Κάποια θέματα κάνουν Τζιιζ και κανείς δεν τα ακουμπάει ..


Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Σάκη Θεοδοσιάδη στην Λεοφόρο απο αγνώστους ,μάλλον πρέπει να επαναλάβουμε μια χιλιοειπωμένη ατάκα:

Αυτοί που κάνανε την συγκεκριμένη ενέργεια ,προφανώς και δεν είναι άγνωστοι ,όπως προφανώς και κανένας δεν θα μπει στην διαδικασία να τους ...δώσει. Ακόμη και οι ίδιοι δημοσιογράφοι που δημοσιοποίησαν το σχετικό θέμα ,γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αλλά κανένας δεν θα μπει στην διαδικασία να γίνει πιο ...συγκεκριμένος ,γιατί κανένας δεν θέλει να βάλει μπελάδες στην ζωή του.

Τα τελευταία χρόνια κάποια πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και το να πάει κάποιος να παρακολουθήσει ένα οποιοδήποτε ματς ,οποιουδήποτε τμήματος εγκυμονεί κινδύνους .Και αυτό μόνο φυσιολογικό δεν είναι ...αλλά ποιος νοιάζεται; Μέχρι να έχουμε μαζεμένους νεκρούς σε έναν χώρο ..μόνο τότε κάποιων τα μυαλά μπορεί να ταρακουνηθούν.

ΥΣ: Το τι έγραψε αυτός που ξυλοκοπήθηκε ή τι είπε ,σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να τον σαπίσουν στο ξύλο ..αλλά τι λέμε τώρα κι εμείς ..

Σχόλια