Ως που αυτή η κλάψα;



Καλησπέρα σε όλους! και το τι δεν έχει σκαρφιστεί η κόκκινη προπαγάνδα ενώψη του ντέρμπι της Κυριακής  Τελευταίο τους θύμα η ΕΠΟ και η Εθνική Ελλάδος. Ναι καλά διαβάσατε! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο προκλητική και έβαλε ως στόχο αυτή την φορά την Εθνική Ελλάδος.
Παράπονα στην ΕΠΟ για «διαφορετική χρησιμοποίηση των διεθνών μας από αυτή των διεθνών του Παναθηναϊκού» εξέφρασε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι ενοχλημένος από το γεγονός πως οι δικοί του παίκτες επιβαρύνθηκαν περισσότερο συγκριτικά με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα και το φιλικό με τους Ρώσους και ενώ υπάρχει μπροστά το ντέρμπι των δύο ομάδων.

Στην διαμαρτυρία του προς την ΕΠΟ επισήμανε πως
θα ήθελε διαφορετική στάση όσον αφορά τις κλήσεις και από την Ομοσπονδία αλλά και από το τεχνικό επιτελείο, καθώς πρόκειται για φιλικά ματς, επικαλούμενος μάλιστα τη μη κλήση του Σπυρόπουλου.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε καλέσει από τον Ολυμπιακό τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χολέμπας και Μανιάτη με τους τρεις πρώτους να ξεκινούν βασικοί με τη Ρωσία στο φαληρικό γήπεδο, ενώ από τον Παναθηναϊκό κάλεσε τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Καπίνο, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται.

Η ξεφτίλα τους δεν έχει όριο απλα. Και ειδικά όταν προσβάλλεται η επίσημη αγαπημένη που μας έχει δώσει τόσες μεγάλες χαρές! Τόσα χρόνια οι λιμανίσιοι επίσης μας έιχανε πρήξει ότι η Εθνική Ελλάδος είναι τσιφλίκι του Παναθηναϊκού και δεν καλούντε Έλληνες του Ολυμπιακού. Στο κάτω-κάτω για ποιους Έλληνες μιλάμε ακριβώς; Για τον……Χολέμπας; Που είναι Γερμανός και πολιτογραφήθηκε Έλληνας από το πουθενά; Πόσους Έλληνες έχει στην 11αδα του ο Ολυμπιακός και θα έπρεπε να κλήθουνε δηλαδή;

Επίσης ξεχνάνε ότι το 2004 το EURO που πήρε η Εθνική Ελλάδος το πήρανε ουσιαστικά παίκτες του Παναθηναϊκού που παίζανε 8 μήνες μπάλα. Αυτοί δεν επιβαρύνθηκαν δηλαδή; Έτσι και χάσουν το ντέρμπι θα τους φταίει ο Σάντος! Και αυτός ανήκει στην παράγκα του……Γόντικα! Ξέρετε σε αυτή που λειτουργεί από την 1η αγωνιστική υπέρ του Παναθηναικού…….ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΑ!!!!


Σχόλια