Κίνδυνος... κατάρρευσης


Φώτης Καρακούσης



Παρά την προσπάθεια που γίνεται, αν δεν υπάρξει άμεσα βοήθεια ο κίνδυνος κατάρρευσης του Ερασιτέχνη είναι εξαιρετικά πιθανός.



Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση που υπάρχει στην... μάνα του λόχου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία προσπαθεί όσο μπορεί για να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και πολλά από τα μέλη του Δ.Σ δεν σταματούν να δουλεύουν προκειμένου να βρίσκουν λύσεις. Ωστόσο παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει, τα προβλήματα όχι μόνο συνεχίζουν να υφίστανται, αλλά είναι τέτοια που κάνουν ορατό ακόμα και τον κίνδυνο κατάρρευσης.


Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα
παλιά χρέη. Φέτος παρά την οικονομική κρίση, οι αθλητές στα περισσότερα τμήματα λαμβάνουν κανονικά τα χρήματά τους, κάτι που έχει να εμφανιστεί εδώ και χρόνια. Όμως δεν υπάρχει μέρα που να μην πηγαίνουν στα γραφεία προσφυγές και αιτήματα διευθέτησης παλαιών χρεών, ένα βάρος που μοιάζει να είναι αδύνατο να σηκωθεί. Οι προσπάθειες από όλους προκειμένου να βρεθούν χρήματα συνεχίζονται, αλλά στις περισσότερες προσπάθειες οι πόρτες είναι κλειστές.


Εντάξει καλή η ΠΑΕ και είναι λογικό η μεγάλη πλειονότητα να ασχολείται με τα επίσης σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν, από την στιγμή που ο πρίγκιπας δείχνει να μοιάζει περισσότερο σε... βάτραχο, όμως αν αυτοί που βρίσκονται στην ΠΑΕ και έχουν τα χρήματα, δεν αποφασίσουν να βοηθήσουν και λίγο την... μάνα του λόχου, τότε χωρίς υπερβολή κινδυνεύουν τα πάντα με κατάρρευση και η χρονιά δεν θα βγει με τίποτα.

http://www.leoforos.gr/article/33877/kindunos-katarreuses

Σχόλια