Δώστε στον απλήρωτο ,τον Ψάρρα την ψυχάρα ,τον πούλο!


Αφού το επιδίωξε ,δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε αυτήν την ..ψυχάρα που τόσα χρόνια έκανε συνδικαλισμό μέσα στην ομάδα και δημιουργούσε προβλήματα. 

Φάνηκε τελικά ,πόσο πολύ τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας και πόσο πολύ νοιάζεται για το μέλλον της ,αφού θέλει να αφήσει την ομάδα πριν το ντέρμπι με τον γαύρο και αφού έκανε επιτέλους την πρώτη της νίκη ,με έναν πασσαδόρο (και αυτόν εντελώς άπειρο για την Α1) για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Μιλάμε για το ίδιο άτομο που επειδή τόσα χρόνια δεν είχε
καμία σοβαρή πρόταση στα χέρια του και απολάμβανε τον πρωταθλητισμό που έκανε ο Παναθηναϊκός ,μιας και δεν βρέθηκε ποτέ ένας άνθρωπος να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Τόσο σημαντικός ήταν τελικά στην ομάδα; Και αν ναι ,γιατί ποτέ δεν το καταλάβαμε;

Τώρα να περάσουμε στα περί χρημάτων και οφειλών. Ακριβώς δεν τα ξέρω ,αλλά προφανώς και οφείλονται χρήματα στον Ψάρρα. Όπως λέγεται δεν είχε πληρωθεί τα τελευταία 2 χρόνια (που μου φαίνεται χοντρό ,αλλά τέλος πάντων..) και είχε πει πως θα χαρίσει το 50% των οφειλών του ,αρκεί να του πληρωνόντουσαν τα υπόλοιπα. Στο θέμα των χρημάτων προφανώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ,μιας και όλοι οι αθλητές που αγωνίζονται πρέπει να πληρώνονται αφού απο αυτό ζουν. Αν και ο Ψάρρας ,δεν ζει μόνο σαν παίκτης του βόλλευ ,αλλά ούτε αυτό αποτελεί δικαιολογία για τις οφειλές. Και αν υποθέσουμε πως ο Ψάρρας ,ένας λόγος που φεύγει (που δεν είναι τα χρήματα ,αλλά τέλος πάντων..) είναι το οικονομικό μέρος ,τότε με τι ψυχή πάει θέλει να πάει στον Ηρακλή; Δεν έμαθε πως τα χρέη του είναι μεγάλα και πως ούτε αυτός πλέον δεν πληρώνει;

Τέλος πάντων ..
Όπως και να χει ,αυτός ο άνθρωπος που έπρεπε να έχει φύγει χθες απο την ομάδα ,πρέπει να σηκωθεί και να το κάνει τώρα. Η διοίκηση να μην προβάλλει καμία αντίσταση κι ας μπει σε περιπέτειες η ομάδα.

ΥΣ: Πολύς κόσμος τα λέει και τα ξέρει χρόνια για το τι εστί Σάκης Ψάρρας .Παρόλα αυτά ,για λόγους που δεν γνωρίζουμε ,δεν τον έδιωξε ποτέ κανείς απο την ομάδα. Το πόσο καλό έκανε στην ομάδα ,μπορούν να σας το θυμίσουν και οι δηλώσεις του Γιορντάνοφ -που μετά ανακατασκευάστηκαν και απο τον ίδιο τον Γιορντάνοφ,που τις χαρακτήρισε ως ανυπόστατες ,αλλά ποτέ δεν μας έπεισε αφού σίγουρα θα έπεσε απο τον συνδικαλιστή ..χέρι- που μιλούσε για παίκτες που κάνανε κουμάντο στην ομάδα.

ΥΣ2: Ο Ηρακλής μάλλον πρέπει να πάρει το βραβείο του fair play .Αν και απότι λέγεται περισσότερο προσέγγισε ο Ψάρρας ,παρά ο ίδιος ο Ηρακλής ..

ΥΣ3: Στην ΠΡΑΣΙΝΗ και στον Πρασινοφρουρό ,γράφτηκε πως ο συνδικαλιστής μας ,προσπάθησε να την κάνει για τον γαύρο (όπου αγωνιζόταν πριν το 2000 για όσους το έχουν ξεχάσει) ,αλλά τελικά δεν του έκατσε.

ΥΣ4: Αμφιβάλλει κανείς ακόμη ,για το πόσο ψυχάρα είναι ο Ψάρρας;

Σχόλια