Αναμενόμενη ήττα απο Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη με 3-0. Α2 ερχόμαστε ..

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ 1 ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΕ 68 ΛΕΠΤΑ ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗ


Χωρίς να φέρει καμία ιδιαίτερη αντίσταση η ομάδα μας στον σαφώς ανώτερο Ηρακλή ,έχασε με 3-0 και συνεχίζει να κρατάει με ..νύχια και με δόντια την τελευταία (ουσιαστικά) θέση του πρωταθλήματος και δείχνει ικανή να ξεπεράσει και τον ..σκόπελο των 7 βαθμών διαφοράς που χρειάζεται να έχουν οι τελευταίοι της βαθμολογίας ,ώστε να πέσει κατευθείαν στην Α2 χωρίς να αγωνιστεί σε play out.

Για το βόλλευ τα γράφουμε κάθε εβδομάδα. Δε γίνεται κάτι να αλλάξει θεαματικά ,οπότε ο υποβιβασμός μας για πρώτη φόρα στην ιστορία μας ,στην Α2 μοιάζει πιο σίγουρος απο ποτέ.

Ο κόσμος της ομάδας επίσης δεν
φαίνεται να συγκινείται ,μιας και η αδιαφορία του που αντικατοπτρίζεται στο άδειο Μετς ,σπάει κόκαλα. Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και τα δάκρυα με τους αναθεματισμούς θα ναι πια αργά όταν θα έχουμε πέσει.

ΥΣ: Καλοκαίρι 2008 :Ο Βλάσης Σταθοκοστόπουλος ανακοινώνει την αποχώρηση του απο το βόλλευ .Το τι θα γινόταν ,το ξέραμε όλοι τότε κι ας εμφανίστηκε σαν Μεσσίας ο Θανάσης υποσχόμενος πως θα κάνει και το βόλλευ ,μπάσκετ. Η υπόσχεση του κράτησε 1 χρόνο ,όπου η ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του Cev Cup αλλά λίγους μήνες μετά ξεκίνησαν να διογκώνονται και τα χρέη απο τις μη πληρωμές των παικτών. 

Σχόλια

  1. Τελικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αυτά τα αθλήματα εάν δεν τα στηρίξουν οι οργανωμένοι οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται καν. Δεν είμαι οργανωμένος όποτε μπορούσα πήγαινα ειδικά στο Μετς, και η κατάσταση ήταν αποκαρδιωτική. Μόνη λύση είναι να φτιαχτεί το γήπεδο στον Βοτανικό να είναι όλα τα τμήματα μαζί για να υπάρχει και προσέλευση.
    Υ.Γ. Στο pamesports.gr υπάρχει ένα άρθρο του Παναγιώτη Περπερίδη που αναφέρει την επαναδραστηριοποίηση του Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Γράφει χαρακτηριστικά: ''Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο επιστροφής του Βλάση Σταθοκωστόπουλου στον
    Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο άνθρωπος που έβαλε τα περισσότερα φράγκα (με
    ελάχιστη ανταπόδοση) στο ΤΑΑ ήταν ο Σταθοκωστόπουλος και (εδώ που τα
    λέμε) δεν έφυγε ποτέ. Αυτός πλήρωνε (και πληρώνει) τους ακριβούς ξένους,
    αυτός θα έμπαινε εγγυητής για Φιλίπποφ και Φράγκο αν δεν τα είχαν κάνει
    θάλασσα αυτοί που έμειναν πίσω μετά την ''αποχώρησή'' του. Για να λέμε
    τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, αν ο Σταθοκοωστόπουλος δεν επανέλθει
    πλήρως στα διοικητικά του ΤΑΑ, τότε αντίο ζωή ανεξαρτήτως αν η ομάδα
    υποβιβαστεί ή παραμείνει στην κατηγορία. Διότι και να παραμείνει
    αποκλείεται να μπορέσει να αντεπεξέλθει στα χρέη".
    Μακάρι αυτή η πληροφορία να αποδειχθεί αληθής για να  βοηθηθεί αυτός ο ανθρωπος ο Αχιλλέας Μακρόπουλος που φέτος παλεύει με τα θηρία για να τα βγάλει πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ ΤΑ ΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΥΚΟΚΟΙΡΕΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου