ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ένα ...απέραντο Reality!


Mετά το ξεκατίνιασμα των τελευταίων χρόνων ανάμεσα σε Τζίγγερ και Βγενόπουλο (σαν guest star πολλές φορές και τον Πατέρα αλλά και τους υπόλοιπους μετόχους) ,πλέον η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανοίξει τα σύνορα της και η χάρη της έχει φτάσει μέχρι την Σαουδική Αραβία.

Διεθνές ξεκατίνιασμα πλέον στον Παναθηναϊκό ,με τελευταία συμμετοχή ,αυτή του γραμματέα (ή σοφέρ ,μπορεί και μάγειρα) του Αλ Σαούντ. Αυτό σημαίνει πως σιγά-σιγά πρέπει ο κόσμος του Παναθηναϊκού να χωριστεί σε νέα στρατόπεδα ή απλά οι ..αναποφάσιστοι της κόντρας Τζίγγερ-Βγενόπουλου ,να έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια διαφορετική επιλογή! Το θέμα είναι αν το φαινόμενο Τσάκα ,θα το εντάξουμε σε κάποιο απο τα υπάρχουσα στρατόπεδα ή θα έχει ένα αυτόνομο δικό του ..

ΥΣ: Ο Παναθηναϊκός έχει καταντήσει ένα reality ,για το οποίο ΔΕΝ ευθύνεται η πολυμετοχικότητα. Reality ήταν και παλιά ,απλά λειτουργούσε με ..members card η παρακολούθηση του. Το θέμα ,είναι ποιος προκαλεί συνέχεια αυτό το reality..

ΥΣ2: Την καλύτερη δουλειά την κάνανε αυτοί οι Αμερικάνοι ,που αποχώρησαν αφού πρώτα είπαν πως στην ΠΑΕ γίνονται περίεργα πράγματα και ο καθένας διαδίδει ότι τον συμφέρει. Αλλά βέβαια κάνεις δεν έδωσε βάση στα λεγόμενα τους ..

Σχόλια