Παναθηναϊκό Σάββατο!


Στις 4 έχουμε τον γαύρο στο Μετς κι ας ελπίσουμε οι παίκτες μας να μπουν και να τιμήσουν την φανέλα και όχι να χάσουν πριν καν ξεκινήσει το ματς.

Στις 7μιση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ ..

ΥΣ: Στις 4 παίζει και το γυναικείο μπάσκετ με τον Πάοκ ,αλλά είναι κεκλεισμένων. Ο ξυλοδαρμός βλέπεται του τυπά απο το Φως ,ήταν πιο σημαντικός απο το να ναι κατάμεστος ο Τάφος ..τέλος πάντων.

Σχόλια

  1. Σίγουρα το γεγονός είναι καταδικαστέο, απλώς είναι οξύμωρο να τιμωρείται η ομάδα για ένα συμβάν που έγινε πολύ μετά την λήξη του παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χειρότερο με την τιμωρία που αναφέρεις για το γυναικείο μπάσκετ είναι ότι το σκηνικό επειδή είχα παρεβρεθεί στον συγκεκριμένο αγώνα έγινε έξω απο το γήπεδο μίση ώρα περίπου μετά την λήξη του παιχνιδιού. Μέσα αν και χάσαμε δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα, ίσα-ίσα που χειροκροτήσαμε την ομάδα και με τις αντιπάλους δεν έγινε απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://en.wikipedia.org/wiki/Princess_Nora_bint_Abdul_Rahman_University Παιδιά δείτε κάτι ενδιαφέρον για την υποτιθέμενη πριγκήπισα!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό μλόγκ!Πιστεύω ότι η λέξη υποτιθέμενη που ανέφερα,σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την Πριγκίπησα,καθώς δεν ξέρουμε άν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παναθηναϊκού,ή ακόμα καλύτερα,αν η ίδια ξέρει την ύπαρξη του Παναθηναϊκού σαν ομάδα.Το λινκ που παρέθεσα,αποδεικνύει μόνο την ύπαρξη του προσώπου της εν λόγω πριγκήπισας,αλλά και το κοινωνικό έργο στην χώρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου