνει παραίτηση μετά από "περίεργη" ληστεία.



  •  Ο ένας και μοναδικός δημοσιογράφος που τα έλεγε ακριβώς όπως είναι, ξαφνικά βρέθηκε άνεργος!



  •  Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα! Αναβολή αγωνιστικής με πρόσχημα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο! Όλως τυχαίως πάλι ευνοείται η ομάδα του δημοσίου σε βάρος του Παναθηναϊκού μας, καθώς θα έρθει ξεκούραστη στο ντέρμπι όπως και το αδερφάκι τους ο ΠΑΟΚ!



  •  Είναι τόσο αχόρταγοι που που παρότι ο Πιλάβιος τους κάνει όλα τα θελήματα αυτοί προετοιμάζουν ήδη το έδαφος για επιστροφή Γκαγκάτση!



  •  Και ας μην ξεχάσουμε επίσης ότι όλοι οι αθλητικοί εισαγγελείς που κυνήγησαν (;;;) την υπόθεση με τα στημένα ξαφνικά βρέθηκαν και αυτοί στον δρόμο, την ώρα που η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ αθώωνε τους πάντες!



ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΚΟΤΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!




ΕΙΤΕ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΤΕ 18... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.




Η ΛΕΞΗ "ΚΟΛΑΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ!




ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!




ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΚΑΥΛΩΣΤΕ... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ 10 ΜΑΖΙ!!!




ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ... 'Η ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ 'Η ΕΜΕΙΣ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...


http://panathinaiki-idea.blogspot.com/2012/02/e.html

Σχόλια