Γιατί γκρινιάζετε; Αφού όλοι καυλώνετε με τα επεισόδια!

ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ


Έχουν τελικά πολύ πλάκα οι αντιδράσεις μετά απο επεισόδια οπαδών ή παρολίγον επεισόδια. Όλες οι αντιδράσεις απο όπου κι αν προέρχονται ..αλλά κυρίως αυτών που είναι κατά! Ή για να μαι ακριβής ..όταν μιλάμε για επεισόδια που δεν συμμετέχουν μαχαίρια ,δρεπάνια ,εκρηκτικοί μηχανισμοί και ..άλλα πολεμοφόδια του Ρώσικου στρατού ,όλοι ξεκαυλώνουν και λένε το μακρύ και το κοντό τους. Όταν εμπεριέχονται και αυτά ,τότε όλοι τα καταδικάζουν και μιλάνε για αρρωστημένα μυαλά..

Ποιον κοροϊδεύετε βρε;
Αφού όλοι τα γουστάρετε ..

Και τα
sites που ξέρουν πως με ένα τέτοιο θέμα ,τα hits θα χτυπήσουν κόκκινο.
Και η Αστυνομία που τα αφήνει υπο την ανοχή της να δημιουργηθούν ,μέχρι να τα σταματήσει .
Και η Πολιτεία ,ώστε να έχει την εύκολη απάντηση για τους κακούς της κοινωνίας.
Και οι δήθεν αηδιασμένοι ,που όμως γουστάρουν να διαβάζουν τέτοιες ειδήσεις.
Και προφανώς αυτοί που πάνε και εξασκούνται σε τέτοια αθλήματα.
Και οι διοικήσεις ΠΑΕ/ΚΑΕ που προστατεύουν τα καλούδια τους ,ώστε να μην χάσουν την εύνοια του κόσμου.

Οπότε ,αράξτε όλοι σας και απολαύστε το θέαμα..
Έτσι κι αλλιώς ,ΛΙΓΟ ρεαλιστικά χρειάζεται να το δει κάποιος για να καταλάβει πως τα οπαδικά επεισόδια ΔΕ γίνεται να τα κόψεις. Και γενικά τα οποιασδήποτε μορφής επεισόδια .Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα περιορίσεις ..σε συχνότητα και σε επικινδυνότητα. Πως γίνεται αυτό; Μαζεύοντας αυτούς που την έχουν δει πως πάνε για πόλεμο ..Χωρίς να τους βγάζουν στα καπάκια ύστερα απο άνωθεν εντολές.

Το θέμα είναι πως αυτό δεν το θέλουν .Μέχρι να θρηνήσουμε κάποιον νεκρό πάλι και να αρχίζουν να πέφτουν πάλι τα δάκρυα της ντροπής.

ΥΣ: Χθες πιάσανε λέει τους γαύρους και βρήκανε πάνω τους μολότοφ ,μαχαίρι(α) ..και τους άφησαν ελεύθερους!! Ε τότε ρε άνθρωπε τι τους μαγκώνεις; Για να μοιραστείτε εμπειρίες για 1 ώρα απο τα παιδικά σας χρόνια; Το μαχαίρι ξέρετε (αν δεν σας το έχουν πει) μπορεί και να σκοτώσει. Δεν είναι και ότι το καλύτερο να το κουβαλάει ο καθένας.. λέω τώρα εγώ.

ΥΣ2: Οι Αγγελόπουλοι είναι που τάσσονται κατά των επεισοδίων; Και στείλανε κατευθείαν ανθρώπους για να αθωωθούν τα μαργαριτάρια τους; Εκτός κι αν δεν το ξέρανε ..

ΥΣ3: Αντίδραση Αστυνομίας: Αφήνει τους γαύρους να ανέβουν με το τρένο την μισή διαδρομή ,να περάσουν απο τον σταθμό στο ΟΑΚΑ ,να βγουν οι δικοί μας και να πηγαίνουν προς το τρένο και τελικώς να μαγκώνουν τους γαύρους στην Νερατζιώτισσα; Πείτε μου εσείς τώρα τι λογική είναι αυτή ..στην Νερατζιώτισσα καβατζωθήκανε με μαχαίρια και μολότοφ ; Για αυτό σας λέω ..όλοι το γουστάρουμε αυτό που γίνεται ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου