O Παναθηναϊκός υποβιβάζεται στην Α2 στο βόλλευ! Θα πάμε επιτέλους Παγκράτι; Νιώθει κανείς;;


Σόρρυ που σας το χαλάω ,αλλά είμαστε προτελευταίοι (στην ουσία τελευταίοι αφού η Καλαμαριά έχει αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα) στο πρωτάθλημα και πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2. Το πρόγραμμα που έχουμε απο εδώ και στο εξής είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Άρη σήμερα υποτίθεται πως ήταν στην ίδια κατάσταση με εμάς και μας τελείωσε με 3-0.


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α2.
ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ..

Σχόλια

  1. Φωνάζανε στην Γλυφάδα στον Βλάσση:Πάρε την ομάδα και φύγε απο την Γλυφάδα.Ο Βλάσσης έφυγε η ομάδα όχι.Η ομάδα πήγε στον ερασιτέχνη για να αλλάξει στάδιο.Ήρθε στο Παγκράτι λίγη ώρα μακρυά απο τον Τάφο.Αλλά μόνο όταν είχε ευκαίρια για μπάχαλα περνούσαν για βόλτα κάποιοι.Και μετά δεν έκαναν την χάρη να μπουν μέσα.Και να διαλυθεί η ομάδα δεν θα πατήσει κανείς ούτε στην Γλυφάδα ούτε στο Μέτς.Γιατί μερικοί τους νοιάζουν μόνο τα μπάχαλα και άλλους μόνο τα ντέρμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφονω με οσα λες αδερφε αλλα φτεμε και μεις. Οι απεναντι εχουν βαλει τους οργανομενους στον ερασιτεχνη. Θα μπωρουσαμε και εμεις  να βαλουμε τη 13 για να διατηρει αυτα τα τμηματα. Γιατι αν ολα τα μελη των club βαλουν απο 3 ευρο θα μαζευτουν πολλα λευτα.
    συμφωνεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σωστα αυτο με την αεκ το ξεχασα εχεις δικιο. Στην αεκ εχουν νοικοκυρεψει τα πραγματα. Α, και αυτο με τον κουντουρη πρωτη φορα το ακουω, αν και μου φενεται ραδιο αρβιλα... τεσπα δικιο εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεγάλο λάθος του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη ήταν ότι άργησε να ανοίξει την πόρτα στον κόσμο που ήθελε να γίνει μέλος στον σύλλογο. Εάν το έκανε αυτό το 2008, δεν θα είχαμε φτάσει το καλοκαίρι του 2009 με την αποχώρηση του να ψάχνουμε να βρούμε διοίκηση σταθερή. Συν τοις άλλοις αν και άνοιξε τα δύο τελευταία χρόνια ο σύλλογος η οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν επιτρέπει δυστυχώς να αυξηθεί ο αριθμός αυτός.
    Επίσης φέτος βιώσαμε τον σύλλογο να πηγαίνει στο Πρωτοδικείο και το τραγελαφικό ήταν ότι υπήρχαν δύο αιτήσεις για διοίκηση. Έτσι χάθηκε ο Ιούνιος και ο Ιουλίος και έτρεχε μέσα στον Αύγουστο ο Αχιλλέας ο Μακρόπουλος να διασώσει ότι μπορούσε με τα πενιχρά αυτά μέσα που διέθετε.
    Για το μπάσκετ γυναικών όντως έχουν γίνει πολλές και καλές κινήσεις και για αυτό το τμήμα  χτυπάει τετράδα και φαιναλ-φορ στο Κύπελλο, όταν όλοι το υπολόγιζαν ως μία απο τις υποψήφιες ομάδες για υποιβασμό.
    Άκουσα απο εκπομπές των οργανωμένων ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές και μάλιστα υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να έχουμε και δύο ψηφοδέλτια, κάτι που αν ισχύσει θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και τον κίνδυνο να βρεθούμε σε αδιέξοδο για μία ακόμη φορά.
    Για το βόλει ανδρών όταν ετοιμάζεις ομάδα χωρίς προετοιμασία και με αρπα κόλα μεταγραφικό σχεδιασμό, τότε για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν.
    Για τον Βλάση τα έχουμε ξαναπεί αν και για εμένα το καλοκαίρι του 2010 ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία, όταν μπλέξαμε με την υπόθεση Γκάμαρη, όπου χάθηκε πολύτιμος χρόνος, και έτσι έφυγαν Αγκάμεζ, Σαμικά, Ζαγκούμνι, Σμαραγδής, χάθηκε ο Φράγκος και ο Φιλίποφ κι ουσιαστικά τον μόνο πάικτη που αποκτήσαμε ήταν ο Πετρεάς που τον χάσαμε φέτος. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι η πλατιά μάζα των Παναθηναικών δεν ασχολούνται με τον Ερασιτέχνη είναι μια πικρή αλήθεια, και δυστυχώς οι οργανωμένοι τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι τους είναι αυτοί που τραβάνε το κάρο. Όσον αφορά το 25ευρώ στον Κομπότη το ποδόσφαιρο πάντα θα τραβάει τα βλέμματα και ειδικά τώρα που η ομάδα είναι πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου