Ας διαβάσουμε λίγο την αντικειμενική δημοσιογραφία ,του γαύρου Μιχάλη! Όλοι θα γίνουμε σοφότεροι ..


Αναρωτιέται το παιδί ,γιατί η συνείδηση όλων έχει "κατοχυρώσει" τον γαύρο ως την ομάδα της κλεψιάς και της αδικίας. Γιατί άραγε βρε Μιχαλάκη ..

Να πεις πως πέρασε καιρός απο τα περυσινά ..;Ή περάσανε δεκαετίες απο την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Κόκκαλη ,τον Θωμά ,τον Βίκτωρα ,τον Θανάση και τον Γκαγκάτση ,ώστε να μην θυμάσαι;

Επειδή δεν μπορούμε -ευτυχώς- να
είμαστε μέσα στο μυαλό σου, για να ξέρουμε με τι σκεπτικό διατύπωσες αυτήν την παρθένα απορία σου στο editorial ενός απο τα μεγαλύτερα ελληνικά sites ,θα σου προτείνουμε κάτι άλλο. Που είναι και πιο ντόμπρο ..

Αν θες να κλάψεις ,να βγάλεις πόνο ,κόμπλεξ και ό,τι άλλο γουστάρεις ,κάντο ευθέως. Βγες και γράψε "μάγκες η Ολυμπιακάρα έχει πέσει θύμα της πράσινης παράγκας του Γόντικα. Οι Al Saud κάνει κουμάντο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Τσάκας ελέγχει όλο το παρασκήνιο. Κρίμα για τον κ.Μαρινάκη που δεν πιάνου τόπο τα τρισεκατομμύρια που βάζει" .Γράψτα έτσι ,για να νιώσουμε τον πόνο σου. Αν και κανονικά θα πρέπει να κρατάς δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα για την Τετάρτη ,γιατί απο ότι λέγεται ο Γόντικας έχει πλευρίσει τον Κομπότη ,για να μας δώσει το παιχνίδι.

ΥΣ: Αυτή είναι η δύναμη του γαύρου. Ο novasport fm. Μέσω του site ,του ραδιοφώνου και της εφημερίδας τους κάνουν προπαγάνδα υψηλού επιπέδου. Έχει πχ εδώ πέρα το παλικάρι μας ο Τσόχος ,το editorial σε ένα site που είναι μέσα στα 10 μεγαλύτερα στην Ελλάδα και περνάει ό,τι γραμμή γουστάρει ..

Σχόλια

  1. Σήμερα έπιασε δουλειά και ο νέος διευθυντής επικοινωνίας ο Καραπαπάς με την ατάκα "ο Ολυμπιακός δεν  κλαίγεται. Επειδή είμαστε Ολυμπιακός, δεν μένουμε σε διαμαρτυρίες και κλάματα" και ενώ προηγουμένως έχει αναφέρει ότι τον κυνηγάνε η ΕΠΟ, η διαιτησία και τα Μ.Μ.Ε. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι τον κυνηγάει η CIA, ο Ομπάμα, ο Μπιν Λάντεν και η Αλ Κάιντα.
    Όσον αφορά την Sportday Χελάκης, Τσώχος, Χρηστόγλου, Πανούτσος, Καρπετόπουλος είναι γνωστό τοις πάσι ποιά είναι τα οπαδικά τους αισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα ο Παναθηναικός πάντα χώλαινε, οι Ολυμπιακοί ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.
    Για την θέση και το πόσο εύκολα ακούγεται η γνώμη τους έχεις απόλυτο δίκιο, άλλωστε απο εκεί  ξεκίνησε και η φράση "τσούκου-τσούκου" μπολ, πόσο μάλλον το λιβανιστήρι σε Ολυμπιακό και Κόκκαλη που γινόταν απο τον όμιλο. Φταίνε και οι πράσινες οπαδικές εφημερίδες που καμμία απο αυτές δεν έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο παρα μόνο κοιτάγανε το συμφέρον τους. Μόνο η Αθλητική Ηχώ μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά δυστυχώς μας έχει αφήσει εδω και τέσσερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου