Ποιος διαβεβαίωνε στις 8/12 απο την μεριά της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη πως το γήπεδο θα γίνει;;

Νικήτας Κακλαμάνης


Μπερδεύτηκα και δεν ξέρω αν μόνο σε μένα έκανε εντύπωση πως στις 8/12/2011 η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης έστειλαν επιστολές που διαβεβαίωναν για την υλοποίηση του έργου στον Βοτανικό.

Αυτές τις επιστολές ποιος τις υπέγραφε και απο ποιον δόθηκαν εντολή να σταλούν απο την ΠΑΕ; Και τον ερασιτέχνη ,πείτε πάει στο καλό ,δεν τον βάζω μετά ..αλλά στην ΠΑΕ;

Πως γίνεται να διαβεβαιώνουν για την υλοποίηση του έργου ,όταν ο
μεγαλομέτοχος έχει δηλώσει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Σύλλογο και πουλάει τις μετοχές του;
Πως γίνεται να διαβεβαιώνουν για κάτι τέτοιο ,όταν και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΠΑΕ είναι στην ουσία ανενεργοί και δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο έργο; (και ο Βγενόπουλος για ΟΑΚΑ μιλούσε ,όχι για Βοτανικό)

Πως γίνεται η ακέφαλη ΠΑΕ να διαβεβαιώνει πως το αθλητικό κέντρο θα γίνει;
Απο που θα βρισκόντουσαν τα λεφτά; Ποιος θα τα έβαζε ,όταν δεν έχουμε να κάνουμε μια μεταγραφή και δεν μπορεί ο μεγαλομέτοχος να βρει αγοραστή για τις μετοχές του;;

Οι ερωτήσεις προφανώς είναι ρητορικές ,αφού οι απαντήσεις που υπάρχουν είναι δεδομένες και χωρίζονται σε 2 σκέλη:

1. Ή ο μεγαλομέτοχος έχει βρει αγοραστή απο τις 8/12 και έχει διαβεβαιώσει πως -ο αγοραστής- θα χτίσει το αθλητικό κέντρο στον Βοτανικό με τους υπάρχοντες όρους .

2. Ή ο μεγαλομέτοχος πολύ απλά δεν θα πουλήσει τις μετοχές του και παραμένει stand by για να χτίσει το αθλητικό κέντρο.

Άλλες πιθανές απαντήσεις ,για μια τέτοια κίνηση (επιβεβαίωση του έργου απο μια χρεοκοπημένη ΠΑΕ ,όπως διαφημίζει ο μεγαλομέτοχος) δεν μπορώ να βρω ..εκτός κι αν εσείς που το διαβάζετε ,είστε πιο έξυπνοι και με κάνετε πιο σοφό!

Σχόλια