Nα τους μαζέψει κάποιος! Θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό ότι το ματς έγινε και κάνουν και πλακίτσα ..


Ο μεν Πανούτσος λέει πως ο Φερέιρα υπερέβαλλε στις δηλώσεις του περί ακαταλληλότητας του γηπέδου και λέει πως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου .

Ο δε Καρπετόπουλος είπε πως αυτή είναι η ομορφιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου ,επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει!! Τι λες ρε απίθανε τύπε;

Και μάλιστα ανέφερε τα παραδείγματα της Ξάνθης με τον αέρα και το ματς του γαύρου με την βροχή στο οποίο όμως ξέχασε να μας πει πως ο Γιάχος το διέκοψε στο ημίχρονο επειδή ο γαύρος δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρία. Επίσης μας έβαλε και βιντεάκι απο ένα ματς της Εθνικής που έβρεχε (καμιά δεκαετία πριν..). Όμως προφανώς θεωρεί το ίδιο πράγμα την λάσπη με τον πάγο και πως και τα δύο ,είναι το ίδιο επικίνδυνα ..

ΡΕ ΣΕΙΣ ,ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ;;

Σχόλια

  1. ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΓΚΟΤΖΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΕΓΚΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 16 ΧΡΟΝΙΑ.


    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kwlogavros den einai .apla gia xari tou afentikou tou ,mporei na voithisei kai stin gavriki propaganda. min katigoroume tous misthoforous ..

    an travmatizotan kanenas paiktis mas xthes ,na dw ti tha evgaine na pei.

    I XTHESINI APOFASI NA DIEKSAXTHEI ENA MATS ME PAGO ,EIXE MONADIKO STOXO NA GELAROUME .
    OPOIOS DEN TO KATALAVAINEI I GAVROS EINAI I STIMENOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου