Ολυμπιακός: Μόνιμα αδικημένος ,μόνιμα στοχοποιημένος ,αλλά μόνιμα ...πρωταθλητής! Κι όμως γίνεται ..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ BLOGS


Ότι η εφημερίδα Γαύρος αποτελεί Νο1 μέσο ενημέρωσης για τους ολυμπιακούς και συμπληρώνει την τριάδα με τις περισσότερες πωλήσεις (αν δεν είναι πρώτη σε κυκλοφορία μερικές μέρες) ,σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Είναι κάτι αντίστοιχο με την κυκλοφορία των "Παναθηναϊκών" εφημερίδων που ακουμπάνε σταθερά τον πάτο. Οι γαύροι γουστάρουν τον Γαύρο και τον αγοράζουν γιατί διαβάζουν αυτά που θέλουν.

Τι γράφει ο Γαύρος; Ή μάλλον ,τι ...παρουσιάζει ο Γαύρος; Στα καλά ,τα πάντα ερυθρόλευκα και δίκαια ,στα άσχημα πάντα υπόγεια κυκλώματα και αδικίες κατά της ομάδας τους. Αυτό κάνουν συνέχεια ,τα ίδια γράφουν κάθε μέρα ,απλώς αλλάζουν τα ονόματα και οι περιστάσεις.

Και προφανώς ,το ίδιο γίνεται απο όλα τα οπαδικά ΜΜΕ κάθε απόχρωσης .Μόνο που ...τα αποτελέσματα δεν πρέπει να επιτρέπουν στα ερυθρόλευκα ΜΜΕ να διαμαρτύρονται για διαιτησίες και κάθε εβδομάδα να ανακαλύπτουν πολέμιους μηχανισμούς γιατί πολύ απλά βιώνουν (και βιώνουμε) στο πετσί τους ,ένα σύστημα που ο,τι κι αν γίνει στο τέλος θα τους βγάζει πρωταθλητές στο λαοφιλέστερο άθλημα.

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

Έτσι η προπαγάνδα της εφημερίδας Γαύρος ,έχει συγκεκριμένο στόχο και θέμα. Τους διαιτητές που ορίζονται για τα ματς του γαύρου. Έτσι απο την 3η αγωνιστική που ξεκίνησε να παίζει ο γαύρος ,μέχρι και αυτό της Κυριακής ,απο τις 7 αγωνιστικές ,οι 4 έχουν γίνει αναφορά στον Γαύρο και χαρακτηρίζονται πάντα ως ύποπτες. Και αν δείτε παρακάτω ,σε ποιους αναφέρονται πραγματικά θα γελάτε ..

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 16/09/2011 ,2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ
ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Παρόλο που εμάς ,μας είχε σφυρίξει πέρυσι στο ματς με τον Ηρακλή που χάναμε με 0-2 και τον γαύρο σε κανένα ,το συμπέρασμα 2 μέρες πριν το ματς με την Ξάνθη στο Φάληρο είχε βγει: Φιλοπαναθηναϊκός ο Βοσκάκης..

Και επειδή η Ξάνθη τους ταλαιπώρησε λίγο περισσότερο απο όσο έπρεπε ..



4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ο Ανδρέας Παπάς δεν περνάει απο ιδιαίτερη λογοκρισία ,ο γαύρος νικάει με την ψυχή στο στόμα τον Εργοτέλη στην Κρήτη ,αλλά επειδή το ματς με την Άρσεναλ είχε σειρά δεν πολυασχολήθηκαν.

Ανδρέας Παπάς ,το όνομα του διαιτητή ,έτσι για να το θυμόμαστε ..

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ακόμη και ο Κουκουλάκης όμως τους χαλάει για το ματς με τον Παοκ και ρίχνουν ευθύνες στον Βασάρα για τον ορισμό του.


Ο γαύρος μπορεί να νίκησε άνετα τον ΠΑΟΚ ,αλλά τα παράπονα αποτελούν πάγια τακτική πλέον και για να τον έχουν στην τσίτα για το επόμενο ματς που θα τους σφυρίξει ,πάρτε τα παρακάτω σχόλια απο τους αδικημένους ..


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ο ..."πάμε παικταρά μου" στον Τοροσίδη ,δεν είναι ούτε αυτός αρεστός στον γαύρο ,αφού στο περυσινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τόλμησε και σφύριξε κατά τους πέναλτι ..ένα πέναλτι που μπορεί ο Παπαδόπουλος να μην του έσπασε τα πόδια ,αλλά ήταν σίγουρα πιο πάνω απο αυτό που είδατε πιο πάνω με του Κουκουλάκη ..και φυσικά μιλάμε για ένα ματς εντελώς αδιάφορο ,όπου ο γαύρος είχε εξασφαλίσει άλλο ένα αντρίκειο πρωτάθλημα ,χάρη στον Καλόπουλο.

Φυσικά επειδή ο γαύρος της ...μισής ευκαιρίας γκέλαρε ,ο διαιτητής τους έστησε. Γιατί οι γαύροι δε γίνεται να χάσουν ποτέ δίκαια ..μόνο νικάνε! Και φυσικά οι ...φωτογραφικές τους αποκαλύψεις για τις φάσεις που διαμαρτυρόντουσαν μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν (πλην της κόκκινης στον Γκούντιονσεν) ,αφού απο τις τηλεοπτικές λήψεις φαινόταν πως δεν υπήρχαν παραβάσεις. Αλλά είπαμε ..η μαγεία του φωτογραφικού φακού. Ίσως μια προηγούμενη ανάρτηση μας ,θα σας θυμίζει κάτι..

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ο γαύρος πάει στην πλατεία να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο των Λεμονή-Ελευθερόπουλου-Βεντούρη και ένα τέτοιο ματς δεν εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους όταν την διαιτησία συμπληρώνει η παρουσία του Σπάθα ,απο τον Πειραιά (του γνωστού μπαμπά Σπάθα ).

Έτσι και γίνεται και ο γαύρος περνάει μαρς απο την Ν.Σμύρνη χάρις στον Ιμπαγάσα.

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ο Μαχλάς κάνει τις συμφωνημένες δηλώσεις και όλα δείχνουν πως θα πάνε κατ ευχήν ,έτσι και ο Γαύρος δεν ασχολείται με τον διαιτητή Σελιμο απο την Λακωνία.

Έλα όμως που ο Κοστάνζο έχει άλλη άποψη και ο γαύρος γκελάρει..
Παρόλα αυτά πάλι ο γαύρος αδικημένος ..


Και έτσι σήμερα φτάνουμε στην 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ,οι γαύροι πάνε Χαριλάου και μόνο στην ιδέα γκέλας πριν το ντέρμπι με μας τρελαίνονται ..έτσι και ο Σιδηρόπουλος περνά απο ...Ιερά Εξέταση ,ξεχνώντας ότι πέρυσι στις Σέρρες πχ τους έσπρωχνε όπως μπορούσε για να πάρουν το διπλό.

Αλλά είπαμε ..μόνιμα αδικημένοι και μόνιμα πρωταθλητές ,φανταστείτε να μην τους τα δίνανε κιόλας ..





Σχόλια