Tης φήμης το κάγκελο!




Νέα πληροφορία για το πολύπαθο ιδιοκτησιακό μας έσκασε μόλις τώρα, την οποία αλίευσα πάλι από την -πασίγνωστη πια- σελίδα “ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ”.
Ένας χρήστης, ανέφερε “σίγουρη” πληροφορία εκ των έσω ότι ο Παναθηναϊκός μας θα αλλάξει χέρια εντός των ημερών! Η εταιρία από το Dubai στην οποία εργάζεται ο κολλητός του είναι έτοιμη να διαθέσει 300 μύρια σε 5 χρόνια (χωρίς το γήπεδο) και άλλα 100 για το μπάσκετ σε 3 χρόνια!!!
Πάρα, μα πάρα πολλά λεφτά αδέρφια! Ικανά να κάνουν πραγματικότητα τα πιο τρελά μας όνειρα και να μας φέρουν ευρωπαϊκό τρόπαιο(α)….

ΥΓ. Το ότι το αναδημοσιεύουμε, δεν σημαίνει και ότι το πιστεύουμε… αν είναι να πιστεύουμε ό,τι κυκλοφορεί στη πιάτσα θα ήμασταν ΟΛΟΙ για το τρελοκομείο! Όμως το ότι βγήκε από κάποιον ΕΠΩΝΥΜΑ χωρίς προφανή σκοπό να κερδίσει κάτι από αυτό (σε αντίθεση φυσικά με το σενάριο-σαπουνόπερα Τσάκα…) ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ! Μπορεί όμως να μη λέει και τίποτα, ο χρόνος θα δείξει…

Σχόλια

  1. tsakes kai loipa den ta pisteua.ton spase ta desma ton pisteuw omws,anikei kai se sundesmo kai den exei logo na pei psema.ase pou den tha allaze o nomos sta kala kathoumena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου