Tα 5 ...must παράπονα του Κυρ Σάββα για το χθεσινό ματς!




1) Όταν ο Πιπίνης γύρισε την μπάλα πίσω, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι στην περιοχή του θα βρισκόταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του. Οπότε, κακώς ο Σιδηρόπουλος έδωσε έμμεσο φάουλ όταν μπλόκαρε την μπάλα ο τερματζής του Αστέρα, στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Πίσω τη γύρισε την μπάλα ο άνθρωπας, όχι στον τερματζή που πήγε και θρονιάστηκε στην περιοχή...

2) Ο μπάρμπα-Σάββας μπορεί να καταγγείλει τον Παναθηναϊκό στην επιθεώρηση εργασίας για επαγγελματική εκμετάλλευση ανηλίκου, επειδή ο Καπίνο δεν έχει κλείσει τα 18.

3) Ο Καπίνο, με τη σειρά του, φαίνεται πως δεν έχει πάρει σωστές βάσεις από την οικογένειά του, επειδή αρνήθηκε το γκολ δύο φορές σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο όπως ο Σολάκης. Ασέβεια που πρέπει να τιμωρηθεί!

4) Ο μπάρμπα-Σάββας οφείλει να καταγγείλει τον Αστέρα ως «παράρτημα του Παναθηναϊκού», καθότι φέτος ο -πρώην;- «Μποροθρύλος» έχει εξελιχθεί σε «Μποροζέλας», κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και χάνοντας από τον Παναθηναϊκό.

5) Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ολυμπιακό, επειδή δεν έδωσε πέναλτι στον Λέτο ώστε να έχει λόγο να μιλάει για βουτιές ο μπάρμπα-Σάββας. Μπορεί αυτή τη φορά ο Λέτο να μην έπεσε στην περιοχή, ωστόσο ο Σιδηρόπουλος όφειλε ...να το δώσει!

Σχόλια