Tα στημένα του Κόκκαλη δεν πάγωσαν κάτι μέσα σου; Ή μήπως δεν ήταν στημένα;

Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι "κατάφεραν" να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ' την αγάπη μου γι αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στο μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα. 



Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως ο Ελευθερόπουλος δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα αντιπαθής .
Αλλά το σημερινό λιβάνισμα που του ρίχνουν τα ΜΜΕ για την απόσυρση του απο την ενεργό δράση και οι αναφορές τους ,για την ατάκα που πέταξε ο Ελευθερόπουλος στην ανακοίνωση του σχετικά με τα στημένα ,είναι το κάτι άλλο. Ή μάλλον είναι ο ορισμός γελοιότητας.

Γιατί ,θα μπορούσαμε να δεχτούμε την παραπάνω ατάκα του Ελευθερόπουλου ,αν ήταν ένας παίκτης ο οποίος δεν είχε ζήσει στο πετσί του τα στημένα. Αλλά εδώ μιλάμε για έναν παίκτη που όχι μόνο έζησε τα στημένα αλλά επωφελήθηκε κιόλας ζώντας τις μεγαλύτερες στιγμές του Κόκκαλη στο παρασκήνιο.

Όταν είχαν βγει οι κασέτες στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου ,ο Ελευθερόπουλος δεν έπαιζε στον γαύρο;
Στο ντέρμπι της πουστιάς στην Ριζούπολη ,δεν είχε δώσει το παρόν;

Αν είχε τα @@ ,να έβγαζε ανακοίνωση τότε και να ..πάγωνε κάτι μέσα του. Αλλά μάλλον τότε τα φράγκα και η δόξα ..ζέσταιναν κάτι μέσα του!

Σχόλια

  1. file pistepse me,o Eleutheropoulos to kalokairi den ithele AUTOS na paei sto gauro!to logo den to kserw,sigoura kserw oti den htan to oikonomiko! sigoura stin epi kokkali parousia tou duskolo na bgei kai na pei kati san kai auto,allwste htan enas gaulwnenos neos 25-26 xronwn!!twra sundiazw pantws giati den dialekse na paei sto Gauro,episis kserw oti tha tan i teleftaia tou xronia!

    p.s perisotera an thes p.m!an kai den xreiazete na kanume tis katines,sxedon ton kserw ton tupo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου