Χαρίσαμε ακόμη ένα Κύπελλο ..του χρόνου πάλι!


Ναι ,ναι ξέρω ..γαμώ την διοίκηση ,τον Τζίγγερ -που μπορεί και να χάρηκε ..αλλά τα ίδια σκατά πετυχαίναμε και με αυτόν-  ,τον Κάκο -που μόνο την φανέλα μας δεν του χουνε φορέσει και σήμερα μέχρι και κόρνερ μας έκοψε για να μην τον χαρακτηρίσουν οι μπέμπηδες του μπέμπη- ,την ατυχία -ή ανικανότητα μερικές εξ αυτών; - με τις ευκαιρίες που χάσαμε και ..;; Τι άλλο να βρίσουμε;;

Θα έβριζα πολύ άνετα την ομάδα γιατί απο αυτόν τον Πανιώνιο θέλει
ΠΟΛΥ προσπάθεια για να αποκλειστείς ,αλλά πρώτον έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα ,δεύτερον άμα μπαίνανε οι 4 κλασικότατες ευκαιρίες που χάσαμε θα έπεφτε μούγκα στην στρούγκα και τρίτον τι; Να βρίσω αυτούς που αποθέωνα πριν 2 μήνες; Οι ίδιοι παίκτες είναι ..

Αλλά δεν θέλω να ακούω για κούραση και τέτοιες πίπες ..ναι οκ ,μαζί σας πως δε γίνεται να την βγάλουμε όλη την χρονιά με 11 παίκτες και πως η ομάδα δεν έχει πάγκο ,αλλά κάνουν πρωταθλητισμό ,παίρνουν τόσα γαμημένα φράγκα ,φέτος δεν είχαν ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα αφού δεν παίζανε Ευρώπη και στην τελική έξω παίζουν 2 ματς κάθε εβδομάδα. Δηλαδή γάμησε μας και λίγο..

Η ουσία είναι ότι ΧΑΡΙΣΑΜΕ ακόμη ένα Κύπελλο και αναστήσαμε πάλι νεκρούς.
Που να φανταζόταν ο Σιδεράκης ότι θα έφτιαχνε σήμερα όνομα ..μαγκιά του το παλικάρι που τα έπιασε ,αλλά δεν είναι και ο πρώτος που τον κάνει ο Παναθηναϊκός ,ήρωα..

Η γκέλα που σας έγραφα ότι θα έρθει στα Γιάννενα ήρθε -ευτυχώς ή δυστυχώς η πορεία θα το δείξει- σήμερα και συνδιάστηκε με αποκλεισμό. Άλλους δεν τους πονάει ,εμένα με τσούζει και με πεθαίνει ..

ΥΣ: Μόνο το Πρωτάθλημα έμεινε ..αν χρειάζονται κίνητρο απο τον κόσμο για να τα δώσουν όλα και να μασάνε σίδερα κάθε Κυριάκη ,να πάνε να ..κάνουν κάνα μπάνιο!

ΥΣ2: Τοτσέ ..τον βγάζουν σε κάθε ματς τετ α τετ ,χάνει τις 2 βάζει την μια ..σήμερα έμεινε στις 2 χαμένες ..αν είχαμε τον Τζιμπρίλαρο ,ε;

ΥΣ3: Λουκά Βύντρα ..είσαι ο εύκολος στόχος .Πόσο μάλλον όταν μου παίρνει σχεδόν 1 μύριο συμβόλαιο και παίζεις με την ψυχική μου ισορροπία ,μη δίνοντας πάσα σε Τοτσέ και Λέτο που είναι φάτσα με το τέρμα..

Σχόλια