Με ελλιπέστατο ρόστερ ,εξαφανισμένους μετόχους και περιορισμένες αγωνιστικές λύσεις ,ο Παναθηναϊκός είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και παίρνει πρωτάθλημα!


Χωρίς να είμαι βέβαιος πως δεν θα γκελάρουμε στο μέλλον καθώς οι εμφανίσεις μας συνεχίζουν να μην πείθουν και η αγωνιστική γύμνια απο την έλλειψη παικτών κάνει μπαμ σε ορισμένα σημεία ,μπορώ να πω με 100% σιγουριά πως αυτό το πρωτάθλημα που χτυπάει στα ίσια η ομάδα και ο κόσμος θα είναι το πιο αντρίκειο της ιστορίας του Συλλόγου!

Όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς την τελική του στροφή ,ο κόσμος και η ομάδα φτιάχνονται όλο και περισσότερο για την κούπα αυτού του γελοίου πρωταθλήματος του Μαρινάκη. Μπορεί να αλλάζει αρχιδιαιτητές ,να κόβει διαιτητές που γκελάρει μαζί τους ,να μοιράζει δανεικούς δεξιά και αριστερά ,να κάνει ντου στα γραφεία της Λίγκας ,αλλά την ψυχή της ομάδας και το πάθος του κόσμου δεν μπορεί να τα αλλοιώσει. Το πρωτάθλημα μοιάζει πλέον ως ένας εφικτός στόχος και παρά τα όσα -είναι δεδομένο- πως θα έρθουν (διαιτητικά λάθη ,επικοινωνιακοί πόλεμοι κλπ) ,είμαστε σίγουροι πως όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΩΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ. 

Σχόλια