X ...και πάλι καλά να λέμε!


Ένας κακός Παναθηναϊκός πήρε το Χ και συνεχίζει με πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα ,αφού έχει καθαρίσει σχεδόν όλες τις δύσκολες έδρες.

Αλλά η απόδοση της ομάδας μας ,δεν ήταν καθόλου καλή παρόλο που προηγηθήκαμε ,είχαμε δοκάρι και 2-3 καλές ευκαιρίες. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας ,την πουλάγαμε εύκολα με αποτέλεσμα ο γαύρος να γίνεται αποτελεσματικός στο ψηλό του pressing και να μας παίζει στο μισό γήπεδο. Χαρακτηριστικό του αγώνα ,πρέπει να είναι και η διαφορά στις τελικές που είχαμε εμείς και ο γαύρος.

Εμένα προσωπικά ,δεν μου άρεσε η ομάδα παρόλο που πήρε το Χ. Δεν έπαιξε αυτό που μας είχε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια και με αρκετούς παίκτες μας να μην είναι καθόλου καλοί ,όπως ο Κλέιτον ,ο Κουίνσι και ο Λέτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Καλύτεροι παίκτες μας οι Ζέκα ,Μαρίνος και Μπουμσόνγκ.

Ο γαύρος ήταν καλύτερος ,έπαιζε με περισσότερο τσαμπουκά και αυτό με ξένισε ,καθώς περίμενα -πολύ- περισσότερα απο την ομάδα.

Προτιμώ προφανώς ο Παναθηναϊκός να παίζει για την νίκη και όχι να προσπαθεί να την ..."κλέψει".

Όπως και να χει το Χ είναι μια πραγματικότητα .Φαντάζομαι ο Φερέιρα θα προβληματίστηκε πολύ περισσότερα απο μένα σήμερα και θα διαχειριστεί όπως πρέπει τα επόμενα ματς..

Σχόλια

  1. Δεν έχεις άδικο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα με τα προβλήματα που είχε όλη αυτήν την περίοδο έχει καταφέρει να βγάλει Τούμπα, Καραισκάκη, Περιστέρι και Ξάνθη, και βρίσκεται μπροστά με δύο βαθμούς. Όταν όλοι οι "αντικειμενικοί" είχαν προεξοφλήσει ότι είναι σίγουρος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και ότι απο τον Νοέμβριο θα είχε τελείωσει η υπόθεση τίτλος, καταλαβαίνεις τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η ομάδα.
    Οι αδυναμίες σαφώς και υπάρχουν και νομίζω ότι εάν τελειώσει και αυτή η ιστορία με τον πρίγκιπα θετικά τον Ιανουάριο η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική, αρκεί να δώσουν το ελέυθερο στον Φερέιρα να κάνει αυτός τις κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου