Η απαράδεκτη στάση της ΠΑΕ στις τιμές των εισιτηρίων. Μειώστε τες ,ΧΘΕΣ!

OI ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ..


Το ντέρμπι μπορεί να πέρασε και το αποτέλεσμα του να μας κρατάει ακόμη στην κορυφή του πρωταθλήματος ,αλλά η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της ΠΑΕ σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη και να περάσει έτσι στο ντούκου. Πόσο μάλλον ,όταν φαίνεται πως οι υποσχέσεις που έδωσε ο Γόντικας για μειωμένες τιμές στα επόμενα εντός ,θα καταλήξουν σε μεγάλο ψέμα ,αρχής γενομένης απο το ματς με τον Όφη.

Καταρχήν να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και να ξεκινήσουμε με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την προηγούμενη Δευτέρα (31/10) ,αναφερόμενη στον τρόπο πώλησης των εισιτήριων για το ντέρμπι με την Άεκ. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση ,οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαινόντουσαν απο 15€ έως 60€.

Προφανώς ακόμη και 15€ ως κατώτατη τιμή εισιτηρίου για τις μέρες που ζει η Ελληνική κοινωνία ,δεν είναι ένα ποσό αμελητέο. Ακόμη και όταν μιλάμε για ντέρμπι ,κανένας δεν έχει την άνεση να δίνει στο χαλαρό 15€ και δουλειά της ΠΑΕ είναι να αφουγκράζεται τον κόσμο και όχι να τον εκμεταλλεύεται για να μαζέψει 30.000€-50.000€ παραπάνω στα ταμεία της.

Αλλά ακόμη και τα 15€ ήταν μια ΑΠΑΤΗ ,αφού
στην ουσία τα εισιτήρια στα σημεία πώλησης που αναφερόντουσαν στην ανακοίνωση ,ξεκινούσανε απο 20€!! Αφού τα 15€ κυκλοφορούσαν μόνο σε συνδέσμους και στα μέλη αυτών! Δηλαδή ,όποιος δεν ήταν γραμμένος σε σύνδεσμο έπρεπε να σκάσει ένα εικοσάρικο για να πάει στο πέταλο (θύρες 17,19) να παρακολουθήσει το ματς!!

Ακόμη κι έτσι όμως το πέταλο σχεδόν γέμισε απο τους ...πελάτες της ΠΑΕ (όπως τους βλέπει η ΠΑΕ ,για να μην παρεξηγιόμαστε).

Εκτός αυτού ,τα "ελεύθερα" εισιτήρια προς πώληση ήταν μόλις 1.500 ,αφού τα υπόλοιπα βρισκόντουσαν στους συνδέσμους ,με αποτέλεσμα μετά τις πρώτες 3 μέρες να μην υπάρχει διαθεσιμότητα και το τίμημα για να δει κάποιος τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει απο το ποσό των 30€!

Παρόλα αυτά ο κόσμος πήγε στο γήπεδο ,σχεδόν το γέμισε και τα κομμένα εισιτήρια όπως ανακοίνωσε η Super Klika ,ήταν 32.929. Άρα υπολογίζοντας και τα διαρκείας και με πολύ σπρώξιμο φτάνουμε στα 45.000 (για εισιτήρια μιλάμε ,όχι για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο).

Η εικόνα που αντίκριζε κάποιος με το ξεκίνημα του αγώνα στις κερκίδες του Οακα ,ήταν κάπως ...αντιφατική. Το πάνω διάζωμα και τα πλάγια γεμάτα και το κάτω διάζωμα και συγκεκριμένα οι θύρες 7,9,11,13 μισογεμάτες και με πάρα πολλά άδεια καθίσματα (οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες  αφού μεταφέρθηκε κόσμος στις εν λόγω θύρες .Στο ξεκίνημα τα κενά ήταν πολύ περισσότερα).

Ο λόγος; Πάντως όχι τα διαρκείας που προφανώς μπορεί κάποιος να πει πως λείπανε ..

Αυτή η εικόνα των παραπάνω φωτογραφιών είναι το αποτέλεσμα των παράλογων τιμών που επέβαλε στον κόσμο του Συλλόγου για το ματς με την Άεκ. Κι αν προχθές ,ο κόσμος προσπέρασε τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων ,προφανώς δεν θα γίνει το ίδιο και τις επόμενες φορές.

Η ΠΑΕ πρέπει να στέκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού φίλαθλου και όχι να απέναντι του εφαρμόζοντας πάνω του οικονομικές πολιτικές και αντιμετωπίζοντας τον σαν πελάτη. Γιατί αν ο κόσμος αντιδρούσε με ανάλογη συμπεριφορά ,τότε το γήπεδο θα ήταν σε κάθε αγώνα άδειο (αναλογιζόμενη την ασφάλεια που παρέχει η ΠΑΕ στον κόσμο απο επεισόδια ,το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο ..εξαιρώντας τις τελευταίες εμφανίσεις που λειτουργούν σαν εξαίρεση στον κανόνα) ,αλλά έχε χάρη που υπάρχει αυτή η καψούρα για τον Σύλλογο.

Επαναλαμβάνω ,πως περιμένουμε να δούμε τι τιμές θα μπουν στο ματς με τον Όφη και ποια θα είναι αυτή η περιβόητη μείωση των τιμών με το απόκομμα των εισιτηρίων.

ΥΣ: Όχι τίποτα άλλο ..με τις τιμές αυτές μπαίνουν και στο ίδιο καζάνι οι τζαμπατζήδες ,με ανθρώπους που απλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν αυτά τα +5€ ή +10€ ..


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια