H κόκκινη προπαγάνδα και το πράσινο σαββατοκύριακο



Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες και αναγνώστριες! Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έδωσε πολλές απαντήσεις την εβδομάδα που πέρασε στα κόκκινα παπαγαλάκια κάνοντας τους να παραμιλάν, η πρώτη φάπα ήρθε στο ποδόσφαιρο το Σάββατο και ακολούθησε η χθεσινή φάπα στο μπάσκετ( Κυριακή).


Δεν έχουνε ιδέα από ποδόσφαιρο

Τα άρθρα τους τα όποια διαβάζω προσωπικά για το θέμα του ποδοσφαίρου είναι πραγματικά για να
σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Χθες διάβαζα για το απίστευτο φάρδος που υποτίθεται ότι είχε ο Παναθηναϊκός για το τελικό 1-1 και σήμερα υποτίθεται ότι ο Μάντζιος βγήκε επίτηδες χθες με αποβολή στον αγώνα του Όφη γιατί ο Παναθηναϊκός έδωσε εντολή. Πώς γίνεται μια ομάδα ΧΩΡΙΣ διοίκηση εδώ και ένα χρόνο περίπου να κάνει κουμάντο στην διαιτησία ενώ δεν μπορεί να αγοράσει έναν παίκτη που κάνει έστω ένα εκατομμύριο δεν το έχω καταλάβει προσωπικά πότε και πιστεύω ούτε και εσείς, φυσικά κάθε φορά εκεί που λές ότι τα έχεις ακούσει όλα όπως για τα παράπονα τους με την Εθνική λένε και μια καινούργια βλακεία. Αλλά ας αναλύσουμε αυτά που λέγονται και ακούγονται από χθες.


1) «Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίκτες» σημαντική ανακάλυψη στης 20 και 21 Νοεμβρίου του 2011. Αν κοιτάξει κάποιος τα στατιστικά στην Σουπερλίγκα θα δει ότι ο Παναθηναϊκός υπερτερεί σε όλα. Άμυνα-επίθεση-κέντρο-πρώτο σκόρερ! Όποτε για ποιούς καλύτερους παίκτες μιλάμε;


2) <<Ο Ολυμπιακός παραμένει μεγάλο φαβορί για τον τίτλο>> Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αν ο Ολυμπιακός ήτανε μεγάλο φαβορί θα ήταν τώρα μπροστά στην βαθμολογία και δεν θα νίκαγε με διαφορά ενός τέρματος στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά με μεγαλύτερη διαφορά. Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι ότι από εκεί που θεωρούταν αουτσάιντερ ακόμα και απο εμάς τους ίδιους  τώρα είναι μέσα στα φαβορί γιατί πολύ απλά έχει περάσει από όλες τις δύσκολες έδρες και στο Καραΐσκάκη στην φετινή του χειρότερη εμφάνιση ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ.


3)<< Οι τελικές του Ολυμπιακού ήταν 22 έναντι 6 του Παναθηναϊκού >> Αυτό είναι αλήθεια αλλά ούτε κατά διάνοια δεν ήτανε και τόσες οι ευκαιρίες!! Ευκαιρίες- ευκαιρίες ήτανε το δοκάρι του Λέτο, το δοκάρι του Φουστέρ, η διπλή ευκαιρία του Τζιμπούρ και του Μιραλάς που έδιωξε ο Καπίνο, το τετ α τετ του Κούνσι και το τετ α τετ του Μιραλάς! Το σουτ του Μακούν απο 40 μετρά που βγήκε έξω από το γήπεδο Καραΐσκάκη και χτύπησε στο καπό του αυτοκίνητου της ξανθιάς οδηγού που μίλαγε στο κινητό εκείνη την ώρα και έχασε μετά το χτύπημα της μπάλας τον έλεχγο του αυτοκίνητου και κόντεψε να προκαλέσει τροχαίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


4) << Ο Ολυμπιακός είχε συντριπτική κατοχή μπάλας>> Το 57-43 δείχνει πράγματι ποίος είχε την κατοχή μπάλας όμως δείχνει ότι δεν πρόκειται για πολιορκία όπως λένε οι λιμανίσιοι! Για να δείτε τι σημαίνει συντριπτική κατοχή μπάλας δείτε τον αγώνα Αγγλία- Ισπανία της προηγούμενης εβδομάδας η το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (75-25)


5) << Τύχη του Παναθηναικού και ατυχία του Ολυμπιακού>> Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, η μόνη ατυχία του Ολυμπιακού ήτανε η έλλειψη του Ιμπαγάσα γιατί δεν είχε κάποιον να οργανώνει το παιχνίδι του σωστά και να εκτελεί τα στημένα καλά. Επίσης ο Ολυμπιακός είχε ψηλότερη ομάδα και εντύπωση κάνει που ούτε από μια στημένη φάση δεν έκανε σοβαρή ευκαιρία! Επίσης ο Ολυμπιακός έχει χαμηλό μέσο όρο τελικών προσπαθειών και γκολ σε όλη την σεζόν μέχρι τώρα ενώ ο Παναθηναϊκός υψηλό .


Ελπίζω να σας άνοιξα τα μάτια.


Στο μπάσκετ δεν κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο γιατί πολύ απλά ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και αφήστε τους να κλαίνε. Η ομάδα του Ζοτς δεν φόρτσαρε γιατί έχει και Ευρωλίγκα! Αυτά!


ΥΓ:  Έχουνε ζαλιστεί από τις σφαλιάρες και δεν ξέρουνε τι λένε!


Σχόλια