Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2:Ξεσπάσματα πεντάλεπτων που δίνουν πρωτάθλημα!


Χωρίς να ενθουσιάσει η ομάδα ,έκανε ένα ξέσπασμα 5 λεπτών (ή μάλλον 2 ευκαιρίες) και έβαλε 2 γκολ  που μας στέλνουν καρφί στα 3 ντέρμπι που έρχονται και που θα παιχτούν τα ρέστα για το πρωτάθλημα.

Θεωρητικά το να νικήσουμε τον Εργοτέλη στην έδρα του δεν πρέπει να αποτελεί και μεγάλο κατόρθωμα ,αλλά με βάση τα όσα τραβάει φέτος η ομάδα (μη μεταγραφική ενίσχυση ,οικονομικά προβλήματα ,τραυματισμοί και ..Μαρινάκη) το σημερινό διπλό είναι πολύ σημαντικό.

Το ευχάριστο της βραδιάς εκτός ότι πήραμε την νίκη ,είναι κι ότι σημειώσανε γκολ 2 παίκτες που το είχαν πραγματικά ανάγκη και θα τους δώσει φτερά στα πόδια.

Απλά δύο σχόλια:

1.Θετικό ,ότι η
ομάδα δεν έχει πίεση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στις προσπάθειες των παικτών που ούτε κάνουν βεβιασμένες ενέργειες όταν ο χρόνος πιέζει ,ούτε βγάζουν νεύρα (όχι νεύρο..) στο παιχνίδι τους. Βέβαια το αν καταφέρνουν να κουμαντάρουν την πίεση που υπάρχει ,θα φανεί στο κομβικότατο ματς με τον γαύρο ,όπου η νίκη θα είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που θα θέλουμε.

2.Αρνητικό ,ότι δεν μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Κάτι που κάνει ο γαύρος και στα τελευταία ματς του βγαίνει. Πρέπει να πιέζουμε τον αντίπαλο ειδικά στα πρώτα λεπτά και να μην κάνουμε απαραίτητα την λεγόμενη αναγνώριση παιχνιδιού. Άποψη μου ,μπορεί να είμαι και λάθος ..

ΥΣ: Τώρα να δούμε πότε βολεύει τον κ.Μαρινάκη να παιχτεί το πρωτάθλημα. Αν και αφού πάνε ..Βουκουρέστι ,τότε μάλλον θα πρέπει η λίγκα να αποφασίσει μετάθεση όλης της διοργάνωσης (ο Θεός να την κάνει ..) προς καλοκαίρι μεριά ..

Σχόλια

  1. Ειδικά για το δεύτερο έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν είναι τυχαίο ότι στο διάστημα που η ομάδα έδειχνε πολύ καλό πρόσωπο σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο(Τούμπα, Ξάνθη, Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ ακόμα και Καραισκάκη). Σημασία έχει ότι η ομάδα παρα τις απουσίες αντέχει και πάει στα κρίσιμα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό με πολύ καλή ψυχολογία.
    Βέβαια μετά και το σημερινό και με τον τρόπο που βγήκαν οι κάρτες σε Σιμάο και Βιτόλο σε λίγο θα βγάζουν κάρτα και σε όσους παίκτες βρίσκονται στις εξέδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Ότι φταίει και αυτός έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και του φώναζε ο Φερέιρα και ήταν εκνευρισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου