Τσάκας για κατασκευή γηπέδου ή μήπως υποσχέσεων?


Σε αυτό το θέμα η κεντρική φιγούρα δεν είναι άλλη από τον Βλάση Τσάκα ,τον άνθρωπο που θα φτιάξει το γήπεδο του Παναθηναικού με 4-5 διαφορετικούς τρόπους..Ένα γήπεδο που είναι το φιλέτο για τους όποιους επενδυτές και παράλληλα το χαλινάρι που σταματά την ομάδα μας  να ανέβει επίπεδα προς τα πάνω.Στη σημερινή εποχή ένα ιδιόκτητο γήπεδο δίνει την δυναμική και αυξάνει κατακόρυφα τα έσοδα..
Ας δούμε όμως τι έχει πει ο Βλάσης Τσάκας για το γήπεδο μέσα στο τελευταίο τετράμηνο..


19 Σεπτεμβρίου 2011
Prince Sultan Al Saud

Για το αν μιλάμε για Βοτανικό ή άλλη περιοχή, είπε: «Οπουδήποτε κρίνουμε ότι είναι καλό, οπουδήποτε υποδειχθεί και εμείς συμφωνήσουμε. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Ο πρίγκιπας έχει και κατασκευαστική εταιρεία, που δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Κατά βάση στην Ασία. Εχει κατασκευάσει γήπεδα, έχει την τεχνογνωσία».Για το γήπεδο που έχει κατασκευάσει: «Θα δοθούν αύριο στη δημοσιότητα, θα τα δείτε όλα στο βιογραφικό του που θα δοθεί στη δημοσιότητα».

Δε τα είδαμε ποτέ..ούτε τα μάθαμε..

11:32 25-10-2011

Ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίστηκε πως η «πριγκιπική πλευρά» έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με αμερικανική εταιρεία για τον σχεδιασμό του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, καθώς «ο Σουλτάν θέλει πολύ μεγάλο τον Παναθηναϊκό». "Φέραμε μια αληθινή πρόταση. Φέραμε έναν πρίγκιπα που θέλει να κάτσει στο θρόνο του Παναθηναϊκού και πιστέψτε με ο πρίγκιπας θέλει πολύ μεγάλο τον Παναθηναϊκό. Το γήπεδο για εμάς είναι προτεραιότητα. Το είπα από την πρώτη μέρα. Ήδη ήμαστε σε επαφές με αμερικανική εταιρεία για το τελικό ντιζάιν του γηπέδου παρά το γεγονός ότι μου αρέσει αυτό που έχω δει, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές", δήλωσε μεταξύ άλλων
ο Τσάκας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.Ουσιαστικά, ο Βλάσης Τσάκας έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί την Populous για τη μελέτη βιωσιμότητας του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει εκπονήσει ανάλογες μελέτες για το γήπεδο Ντα Λουζ της Μπενφίκα, το Ζερλάν της Λυών και το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.Η εταιρία θα αναλάβει να ελέγξει τις οικονομικές δυνατότητες που προσφέρει η Διπλή Ανάπλαση και η ευρύτερη περιοχή, με μία σειρά ερευνών. Θα προτείνει λύσεις και τρόπους ώστε ο Παναθηναϊκός να μεγιστοποιήσει τα έσοδα του και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη νέα έδρα του.

Πάει η εταιρία Populus..για κάποια βράδια μόνο κράτησε το θεματάκι..



October 30  2011


Συναντήθηκε με Μπόμπολα και συνεργάτη του Βωβού

Χαρακτηριστικά στα μέσα της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Πέμπτη μετέβη στα γραφεία του "Πήγασου" εκεί όπου είναι η έδρα μιας εκ των επιχειρήσεων του κ. Μπόμπολα ο οποίος έχει και την κατασκευαστική "Άκτωρ" με τους δυο τους να τα λένε για αρκετή ώρα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.prasinanea.gr οι δυο τους επικεντρώθηκαν κυρίως στο θέμα του γηπέδου με τον κ. Μπόμπολα να ενημερώνει για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι προβλέπεται από εδώ και στο εξής αναφορικά με τον Βοτανικό. Του εξήγησε όλες τις παραμέτρους γύρω από το πως έχουν τα πράγματα και γύρω από την διπλή ανάπλαση δίνοντας έτσι στον Βλάση Τσάκα πληροφορίες που ήθελε να γνωρίζει αναφορικά με το γήπεδο στον Βοτανικό.Στο διάστημα των τελευταίων δέκα ημερών τώρα ο Βλάσης Τσάκας είχε και μια συνάντηση με συνεργάτη του Βωβού θέλοντας να δει τι συμβαίνει και με το εμπορικό κέντρο. Να δει τις παραμέτρους που επηρεάζουν το γήπεδο και σε ποιο βαθμό. Σε ανύποπτο χρόνο εξάλλου ο Τσάκας είχε πει πως δεν αποκλείεται η πλευρά του Πρίγκιπα να θελήσει να αγοράσει και το εμπορικό για να δοθεί πιο άμεσα λύση στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

H εταιρία που ουσιαστικά έχει αναλάβει να φτιάξει το γήπεδο στον Βοτανικό. Ίσως και η μόνη αλήθεια στο όλο θέμα..


"Goal" 09:09 28/1
Από την πλευρά του Βλάσση Τσάκα διέρρεε χθες πως η σαουδαραβική εταιρεία-κολοσσός Saudi Oger Ltd έχει δείξει ενδιαφέρον να χορηγήσει εξ ολοκλήρου την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Μέση Ανατολή, η οποία ασχολείται με κατασκευές και τηλεπικοινωνίες και θέλει να αποτελέσει τον βασικό χορηγό (και όχι κατασκευαστή) του νέου «σπιτιού» των «πρασίνων» στον Βοτανικό, παίρνοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα της ονομασίας του, αλλά κι ενός μέρους των εμπορικών του χρήσεων.

Ο Βλάσης Τσάκας και το περιβάλλον του αρχικά μας είπανε οτι το γήπεδο θα το φτιάξει ο πρίγκιπας Σουλτάν και η κατασκευαστική του..Στη συνέχεια η αμερικάνικη εταιρία Populous.Mετά τα γύρισε και άρχισε τις συναντήσεις με την κατασκευαστική του Άκτωρ..Στη συνέχεια και Γενάρη πλεον γυρίσαμε σε Σαουδάραβες ( που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε..)και στην Saudi Oger Ltd..

-Tι ακολουθεί τον Φλεβάρη... ? Μέχρι τώρα έχουμε 4 εταιρίες μέσα σε 5 μήνες περίπου..Να περιμένετε λοιπόν και την 5η εταιρία σύντομα..
-Γιατι οι δημοσιογράφοι σ όλη αυτή την ιστορία δεν αποφάσισαν ποτέ να ελένξουν αν οι εταιρίες αυτές σχετίζονται έστω και υπό προυποθέσεις με τον Βοτανικό και το γήπεδο μας ?
- Μήπως τους εξυπηρετεί αυτό το παιχνιδάκι για να πουλάνε ελπίδα στον κόσμο του Παναθηναικού ?
-Μας λένε τελευταία οτι ο Βλάσης Τσάκας δεν κάνει δηλώσεις  όμως η γραμμή του παρόλα αυτά περνάει προς τα έξω μέσω κύκλων ! Ναι πιστέψτε το είναι αλήθεια δεν έχει μόνο ο κ. Βαρδινογιάννης κύκλους ή ο κ. Βγενόπουλος έχει και ο κ.Τσάκας !

Σχόλια