Νικολακόπουλε βγάλτα όλα στην φόρα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ BLOGS



Ο Κώστας Νικολακόπουλος, έστω και άθελά του γράφει για τα κοινά στοιχεία ΟΣΦΠ και Μαρσέιγ. Από εμάς ένα σχόλιο, πριν διαβάσετε τις αποκαλύψεις: Τελικά, ο ένας πλήρωσε για τις ΚΛΕΨΙΕΣ, ενώ ο άλλος... αθώος.

Διαβάστε: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτή η ομάδα έκλεψε από τον Ολυμπιακό την
πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Μαρσέιγ.

Τι είναι η Ολιμπίκ Μαρσέϊγ, που κι αυτή είναι ομάδα λιμανιού; Η ομάδα που το 1994, ένα χρόνο αφότου πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ, υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία και λόγω οικονομικών ατασθαλιών και λόγω συμμετοχής σε σκάνδαλο στημένου αγώνα του πρώην προέδρου της Μπερνάρ Ταπί.

Παράλληλα, της αφαιρέθηκε ο τίτλος της πρωταθλήτριας Γαλλίας 1992-93 και το δικαίωμα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 1993-94, το Ευρωπαϊκό Σούπερ καπ του 1993 και το Διηπειρωτικό κύπελλο του 1993.

Τη Μαρσέιγ είχε ξεσκεπάσει η Βαλενσιέν, της οποίας τρεις παίκτες είχαν πλησιαστεί από παίκτη της Μαρσέιγ, τον Εϊντελί, για να βοηθήσουν να κερδίσει η Μαρσέιγ το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και να προσέξουν ώστε να μην τραυματιστεί κανείς παίκτης της Μαρσέιγ ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από αυτή την ομάδα, που χθες έχανε 0-2 στο Ντόρτμουντ στο 36 και 1-2 στο 85. Αυτή η ομάδα έκανε τη… μεγάλη ανατροπή επί των πρωταθλητών Γερμανίας, που τόσο κομπλεξικά πρέπει να αισθάνονται έναντι των πρωταθλητών Ελλάδας".


Σχόλια

  1. ενω ο "πρω(κ)ταθλητης" ελλαδας ειναι αψεγαδιαστος.....προτυπο ομαδας...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η αρσεναλ που ήλθε με 5 βασικούς και τα δεύτερα κτύπησε τον αγώνα στα ίσα ε νικολακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου