Μάγκας!


Οι Παοκτζήδες τον βρίζουν (ίσως και γω το ίδιο να έκανα στην θέση τους) ,αλλά όπως και να χει άνθρωποι (όχι παίκτες) τέτοιοι λείπουν απο τον αθλητισμό. Που να παραδέχονται τι ομάδα είναι και να την σέβονται με πράξεις και όχι με ψευτο-οπαδιλίκια. Γιατί μπορεί για κάποιους ο Σαλπιγγίδης να πούλησε τον Πάοκ ,αλλά o τυπάς σηκώθηκε και έφυγε όταν τον έδιωχνε η ομάδα του και δεν το πλήρωνε ,παρά μόνο κάτι εράνους που κάνανε οι οπαδοί του Πάοκ. Αλλά η ίδια ΠΑΕ τους ,τον έδιωχνε.

Και όταν ήρθε σε εμάς ούτε
προκάλεσε ποτέ του ,ούτε πανηγύρισε κάπως κάποιο γκολ ενάντια στον Πάοκ ,ούτε πούλησε ποτέ σε εμάς οπαδιλίκι. Και όταν έφυγε ,ήταν έντιμος και ξηγήθηκε απο την αρχή. Εγώ ,τέτοιους ανθρώπους τους παραδέχομαι και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς.

Και γιατί να μην τον ξαναθέλω στην ομάδα μου; Όταν τα έδινε όλα σε κάθε ματς και σεβόταν την φανέλα που φορούσε ..

Για μένα είναι μάγκας..

ΥΣ: Τέτοιους παίκτες έτυχε να ζήσουμε κι εμείς. Αλλά η ΠΑΕ Τζίγγερ δεν ήθελε τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην ομάδα και δεν μπήκε το καλοκαίρι του 2003 να του κάνει ούτε πρόταση. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν Παναθηναϊκός ,που σεβάστηκε όσο κανείς την ομάδα ,όταν έφυγε και που όμως η ιστορία θα τον αποτυπώσει ως μέλος της Άεκ. Άλλο ένα κατόρθωμα του Τζίγγερ..

ΥΣ2: Το συγκεκριμένο κείμενο ήθελα να το γράψω απο χθες ..μπορεί σε πολλούς να περνάει αδιάφορο ,αλλά εμένα μόνο αδιάφοροι δεν μου περνάνε τέτοιοι παίκτες.

ΥΣ3: Βέβαια αν τον δούμε κι αυτόν ποτέ στα ερυθρόλευκα ..δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα αναθεωρήσω.

Σχόλια

  1. Ο Σάλπι ήταν και είναι υπόδειγμα για το ήθος και το φιλότιμό του. Από ταλέντο (τεχνική) μπορεί να υστερούσε, αλλά είχε ΨΥΧΗ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ, στοιχεία που έλειψαν από άλλα καμάρια μας και γενικά σπανίζουν. Ερυθρόλευκα δε θα φορέσει, γιατί είναι παοκ, όπως είπε (αυθαίρετο συμπέρασμα και ταπεινή μου γνώμη) και δύσκολα πας απέναντι, όταν ΕΙΣΑΙ κάτι. Μπράβο του, γιατί είναι πράγματι μάγκας και όχι δάγκας (σαν τον Αντωνάκη, το Μιχαλάκη κοκ).

    Συγχαρητήρια και για την ανάρτηση. Όσο για το Λύμπε (ο οποίος, επίσης δεν πήγε απέναντι), συμφωνώ και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις λαθος εν μερη φιλε μου, τον λυμπε τον εδιωξε και ο κοσμος και οχι μονο τον λυμπε και αλλους εκεινης της εποχης.Απλα θυμισου οτι  οκοσμος τους εβριζε και τους ελεγε συνεχεια λουζερ και στο πρωτο ματς με τη φανελα της αεκ με την παναθα οι οργανωμενοι τον εβριζαν ακομα και οταν εβαλε το γκολ και δε πανηγυρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,ΣΤΟ 2-1 ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΑΝΥΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΦΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΥΛΗΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ 1.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ 2.Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fighting irish13/12/12 3:24 μ.μ.

    epeidh to thumamai kai egw to 2-1 me to goal tou lymbe isxuei oti to ghpedo xeirokrothse.uphrxe mia merida pou arxise na giouxarei mexri pou eide oti den to panhgurize kai pws phgaine skuftos sthn sentra...ps asxeto mias kai sxoliazw,o melberg gia thn kokkinh sto filiko me thn inter tha timwrhthei pote tou;;;milame gia skandalara etsi;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου