Λογική γκέλα. Όταν δεν παίζουμε μπάλα και δεν κάνουμε ευκαιρίες ,μέσα στο πρόγραμμα είναι και η ήττα απο Λεβαδειακούς

ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΔΡΑ .
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΕΛΑ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ.

Σχόλια

  1.  Δυστυχώς το σχόλιο που έκανα στο ημίχρονο βγήκε σωστο εκ του αποτελέσματος..
    Ο Φερέιρα ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ομάδα πέρα από τα θετικά είναι υπεύθυνος και για τα αρνητικά.Όπως τον πρώτο γύρο η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο έτσι και τώρα που δε παίζει καλά πρέπει να κοιτάξει να βρει τι δε γίνεται σωστά.Δε γίνεται πάντως να συνεχίσει η ομάδα με το ίδιο πανομοιότυπο σχέδιο. Δηλαδή βάζω την γνωστή κλασική ενδεκάδα και ύστερα στο 60 65 βάζω Μαυρία και έναν ακόμα και κρατώ το αποτέλεσμα ..Οι υπόλοιποι προπονητές δεν είναι χαζοί το μαθαίνουνε αυτό το πράμμα και προσαρμόζονται .. ε αμα βρεθείς και σε κακή μέρα χάνεις . Δεν είναι πυρηνική φυσική απλά πράμματα είναι..Τώρα ποια είναι η λύση ??

    Κατά τη ταπεινή μου γνώμη πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να κάνει οτι έκανε στο πρώτο γύρο να παίζει με κρυφούς επιθετικούς και ο Τοτσέ να έρχεται από πάγκο και σε όσο παιχνίδια χρειάζεται ένα βαρύ φορ..Και όχι επειδή δεν είναι καλός παίχτης απλά γιατι το στύλ αυτό με βαρύ φορ δε ταιριάζει στην ομάδα ειδικά στα παιχνίδια με αντιπάλους που
    κλείνονται..Επιπλέον στα παιχνίδια που οι αντίπαλοι κλείνονται καλό είναι ο Κατσουράνης να παίζει κέντρο και στην άμυνα να παίζει μόνο σε παιχνίδια που οι αντίπαλοι θα έχουνε σκοπό να κάνουνε επίθεση..Επιπλέον ο Λάζαρος σήμερα αν έμπαινε νωρίτερα πιστεύω θα κάναμε κάτι καλύτερο.. Με το που μπήκε κέρδισε πόσα φαουλ και γενικά ήταν πολύ καλός..Αν λοιπόν είναι καλά στην υγεία του γιατι οχι να αρχίσει και βασικός..Ο Λάζαρος ο Λέτο και ο Κουίνσι είναι
    η ιδανική τριπλέτα στην επίθεση .Κεντρικά στα παιχνίδια με αντιπάλους που κλείνονται κέντρο με τρεις Βιτόλο ή Σιμάο  Κατσουράνης και Ζέκα.Ο Ζέκα στα άκρα δεν αποδίδει τοσο καλά ενώ κεντρικά επειδή παίζει με την μία είναι καλύτερος.Με αυτό το τρόπο έχοντας τον Ζέκα στο κέντρο θα κερδίζουμε και σε δημιουργία.Δευτερευόντως ο Κλέιτον και ο Τοτσέ θα βοηθάνε κατά περίσταση από πάγκο..

    Επιπλέον διαβάζω σε διάφορα site για Βύντρα και Σπυρόπουλο..Αστεία πράμματα..να τρώνε τα αναθέματα οι ίδιοι και οι ίδιοι επειδή κάποιοι έχουνε κόλλημα και κοιμούνται στραβά ..Η ομάδα σήμερα επιθετικά ήταν μηδέν ο προπονητής ήταν σε στραβή μέρα..Έχουμε σημαντικές απουσίες Λέτο Μπουμ Καντέ Νίνη και ήρθε γκέλα..που θα ερχόταν αφού ένα δίμηνο παίζουμε με την φωτιά.

    Φερέιρα σου έχω μεγάλη εμπιστοσύνη γιατι εσύ έχεις την ομάδα πρώτη μέχρι τώρα κάτω από δύσκολες συνθήκες ! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να ανακατέψεις την τράπουλα !

    ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , δε τελείωσε τίποτα. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ.
    Στο χέρι της ομάδας είναι αν θα θυμίσει η χρονιά Πεσέιρο ή θα θυμίσει 2004 και θα σηκώσουμε πρωτάθλημα..ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ πιστεύω ότι οι κινήσεις του Φερέιρα σήμερα δεν του βγήκανε, και θα προτιμούσα να χρησιμοποιούσε τον Κατσουράνη σαν δεκάρι και πίσω του τους Σιμάο και Βιτόλο ουτώς ώστε να έχει την κάθετη πάσα και την καλή αμυντική λειτουργία με τον Ισπανό και τον Μοζαμβικανό. Όπως επίσης φάνηκε ότι ο Κουίνσι δεν ήταν για να ξεκινήσει καλύτερα να τον είχε στον πάγκο. Βέβαια όλα αυτά λέγονται μετά το ατυχές αποτέλεσμα, αν και ήταν φανερό ότι με βάση την μέτρια απόδοση που είχαμε μέσα στο 2012 η ήττα θα ερχόταν.
    Παρόλα αυτά η ομάδα παραμένει μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα, σήμερα θα ξέρουμε πόσους βαθμούς  θα είμαστε μπροστά και τώρα χρειάζεται ψυχραιμία και εμπιστοσύνη. Χάθηκε μία μάχη όχι ο πόλεμος και απομένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου