Και ξαφνικά ξανα-ξεμείναμε απο επιθετικούς


Σαν παρένθεση στο εύφορο κλίμα που επικρατεί -επιτέλους- στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά απο καιρό ,ήρθαν τα 2 άσχημα νέα για τους 2 απο τους 3 επιθετικούς μας σχετικά με τους τραυματισμούς τους.

Τον Τοτσέ προλάβαμε και τον είδαμε στα πρώτα Αυγουστιάτικα ματς για να καταλάβουμε ότι είναι πιο αργός και απο το replay (ασχέτως αν έβαζε τα γκόλ σε τετ α τετ) και πως αυτό δεν κάνει κινητική και την υπόλοιπη ομάδα και απο το ματς με τα Γιάννενα τον έχουμε χάσει. Προχθές ερχόταν απο τραυματισμό ,έπαιξε για λίγο ως αλλαγή στην Τούμπα και την επομένη έπαθε θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για ένα μήνα.

Όσον αφορά τον Ρούντολφ ,
ακούγαμε ,βλέπαμε τα γκολ του με την Εθνική του ,αλλά στην ομάδα δεν προλάβαμε να δούμε και τίποτα. Απο τραυματισμό σε τραυματισμό κι αυτός ,με αποτέλεσμα το χειρουργείο να μοιάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στους κοιλιακούς του.

Το αποτέλεσμα είναι πως η ομάδα θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα χωρίς επιθετικούς και με μόνη επιλογή αυτή του Πετρόπουλου. Και όσο θετικές είναι οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα και οι δημοσιογράφοι μας αναλύουν πόσες παραπάνω δυνατότητες μας δίνει το σχήμα χωρίς φορ (αν δεν νικούσαμε ,θα το παρουσίαζαν ως αιτία κακών αποτελεσμάτων) ,άλλο τόσο αρνητική είναι η εικόνα του πάγκου της ομάδας. Γιατί αν κάποιος απο το βασικό σχήμα τραυματιστεί ,τι επιλογές θα έχει ο Φερέιρα απο τον πάγκο του; Καλύτερα μην μπούμε σε αυτήν την διαδικασία ,γιατί θα καταλάβουμε πόση γύμνια υπάρχει στο ρόστερ ..

Τέλος ,σαν ένα προσωπικό σχόλιο για τους τραυματισμούς να πω ,πως η περίπτωση του Τοτσέ με τις θλάσεις δεν είναι απαραίτητα θέμα ατυχίας και κακοδαιμονίας όπως το παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι ,αλλά αποτέλεσμα της φυσικής κατάστασης του παίκτη και στον βαθμό στον οποίο είναι γυμνασμένος και προετοιμασμένος για κάποιο επίπεδο αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και στην περίπτωση του Ρούντολφ ,δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε έτσι ξαφνικά το θέμα με τους κοιλιακούς .Οκ ,μπορεί να εμφανιστεί απότομα (που δε γίνεται άλλα τέλος πάντων) ,εξετάσεις δεν του κάνουν; Όταν τον πήραμε δηλαδή δεν έπαιζε θέμα και εμφανίστηκε μετά απο 2-3 εβδομάδες; Δε γίνεται αυτό..

Σχόλια