Ερώτηση προς Βασίλη Βέργη: Τα μπινελίκια στους διαιτητές απο πότε δεν τιμωρούνται;

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΠΟΥ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ..


Έχουμε ακούσει απο χθες όλων των ειδών τις δικαιολογίες για ποιο λόγο το βίντεο που βγήκε προχθες στην φόρα ,δεν χρήζει κάποιας ιδιαίτερης αναφοράς ,δεν είναι καταδικαστέο και δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για τιμωρία είτε του Τοροσίδη ,είτε του Θεοδωρίδη.

Και διαβάζοντας την -πάντα ..- τεκμηριωμένη άποψη του Βασίλη Βέργη (όπως προ τετραμήνου με τις συνεχόμενες Πριγκιπικές κωλοτούμπες) στο οπισθόφυλλο της Goal News αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι τρελός και κάφρος ή αυτοί στημένοι.

Πως γίνεται ρε Βέργη να λες πως
δε γίνεται να τιμωρούνται οι παίκτες που ρίχνουν μπινελίκια στους διαιτητές; Αν ένας παίκτης ,πάει στον διαιτητή και αρχίζει και τον στολίζει με "μουνόπανα" και άλλες εκφράσεις της υψηλής κοινωνίας την ώρα του αγώνα ,δεν θα του βγάλει κάρτα;; Δεν το έχεις δει ποτέ σου αυτό; (προσοχή ,δεν μιλάμε για αντίδραση παίκτη που θα πετάξει κάνα μπινελίκι φεύγοντας απο τον διαιτητή ,αλλά για γαμωσταυρίδια πάνω του χωρίς σταματημό)

Εδώ πέρα βγαίνουν για ψιλού πήδημα κάρτες για διαμαρτυρία παικτών και μας λες πως δεν θα έβγαιναν σε περίπτωση μπινελικιών απο παίκτη σε διαιτητή; Εκτός κι αν εσύ παρακολουθείς κάποιο άλλο ποδόσφαιρο σε κάποια άλλη χώρα.

Κανονικά ο Κωνσταντινέας έπρεπε να γράψει τα όσα συνέβησαν στην φυσούνα ,παίρνοντας την άποψη του βοηθού του που τον στόλιζαν οι Τοροσίδης και Θεοδωρίδης (χωρίς να βρίζει). Τα έγραψε; Ή και αυτό ρε Βέργη δεν είναι άξιο αναφοράς και απλά όλοι εμείς τα ούγκαλα χτυπιόμαστε άδικα;

Σχόλια

  1. γνωστος και μη εξαιρετεος ο αντικειμενικος και ο δε κανω λαθος ποτε βεργης μαζι με τον αλλο ασημαγαυροπουλο ..μονο ο νικολακοπουλος λειπει απο την εκπομπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου