Απο το 2001 έχουμε να παίξουμε με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο!


Απο την σαιζόν 2000-2001 έχουμε να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Πανιώνιο ,με την τότε κόντρα μας ,να βγαίνουμε νικητές.

Η κλήρωση μας είχε βρει ζευγάρι με την ομάδα της Ν.Σμύρνης για την φάση των 16 ,σε διπλά ματς με το πρώτο να διεξάγεται στην Ν.Σμύρνη. Το πρώτο μέρος των 16 λοιπόν μας βρήκε να χάνουμε απο τον Πανιώνιο με 1-0 με γκολ του Γιοβάνοβιτς και να μας βάζει σε θέση να διεκδικήσουμε πλέον την πρόκριση στην Λεωφόρο.

Μια ρεβάνς που ..
αποδείχθηκε σε επιθετικό κρεσέντο του Λυμπερόπουλου ,μιας και μπορεί να μην σημείωσε γκολ αλλά είχε συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα τέρματα ,αφού μοίραζε απλόχερα ασίστ. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι: Βαζέχα (3) ,Μπασινάς (2) ,Νασιόπουλος και Κουτσουρές. Ενώ για τον Πανιώνιο οι Ιωάννου και Πρεζέ.

Όπως είναι λογικό η νίκη αυτή που συνδιάστηκε και με την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ,προκάλεσε αίσθηση ,μιας και ο Πανιώνιος δεν ήταν για ..7 γκολ σε καμία περίπτωση.

Το αξιοσημείωτο της ρεβάνς είναι πως το ματς άργησε να ξεκινήσει γύρω στο 40λεπτο μιας και οι 2 πυλώνες του ηλεκτροφωτισμού βγήκανε off .

Τότε είχαμε στον πάγκο μας τον Άγγελο Αναστασιάδη και οι αγώνες με τον Πανιώνιο είχαν διεξαχθεί στις 17/1/2001 και 31/1/2001 .Λίγο καιρό δηλαδή ,πριν ξεκινήσει η αγωνιστική πτώση της ομάδας.

Όσο για την πρόκριση που πήραμε; Καλύτερα να μην την παίρναμε ,μιας και στην φάση των 8 αντιμετωπίσαμε τον γαύρο και εκεί γράφτηκε μια απο τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας (το 1-4 στην Λεωφόρο).


Σχόλια