Όλη η γαυρίλα μαζεμένη σε ένα κείμενο..

Katimagiko.gr


1. O Παναθηναϊκός για τους γαύρους έχουμε καταλάβει πως ποτέ δεν πρόκειται να πάρει νίκη με το σπαθί. Όταν δεν μας ευνοεί η διαιτησία (όταν ..) ,όταν η αντίπαλη ομάδα δεν θα είναι παραρτήματα μας (όταν ..) ,τότε ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε θα είναι το ..φάρδος μας! Στον καθρέφτη έχετε κοιταχτεί άραγε ποτέ;

2. Με την ουραγό Δόξα Δράμας ..την ουραγό! Στην ίδια ουραγό ,που φέρατε εσείς ισοπαλία δεν αναφέρεστε; Μιας και το αναφέρατε ..

3. Πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός ..αλλά με 1 αγώνα λιγότερο εμείς που σε περίπτωση νίκης ..πλάτη και -2.

4. Πότε αποδοκιμάστηκε η ομάδα; Δεν είχε και σχολιασμό το ματς πανάθεμα σας ,οπότε δύσκολο να φανταστήκατε δικούς σας ήχους ..

5.  Ασθενής απόκρουση απο τον Σέρεμετ; Που ξέρεις καμιά φορά; Μπορεί να ήταν και πιασμένος ..

6. Δικαιολογημένα παράπονα απο την Δόξα; Τι έγινε πάλι; Τι ανακαλύψατε; Τελικά νικήσαμε ελέω τύχης ή διαιτησίας; Μας μπερδέψατε ..

Τέτοια κείμενα θέλουν να διαβάζουν οι γαύροι ,τέτοια κείμενα τους προσφέρετε απλόχερα ,τέτοια κείμενα τους αξίζουν ..

ΥΣ: Ακόμη και το leoforos.gr ,το αδερφάκι του katimagiko.gr ,τέτοιες πίπες δεν γράφει. Leoforos+Katimagiko=Gazzetta ..το gazzetta που είναι κατά της πόλωσης/πώρωσης του κλίματος/κόσμου ..για αυτό και έχει φτιάξει τα παιδάκια του.

Σχόλια

  1. "Πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός ..αλλά με 1 αγώνα λιγότερο εμείς που σε περίπτωση νίκης ..πλάτη και -1."

    -2 θες να πεις... μην τους "χαριζεις" τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης το sport24.gr μαζί με το contra.gr και το prasinanea.gr είναι του ιδίου ομίλου. Μία φρέσκια είδηση είναι ότι ανακοινώθηκε ο Καραπαπάς νέος διευθυντής επικοινωνίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οπότε δεν πήγε χαμένο το γλύψιμο της εφημερίδας του στον Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου