Στο +2 είμαστε ,όχι στο -2 ..



Να ποιος ειναι ο Ολυμπιακός μας λέει το Gazzetta..Κατόρθωμα που κερδίσανε τον αποδεκατισμένο Παοκ χωρίς Κοντρέρας Βιερίνια και με τρεις αναγαστικές αλλαγές.

Σήμερα και αύριο όπως και τις επόμενες μέρες θα ακούσαμε τα γνωστά ..για το μεγαλείο του Ολυμπιακού το πλήρες ρόστερ και άλλα τέτοια όμορφα...Δυστυχώς με αυτά μάσανε και οι Παναθηναικοί !!

Για να δω όμως πως πραγματικά έχουνε τα πράμματα και ελπίζω φίλοι Παναθηναικοί να τα βάλετε καλά στο μυαλό σας..

Ο Ολυμπιακός φέτος μόνο τον
Παοκ κέρδισε σε derby..!X με την ΑΕΚ x με εμάς στην έδρα του..

Εμείς αντίθετα ρίξαμε τριάρες στην Αεκ και στον Παοκ( που τότε είχε και Βιερίνια και Κοντρέρας και δεν είχε "45 αναγκαστικές αλλαγές.." )και πήραμε Χ μέσα στο Καραισκάκη.

Ο Ολυμπιακός σε 10 εκτός εδρας ματς έχει κερδίσει τα 6 κ στα 4 έχει χάσει ή έχει φέρει Χ.

Εμείς αντίθετα παρά την αδυναμία μας στα εκτός δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ απώλεια εντός έδρας..Στην οποία απόρθητη έδρα τους υποδέχομαστε με αβαντάζ 2 βαθμών ( μέχρι τώρα)..Ο γαύρος έχει δύο χηνάρια στην έδρα του..

Το πρόγραμμα λέει οτι έχουμε μόλις 4 εκτός έδρας παιχνίδια ενώ οι απέναντι έχουνε 5 ( το ένα με εμάς).

Επιπλέον στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους παίζουνε 3 εκτός πάνε σε Γιάννινα Αγρίνιο και Περιστέρι.Ματς που εμείς σε 2 από τα 3 χάσαμε βαθμούς και με τον Πας δυσκολευτήκαμε αρκετά..Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν είναι εύκολα ματς..Εμείς αντίθετα μετά το ματς με τον γαύρο και τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε 3 στα 4 εντός..

Το κλου της υπόθεσης είναι να μην έχουμε απώλειες από εδώ και έπειτα μέχρι το παιχνίδι το μεταξύ μας στις 11 Μάρτη.Αν γίνουνε τα πράμματα έτσι και κερδίσουμε Εργοτέλη Οφη και τους αποδεκατισμένους Παοκ και Αεκ τότε παιδιά έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα για το τίτλο..Μη ξεχνάτε πως σε ΟΦΗ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ομάδες που πετάξαμε τριάρες..ενώ στον Εργοτέλη
ρίξαμε 4 !!

Ξεκάθαρα λοιπόν βάση προγραμμάτος και βάση αποτελεσμάτων έχουμε μεγάλο αβαντάζ..Επίσης ο γαύρος έχει να παίζει και κύπελλο και Ευρώπη ενώ εμείς έχουμε μόνο το πρωτάθλημα..

Επιπλέον ο Φερέιρα σε derby έχει πάει εξαιρετικά και πέρυσι αλλά και φέτος..

Μη φοβάστε λοιπόν παιδιά..το πράμμα το ελέγχουμε εμείς ..ΤΟ θέμα είναι να μη γίνει τώρα καμιά μλκ με την Ξάνθη που παραδοσιακά μας δυσκολεύει..Αν η ομάδα ξεπεράσει την ήττα στη Λειβαδιά και δείξει ένα πρόσωπο παρόμοιο με τον πρώτο γύρο δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα..Είμαστε 20 αγωνιστικές πρώτοι οι άλλοι μας κηνυγάνε..Εαν συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι έστω και με βραχεία κεφαλή έστω και ισοδύναμη μέχρι το μεταξύ μας δε γίνεται ο γαύρος να μη στραβοπατήσει
κάπου ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

Βαγγέλης

Σχόλια