Oύτε αυτό το derby πήραμε ..


Με το τμήμα του πόλο ,δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ..ή γεμίσαμε απότομα φιλοδοξίες και οι απαιτήσεις που δημιουργήσαμε είναι ουτοπικές ή η ομάδα για κάποιο λόγο δεν αποδίδει αυτό που μπορεί ακόμη.

Δεν εξηγείται αλλιώς ,αφού όσα δυνατά ματς έχουμε παίξει τα έχουμε χάσει .Και επειδή πόλο δεν γνωρίζουμε ,ώστε να ξέρουμε αν η διαιτησία μας σφυρίζει κατά ή όχι ,μπορούμε και κρίνουμε μόνο εκ των αποτελεσμάτων τα οποία είναι άκρως αρνητικά.

Κρίμα ,γιατί ο κόσμος έχει αγκαλιάσει για τα καλά το συγκεκριμένο τμήμα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία με την παρουσία του. Δεν είναι και λίγο πράγμα 2 χιλιάρικα λαός καθημερινή βράδυ ,δεν συμφωνείτε;

ΥΣ: Όσο για τα επεισόδια τα έχουμε ξαναγράψει ..ούτε πράξη μαγκιάς είναι ,ούτε εκφοβισμός ..πράξη καταδίκης προς την ομάδα και μόνο είναι ,αφού αν για ένα μπουκάλι τις προάλλες φάγαμε μια αγωνιστική ,τώρα τις 3 μίνιμουμ τις έχουμε στο τσεπάκι.

Να είχαν και τουλάχιστον δίκιο αυτοί που τα πετούσαν ..ζήτημα αν καταλαβαίνουν τα μισά απο τους κανονισμούς αυτού του αθλήματος.

Σχόλια