Προγραμματισμός πάνω απο όλα! Πιάνουν δουλειά μια εβδομάδα πριν ..

SportDog.gr


Ο μπέμπης έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα του πρωταθλήματος (πρωτάθλημα =) champions league =) 10 έως 20 εκατομμύρια ευρώ =) μεταγραφικό budget =) μεταγραφές =) χαρούμενος κόσμος) και φαίνεται πως έχει σκοπό να μην αφήσει μέρα να πάει χαμένη.

Πριν καν τελειώσουμε το ματς με τον Άρη ,έβγαλε στην φόρα τους γνωστούς ...κύκλος του να πιάσουν δουλειά και να εκφράσουν τα παράπονα τους για την αποβολή του Ριέρα ,του Πανιώνιου που παίζει την επόμενη αγωνιστική με εμάς.

Ο άνθρωπος έχει σκοπό να κάνει τον Κόκκαλη ,να μοιάζει γατάκι μπροστά του και αποτελεί την υπερασπιστική γραμμή και τρίτων ομάδων (κατά προτίμηση παραρτημάτων του) .Απίστευτο κι όμως ολυμπιακό!

Δεν ξέρουμε -ή μάλλον δεν θέλουμε να ξέρουμε - τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί αυτός ο άνθρωπος ,αλλά όπως και να το κάνουμε έχει πλάκα.

ΥΣ: Υπάρχει κάποιος νόμος στο αθλητικό δίκαιο ή στο καταστικό της superklikas και της ΕΠΟ που δικαιολογεί τον μη ορισμό του Κάκου σε ματς του γαύρου; Δηλαδή ,όποιος γουστάρει κάνει λίστα με ανεπιθύμητους διαιτητές και οι αρμόδιες αρχές κάνουν κάτι τέτοιο δεκτό; Ωραία μόντα ..όχι τίποτα άλλο ,αλλά μιας και είναι και δικός μας ο Κάκος ,να του κάνει κάνα χειρουργείο ..να δούμε και πως είναι να γίνεται κάτι τέτοιο στον γαύρο..

Σχόλια

  1. Ο εχθρός είναι εντός.
    Ο Μαρινάκης είναι απλά ο "αιώνιος" και κάνει αυτό που του επιτρέπουν να κάνει, εκείνοι που θα έπρεπε να τον εμποδίζουν, αφού η ισχύς τους είναι υπερδιπλάσια οικονομικά, πολιτικά και ποδοσφαιρικά.
    Όσο ασχολείστε με τον ΜΑρινάκη, απλά γίνεστε πιόνια στο παιχνίδι που έχει στηθεί, γιατί αυτό που ζητά ο εμπνευστής του παιχνιδιού αυτού (χρόνια τώρα) είναι να αναπαράγεται το μοντέλο "ο κακός κι ο καλός", "ο αδικημένος και ο ευνοημένος", "ο αδικαίωτος και ο προκλητικός".
    Αδέλφια το παιχνίδι είναι από αλλού στημένο κι όχι απ το λιμάνι.
    Στο λιμάνι απλά κάνουν την σκατοδουλειά με το αζημίωτο (πρωταθλήματα κτλ) για να εμφανίζονται κάποιοι... άλλοι ως τα "καθαρά χέρια" και να μπορούν ανενόχλητοι να μοιράζουν δουλειές και πολιτικό χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου